Reset Garmin Nuvi 265W μόνο του!!!

Νavigation, GPS, Χάρτες

Reset Garmin Nuvi 265W μόνο του!!!

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Μάιος 13, 2009 2:03 pm

Την Κυριακή στα Γεράνεια, είχα βάλει το GPS στο αμάξι και του είχα βάλει πορεία για Πάρθρι να το τεστάρω (καλά το πήγε πάντως... :D ). Δεν ξέρω αν έκανα λάθος αλλά το είχα καλωδιωμένο στον αναπτήρα. Κάπου λίγο πριν να φτάσουμε (εκεί που αρχίσαμε να λοξοδρομούμε για να αποφύγουμε τον κακοτράχηλο δρόμο), το GPS κόλλησε και δεν κουνιότανε μήτε λαλούσε! Το έπιασα καθώς οδηγούσα (το ξέρω, μέγα λάθος αλλά πηγαίναμε σιγά τότε :oops: ) να το κάνω reset (με κράτημα το πλήκτρου on-off προς τα αριστερά κάτι το οποίο έκανε, και παρατήρησα ότι ζεμάταγε! (από τον ήλιο, την καλωδίωση με τον αναπτήρα μαζί με τον ήλιο, δεν ξέρω γιατί.) Έκανε reset όλα ok μετά μέχρι το Πάρθρι.
Στην κατάβαση (επίτηδες) δεν το έβαλα στον αναπτήρα και είδα ότι ζεστάθηκε λιγότερο.
Το απόγευμα στις 6:00 μας πήγε στο πάρτυ, όλα ok. Το βράδυ στις 9:00 όταν φύγαμε από το πάρτυ μόλις το άνοιξα, άργησε να ανοίξει και συμπεριφέρθηκε όπως ακριβώς όταν το άνοιξα για 1η φορά όταν το αγόρασα. Χρειάστηκε να ξαναβάλω τα Ελληνικά, τις ρυθμίσεις οθόνης, του αυτοκινήτου κλπ. Πες εντάξει, κάτι έγινε, αφού δουλεύει τώρα τι θες? Δεν έχασε τα Αγαπημένα (... μόνο του Ζήρεια που είχα αποθηκεύσει - Ζήρεια... θα χρειαστώ πάλι να μου στείλεις τις συντεταγμένες), ούτε τα poi's τα οποία δουλέψανε κανονικότατα.
Το πρόβλημα:
Είχα βάλει μία δική μου φωτό να φαίνεται στην οθόνη όταν ανάβει, την οποία τώρα δεν την βλέπει... Ούτε καμία άλλη. Ούτε μου εμφανίστηκε το μπλε τριγωνάκι σήμα της Garmin. Είναι απλά λευκή οθόνη, μέχρι να μπει στο κεντρικό μενού. Και να βάλω νέα φωτό, το ίδιο, δεν την βλέπει. Στο PhotoReview όμως τις βλέπει κανονικά όλες! Έχει τύχει κανενός κάτι αντίστοιχο?
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Μάιος 18, 2009 4:51 pm

Κανείς? Μάλλον να το πάω στο e-galaxy από όπου το πήρα?...
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Μάιος 18, 2009 5:03 pm

kfanis έγραψε:Μάλλον!!
Πρέπει κάπου να γράφει τις προδιαγραφές λειτουργίας Πάνο!!

Για ρίξε μια ματιά στις θερμοκρασίες!!
Υπ'όψιν οτι αυτές ανεβαίνουν κατακόρυφα όταν φορτίζουν κιόλας τα μηχανάκια αυτά!!
Εχτές γυρίζοντας από Θεσσαλονίκη το είχα συνέχεια αναμμένο και καλωδιωμένο στον αναπτήρα, αλλά επειδή ο αέρας του παρμπρίζ που έμπαινε στο αμάξι το "χτύπαγε" ήταν μονίμως δροσερό. Και κόλλησε κάποια στιγμή (στη Θήβα) και μάλιστα έχασε τον δορυφόρο και όταν το έκλεισα και το ξαναάνοιξα 2 φορές τότε ξεκόλλησε.

Παρεπιπτόντος.... η ειδοποίηση "Προσοχή Κάμερα Ταχύτητας" με έσωσε!!! Πρόλαβα και έπεσα από τα 150 στα 125km/h και από όλους όσους σταματήσανε μόνο εγώ έφυγα χωρίς ροζ χαρτάκι!!! Ο τροχαίος μιλάμε έβγαινε με τα πόδια στη μέση της Εθνικής Οδού και τους σταμάταγε ομαδικά!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Και ειδικά κάποιους αλλοδαπούς με φτιαγμένες BMW τους έσκιζε...
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Μάιος 19, 2009 4:23 pm

Πάντως πιστεύω ότι το να το έχεις το GPS στο παρπρίζ καλωδιωμένο στον αναπτήρα και να το τρώει ο ήλιος ταυτόχρονα είναι αυτονόητη λειτουργία για GPS σε αυτοκίνητο που πάει εκδομή που διαρκεί παραπάνω από την αυτονομία της μπαταρίας του GPS, έτσι δεν είναι? Τα στανταρ θα πρέπει να είναι για τέτοιου είδους λειτουργία σωστά?
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό Dimis » Τρί Μάιος 19, 2009 7:00 pm

Φίλε μου 3 PDA που έχω αλλάξει μέχρι τώρα κανένα δεν κόλλησε λόγω θερμοκρασίας στο παρ-μπριζ....

Υπάρχει περίπτωση να κολλάει αν δεν έχει αρκετή μνήμη το μηχανάκι σου..... αλλά λόγω θερμοκρασιας ούτε τα κινεζικά γενικά δεν κολλάνε...

Δοκιμασε ένα reset.... και ξανατεστάρησε....
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές

ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: Rocky Road
Name: Δημοσθένης

Δημοσίευσηαπό dimitErios » Τετ Μάιος 20, 2009 12:06 am

Πάνο κάνε firmware update από το site της Garmin και ξαναδοκίμασε.
Αλλαξε επίσης την SD κάρτα σου και ξαναπέρνα τους χάρτες σου.

Αν στο ξανακάνει, πήγαινε και ζήτα επισκευή/αντικατάσταση.

Αν σου πούνε μα και μου, έχω την εντύπωση ότι τα Garmin έχουν κρυφό μενού που καταγράφει όλα τα error codes που έχουν παρουσιαστεί. Αν θυμάμαι καλά, για να το ενεργοποιήσεις πηγαίνεις στο trip computer και κρατάς πατημένη, μία από τις 4 γωνίες της οθόνης. Θα το ψάξω περισσότερο και θα σου πω.
Daihatsu Terios 1.5 Special, BF AT, LPG Landirenzo

Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ και βαθιά σ' ευχαριστώ, γιατί μ' έμαθες και ξέρω
ν' ανασαίνω όπου βρεθώ, να πεθαίνω όπου πατώ και να μην σε υποφέρω !!!
Άβαταρ μέλους
dimitErios
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: BF Goodrich AT
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Μάιος 20, 2009 9:32 am

Dimis έγραψε:λόγω θερμοκρασιας ούτε τα κινεζικά γενικά δεν κολλάνε...
Μου το είπαν και στο μαγαζί από όπου το αγόρασα. Έτσι είναι δεν έχει σχέση η θερμοκρασία, πρέπει να δουλεύει σε τέτοιες θερμοκρασίες
dimitErios έγραψε:Πάνο κάνε firmware update από το site της Garmin και ξαναδοκίμασε.
Dimis έγραψε:Δοκιμασε ένα reset.... και ξανατεστάρησε....
Του έγιναν αυτά, τα ίδια μου κάνει
dimitErios έγραψε:Αλλαξε επίσης την SD κάρτα σου και ξαναπέρνα τους χάρτες σου.
Dimis έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να κολλάει αν δεν έχει αρκετή μνήμη το μηχανάκι σου.....
Δεν χρησιμοποιώ SD κάρτα. Έχω 1,5G ελεύθερη μνήμη
dimitErios έγραψε:Αν στο ξανακάνει, πήγαινε και ζήτα επισκευή/αντικατάσταση.

Πήγα και περιμένω ανταπόκριση.Το firmware update από το site της Garmin έγινε από το κατάστημα από όπου το είχα αγοράσει και το πρόβλημα διαπιστώθηκε και επί τόπου.
dimitErios έγραψε:Αν σου πούνε μα και μου, έχω την εντύπωση ότι τα Garmin έχουν κρυφό μενού που καταγράφει όλα τα error codes που έχουν παρουσιαστεί. Αν θυμάμαι καλά, για να το ενεργοποιήσεις πηγαίνεις στο trip computer και κρατάς πατημένη, μία από τις 4 γωνίες της οθόνης. Θα το ψάξω περισσότερο και θα σου πω.
Το ξέρω το έχω δει και είχε καταγραφεί το συμβάν του κολλήματος και κάθε κολλήματος. Με το firmware update όμως γίνεται reset και σβήστηκαν όλα.
Αναμένω το καινούργιο Garmin λοιπόν... :D :D :D Ευχαριστώ για την ανταπόκριση φίλε Δημήτρη και Δημοσθένη :D
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό Dimis » Τετ Μάιος 20, 2009 12:27 pm

panoshm έγραψε:
Dimis έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να κολλάει αν δεν έχει αρκετή μνήμη το μηχανάκι σου.....
Δεν χρησιμοποιώ SD κάρτα. Έχω 1,5G ελεύθερη μνήμη

Τον να χρησιμοποιείς την SD δεν είναι κακό αλλά καλο... όσον αφορά την ελευθερη μνήμη που αφήνεις στο μηχανημα....
απλά όταν δεν χρησιμοποιείς την SD έχουν ταχύτερη ανανέωση οι χάρτες (αυτό είναι γενικός κανόνας, υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά)

Τώρα όσον αφορά την μνήμη χοντρικά θα σου πω τα εξής όλα τα PDA - PNA εχουν 2 μορφές μνήμης
Το Software memory και το program memory (σαν να λέμε στα PC, εσωτερικός σκληρός και η μνήμη του συστήματος)

Οση software memory και να εχεις ελευθερη αν η program memory είναι μικρή ή δεν επαρκεί για τις απαιτήσεις το συγκεκριμένου προγράμματος πλοήγησης που έχεις τότε θα κολλάει και θα ξανακολλάει....

Τσεκαρε αυτά τα 2 πόσα είναι και αν θες το ξανασυζητάμε.....

Απλά μου φαινεται χαζό να δίνει η garmin ενα pna με το δικό της πρόγραμμα και να μην το σηκώνει η μνήμη της...

τελευταία ερώτηση, μήπως είχες λειτουργήσει πριν από το πρόγραμμα πλοήγησης καποιο πρόγραμμα για να δεις φωτογραφίες, να δεις βίντεο ή να ακούσεις mp3 ???

Αν ναι τότε υπάρχει εξήγηση γιατί όταν τα κλεισεις τα προγράμματα αυτά δεν κλεινουν πραγματικα αλλά τρέχουν στο backround με αποτέλεσμα να καταναλώνουν πόρους.....
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές

ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Μάιος 20, 2009 1:25 pm

Dimis έγραψε:Τον να χρησιμοποιείς την SD δεν είναι κακό αλλά καλο... όσον αφορά την ελευθερη μνήμη που αφήνεις στο μηχανημα....
απλά όταν δεν χρησιμοποιείς την SD έχουν ταχύτερη ανανέωση οι χάρτες (αυτό είναι γενικός κανόνας, υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά)
Την SD δεν την χρησιμοποιώ γιατί σε αυτήν έχω το CityNavigator και είναι στο συρτάρι μέχρι να πάω κανά ταξιδάκι στα ξένα :D . Τον έβαλα στην SD γιατί AutoDrive, Ανάβαση και CityNavigator δεν χωράνε στα 2Giga που έχει το Garmin οπότε πήρε "πόδι" σε SD ο μεγαλύτερος χάρτης δηλαδή ο CityNavigator που είναι 1,5Giga :shock:

Dimis έγραψε:Οση software memory και να εχεις ελευθερη αν η program memory είναι μικρή ή δεν επαρκεί για τις απαιτήσεις το συγκεκριμένου προγράμματος πλοήγησης που έχεις τότε θα κολλάει και θα ξανακολλάει....

Τσεκαρε αυτά τα 2 πόσα είναι και αν θες το ξανασυζητάμε.....

Απλά μου φαινεται χαζό να δίνει η garmin ενα pna με το δικό της πρόγραμμα και να μην το σηκώνει η μνήμη της...
Δεν έχω ψάξει τόσο πολύ Dimi αλλά και γω αυτή τη γνώμη έχω τώρα που διαβάζω τα λεγόμενά σου
Dimis έγραψε:τελευταία ερώτηση, μήπως είχες λειτουργήσει πριν από το πρόγραμμα πλοήγησης καποιο πρόγραμμα για να δεις φωτογραφίες, να δεις βίντεο ή να ακούσεις mp3 ???

Αν ναι τότε υπάρχει εξήγηση γιατί όταν τα κλεισεις τα προγράμματα αυτά δεν κλεινουν πραγματικα αλλά τρέχουν στο backround με αποτέλεσμα να καταναλώνουν πόρους.....
Κατηγορηματικά όχι. Τα κολλήματα γίνανε εν κινήση του αυτοκινήτου και φυσικά δεν παίζω τότε. Αλλά ούτε πριν μέσα σε όλη την ημέρα είχα κάνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Ιουν 15, 2009 4:43 pm

Μετά από 1 μήνα ( :cry: ) αναμονή και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ τηλεφωνημάτων, το Garmin Nuvi 265W αντικαταστάθηκε με καινούργιο (εντός εγγύησης) μέσω του γενικού αντιπρόσωπου, ο οποίος ξεψάχνησε και το παραμικρό πρώτα στο Garmin που παρουσίαζε πρόβλημα. Τέλος καλό όλα καλά! :D
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό Dimis » Δευτ Ιουν 15, 2009 7:31 pm

Ωραία..... τουλάχιστον λύθηκε το πρόβλημα σου !!!! :wink:

Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό dimitErios » Τρί Ιουν 16, 2009 7:06 pm

panoshm έγραψε:
Μετά από 1 μήνα ( ) αναμονή και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ τηλεφωνημάτων, το Garmin Nuvi 265W αντικαταστάθηκε με καινούργιο (εντός εγγύησης) μέσω του γενικού αντιπρόσωπου, ο οποίος ξεψάχνησε και το παραμικρό πρώτα στο Garmin που παρουσίαζε πρόβλημα. Τέλος καλό όλα καλά!

Να έχεις υπόψην σου ότι σύμφωνα με το νόμο προστασίας καταναλωτή, η εγγύηση ανανεώνεται κατά την αρχική της διάρκεια, για το εξάρτημα το οποίο επισκευάστηκε. Στην προκειμένη περίπτωση και εφόσον σου αντικαταστήσανε όλη τη συσκευή με μία νέα, η εγγύηση ξαναρχίζει για όλη τη συσκευή από την ημερομηνία που στο αντικαταστήσανε και ισχύει για 1 ή 2 χρόνια (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή την εγγύηση της Garmin). Για το λόγο αυτό, μην πετάξεις τα έγγραφα που σου δώσανε κατά την αλλαγή (δελτία αποστολής κλπ)

Άβαταρ μέλους
dimitErios
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό Dimis » Τρί Ιουν 16, 2009 9:42 pm

Φίλε Δημήτρη αυτό τον κανόνα-νόμο τον έχεις κάπου πρόχειρο να μου το στείλεις..... Γιατί έχω κάτι υπόψιν μου.... 8)

Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Ιουν 16, 2009 11:48 pm

Έχω κρατήσει ακόμα και τις ζελατίνες από την συσκευασία! :wink: Το γνωρίζω αυτό και μάλιστα κόπηκε και Πιστωτικό Τιμολόγιο για το παλιό, και νέο τιμολόγιο για το καινούργιο ώστε να έχω εγγύηση. Όλα καλά! :D
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό dimitErios » Τετ Ιουν 17, 2009 1:22 am

Dimis έγραψε:
Φίλε Δημήτρη αυτό τον κανόνα-νόμο τον έχεις κάπου πρόχειρο να μου το στείλεις..... Γιατί έχω κάτι υπόψιν μου....

Νόμος 2251/1994

Αρθρο 5, Παράγραφοι 3,4

3. Όταν παρέχεται εγγύηση στον καταναλωτή, ο προμηθευτής οφείλει να την παρέχει γραπτώς ή με άλλο τεχνικό μέσο αποτύπωσης που μπορεί να είναι διαθέσιμο και προσιτό στον καταναλωτή. Σε περίπτωση προμήθειας καινούργιων προϊόντων με μακρά διάρκεια (διαρκή καταναλωτικά αγαθά), η παροχή γραπτής εγγύησης είναι υποχρεωτική. Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση στην ελληνική γλώσσα τουλάχιστον την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ειδικά για τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους.

4. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης πα¬ραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

Άβαταρ μέλους
dimitErios
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Επιστροφή στο GPS χαρτογράφηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες