Ολες αυτές τις ημέρες το έψαξα πολύ, και από πολύ διαφορετικές πηγές. Σίγουρα δεν είναι τα πράγματα όπως μας τα λένε τα κανάλια μεγάλης τηλεθέασης. Ούτε βέβαια όπως γράφουν κάποια sites για την γιγάντια Ρώσικη αρκούδα που ξύπνησε. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Οπως είπε και ο Μωραίτης πιο πάνω, ΗΠΑ και Ε.Ε, κάνουν τραγικά λάθη, αλλά και ο άλλος ο φίλος μου ο Πούτιν δεν έχει την απαιτούμενη ισχύ ακόμη για να είναι αμετακίνητος. Ολοι κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Και οι μεν και οι δε κάνουν λόγο για την υποστήριξη και βοήθεια των πολιτών. Πολύ αμφιβάλω ότι οι δύο πλευρές νοιάζονται πραγματικά για αυτούς. Κανείς δεν αναφέρει τις στρατιωτικές-ναυτικές βάσεις στην Κριμαία, κανείς δεν λέει για τους αγωγούς αερίου στην Ουκρανια που καταλήγουν στην Ευρώπη. Δυνατή σχέση ανάμεσα σε πελάτες και προμηθευτές
Νομίζω κανείς δεν θέλει την σύρραξη εκτός από τους Αμερικανούς. Ουτε εμείς οι βλάκες Ευρωπαίοι που τους ακολουθούμε ακόμη και χωρίς να θέλουμε.
Ο ρώσος νομίζω θα περιοριστεί στην Κριμαία, την οποία και πήρε αναίμακτα και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι που θα τελειώσει το κακό εδώ. Ελπίζω να μην χάσει κανείς την ψυχραιμία του και έχουμε ιστορίες.
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.