STRANTZALIS K. έγραψε:«Επιστολή φοιτητή στους γονείς του»
Μάνα και πατέρα, ο γιος σας χαιρετά!
Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω και σας ζητάω συγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας ενημερώσω τώρα, μόνο που πριν σας παρακαλώ καθίστε κάπου.
Λοιπόν, είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Το βαρύ κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα και η αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου προσπαθώντας να γλιτώσω από τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο, αμέσως με το που έφτασα, είναι πια σχεδόν παρελθόν. Παρότι πέρασα ένα μήνα στην εντατική, μπορώ τώρα να δω αρκετά καλά και κάνω μόλις δυο μικροεπεμβάσεις την ημέρα, έτσι ώστε η ανάπλαση των οστών του προσώπου μου να επιτρέψει την προσέγγιση της αρχικής μου μορφής. Οι γιατροί πιστεύουν ότι το πολύ σε δύο μήνες θα είμαι και πάλι σε θέση να τρώω μόνος μου. Πάω δε στοίχημα ότι παρόλο που σας γράφω με το νέο μηχανικό μου χέρι ούτε που καταλάβατε τη διαφορά. (χα!)
Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος με είδε κάποιος από το απέναντι κτίριο και ειδοποίησε την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Με επισκεπτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο, και εφόσον δεν είχα να που να μείνω μετά τη φωτιά, προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει σπίτι του. Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο μικρό αλλά χαριτωμένο.
Ο ίδιος είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευτήκαμε αμέσως κεραυνοβόλα. Έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου. Ναι αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος.
Ξέρω πόσο ανυπομονείτε να αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ξέρω πως θα καλοδεχτείτε το παιδί και θα του δώσετε την αγάπη που δώσατε και σε μένα όταν ήμουν παιδί. Ο λόγος που καθυστερούμε το γάμο είναι επειδή το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για AIDS που έχει κάνει. Προσπαθώ και εγώ να καταπολεμήσω τη σύφιλη που έχω με καθημερινές ενέσεις.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει απότομος και ευέξαπτος, αλλά κατά βάθος είναι ευγενικός, αν και δεν είναι τόσο μορφωμένος ούτε και τόσο φιλόδοξος.
Παρόλο πού δεν έχει την ίδια θρησκεία με μας ούτε το ίδιο ανοικτό χρώμα δέρματος, είμαι σίγουρος ότι η ανωτερότητα σας και η ηθική σας καλλιέργεια δεν θα σας επιτρέψει να κρίνετε τόσο επιφανειακά.
¶λλωστε αν μπορούσατε να συνεννοηθείτε μαζί του (γιατί δεν μιλάει καθόλου ελληνικά) θα τον αγαπούσατε αμέσως όσο τον λατρεύω και εγώ. Προέρχεται από πολύ πλούσια και αριστοκρατική οικογένεια όπως έμαθα, ο θείος του είναι διεθνώς ένας πολύ σημαντικός έμπορος αναισθητικών ουσιών σε μορφή σκόνης για ενδοφλέβια έξω-νοσοκομειακή χρήση.
Τώρα που σας είπα τα νέα πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έπιασε ποτέ φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμία ταράτσα, δεν έπαθα ποτέ κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή φύλλου, δεν είμαι τραβεστί, δεν τα έχω με κανέναν αράπη, δεν πρόκειται να παντρευτώ, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη.
Παρόλα αυτά, πέρασα μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα αυτό να το δείτε από τη σωστή του οπτική γωνία και να (μη) δώσετε τη δέουσα σημασία.
Πολλά φιλιά ο γιος σας.
Υ.Σ. Στείλτε λεφτά ξέμεινα πάλι….
STRANTZALIS K. έγραψε:
STRANTZALIS K. έγραψε:Γυρνάει ο ήρωας μας 7.00 το πρωί σπίτι του περπατώντας στα νύχια και προσπαθώντας να μην κάνει τον παραμικρό θόρυβο, μόνο και μόνο για να βρει τη σύζυγο του να τον περιμένει πίσω από την πόρτα.
-Που ήσουνα Σουπερμαν; 7 η ώρα το πρωί πήγε!
-Μα αγάπη μου δεν σου είχα πει ότι είχαμε συνέδριο με εκείνους τους πολύ σημαντικούς πελάτες απο την Ιαπωνία;
-Καλά ρε Σούπερμαν μέχρι τι ώρα είχατε συνέδριο; 8.00;9.00;Είναι 7 η ώρα το πρωί!
-Ε, κουκλίτσα μου δεν θα πηγαίναμε τους πελάτες κάπου για ένα ποτό να συζητήσουμε τους όρους της συμφωνίας καλύτερα;
-Εντάξει Σούπερμαν, τους πήγατε για ποτό μέχρι τις 10.00, άντε 10.30. Μετά πού ήσουνα; Είναι 7 η ώρα το πρωί!
-Ρε αγαπούλα μου , για να γιορτάσουμε την συμφωνία μας πήγαμε σε μια ταβέρνα να φάμε.
-Και μέχρι πότε Σούπερμαν ήσασταν στην ταβέρνα;12.00;1.00; Έχει πάει 7 το πρωί πια!
-Μα είσαι σοβαρή; Ήρθανε οι άνθρωποι τόσο δρόμο απο την Ιαπωνία και δες θα τους πηγαίναμε στα μπουζούκια να γλεντήσουν;
-Αντε ότι κάτσατε στα μπουζούκια μέχρι τις 3.00,άντε 4.00. Μέχρι τώρα πού ήσουν ρε Σούπερμαν;
-Ε ύστερα απο τόσα ξίδια ,καρδούλα μου, πήγαμε να φάμε ένα πατσά να στρώσει το στομαχάκι μας
.
-Έστω ότι ήσασταν στο πατσατζίδικο μέχρι τις 5.00-5.30 Σούπερμαν, έχει πάει 7.00 το πρωί πλέον.
-Μα, ύστερα ,φως μου, πηγαμε για κουλούρι στην Ομόνοια και με την κίνηση μέχρι να φτάσω εδώ πήγε 7.00.
Πες μου όμως, γιατί με λες Σούπερμαν συνέχεια;
-Γιατί μόνο ο Σούπερμαν και εσύ φοράτε το σώβρακο έξω απο το παντελόνι.
STRANTZALIS K. έγραψε:Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια. Κάθε φορά
που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα.
Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο!
Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα
βράδυ και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης και ρομαντικής συνεύρεσης,άναψε
τα φώτα. Κοίταξε προς τα κάτω.... και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε
μία συσκευή ηδονής... ένα δονητή!!!
Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε:
"Βρε ανίκανε, άχρηστε", του φώναξε, "Πως μπορούσες να μου λες
ψέματα τόσα χρόνια; 'Εχεις να δώσεις πολλές εξηγήσεις!"
Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε:
"Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή.... Εσύ θα μου εξηγήσεις
για τα παιδιά;".
STRANTZALIS K. έγραψε:Ήταν τρεις αδερφές. Η Σούλα, η Κούλα και η Τούλα και συζητούσαν για το τι νυφικό θα βάλουνε στο γάμο τους. Μαζί τους όμως ήταν και η κουφή γιαγιά τους...
Λέει η Σούλα:
- Εγώ στο γάμο μου θα βάλω ένα λευκό νυφικό στράπλες και λευκά γάντια μέχρι τον καρπό (δείχνοντας με το χέρι της τον καρπό της).
Λέει η Κούλα:
- Συμφωνώ, αλλά εγώ πιστεύω ότι το φόρεμα θα έδειχνε καλύτερα αν τα γάντια ήταν μέχρι τον αγκώνα (δείχνοντας με το χέρι της τον αγκώνα της).
Λέει και η Τούλα:
- Κι εγώ συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα, αν τα γάντια έφταναν πάνω από τον αγκώνα (δείχνοντας με το χέρι της πάνω από τον αγκώνα της).
Τότε η Σούλα λέει στην γιαγιά:
- Τί λες κι εσύ, γιαγιά?
- Δε βαριέσαι, καλό παιδί να ναι κι όσο να την έχει…
antonis1627 | Δευτ Μάιος 19, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
gi@nn@kis | Κυρ Μάιος 18, 2025 9:02 pm | Ήταν καταπληκτικα |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 18, 2025 8:36 pm | Καλησπέρα σε όλους.Γυρίσαμε με γεμάτες μπαταρίες η τοποθεσία των φετινών μας γενεθλίων απλά καταπληκτική. |
gi@nn@kis | Κυρ Μάιος 18, 2025 7:28 pm | Τι ωραία που περάσαμε!!! Μπράβο μας !!!! |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 18, 2025 6:23 am | Καλημέρα σας.Καλό δρόμο στους εκδρομείς για τα 17α γενέθλια του VitaraClub.Με το καλό να βρεθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 17, 2025 10:36 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 17, 2025 7:23 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 16, 2025 9:10 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 16, 2025 6:55 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Μάιος 15, 2025 10:16 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 15, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am | Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
gi@nn@kis | Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am | καλημερα!!! |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες