Προσωπικά εδώ και 1-2 ημέρες συχνά-πυκνά είχα προβλήματα να μπω σε συγκεκριμένες σελίδες. Πιο συγκεκριμένα ξαφνικά δεν φόρτωνε μια σελίδα. Με δύο-τρια refresh όμως η σελίδα φόρτωνε κανονικά. Αρχικά πίστεψα πως ήταν το chrome με την μηχανή prediction που έχει, αλλα δοκιμάζοντας και με άλλους browsers είχα το ίδιο πρόβλημα. Για κάθε 10 σελίδες 2 με 3 δεν εμφανίζονταν χωρίς μερικά refresh. Το έψαξα λίγο παραπάνω και το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται αποκλειστικά στους nameservers, χωρίς να είμαι βέβαιος ότι περιορίζεται στους συνδρομητές ΟΤΕ όπως εγώ, μια και μπορεί να είναι κάπου υψηλότερα το πρόβλημα, και να έχουν πρόβλημα και άλλοι πάροχοι. (δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή σε άλλους για να το δοκιμάσω, πάντως κάποιοι απαντάνε από ότι είδα)
Επίσης, λόγω του προβλήματος, μπορεί να μην βλέπετε φανερές διακοπές, αλλά μπορεί να έχετε χαμηλότερες ταχύτητες.
Αν αντιμετωπίζετε τέτοιο θέμα τότε απλά αλλάξτε τις διευθύνσεις των nameservers που χρησιμοποιείτε.
Μπορείτε να αλλάξετε σε open dns
1: 208.67.222.222
2: 208.67.220.220
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι, όπως αυτοί της google, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τις διευθύνσεις.
Τώρα γιατί το έβαλα στις ερωτήσεις

Παρακαλώ τους admins να το μεταφέρουν όπου αρμόζει καλύτερα