Καλημέρα σε όλους σας.
Έκατσα και διάβασα όλες σας τις απαντήσεις και όπως κατάλαβα θα είχατε και εσείς το ίδιο δειλημα.
Θελω να πω ότι αν το πάρω απόφαση και το πούλησω δεν θα το δώσω όσο όσο γιατί το αμάξι ειναι σε άριστη κατάσταση με μηδέν χρήση σε λάσπη και αναβάσεις και τέτοια τρέλα. Όχι δεν έχω βάλει λοκ ούτε αμορτισέρ ούτε το έχω ψηλωςει.Μονο λάστιχα του έβαλα φέτος.
Θα μου πείτε γιατί το πήρα;
Γιατί ειναι ένα αυτοκίνητο εργαλείο όπως το λέτε και ειναι πάντως καιρού και με ελάχιστα έξοδα.
Το θέμα ειναι ότι με την μπαγαζιερα που μου λέτε την έχω σκεφτεί.
Το πρόβλημα ειναι ότι δεν βολεύει την γυναίκα μου λόγω ύψους δυστυχώς δεν έχω την σκλεναρικοβα.

.
Όταν το πήρα ήμουν ανυπαντρος και τώρα έχω μια κορακλα 9 μηνών που έχω τρελαθεί με τα καμώματα της και ειναι στην εξελίξει άλλο ένα μωράκι αν όλα πανε καλα.Ειναι 2,5 μηνών γυναίκα μου.
Όπως καταλαβαίνετε θα έχω πρόβλημά.Είδη με το καρέκλακι και το καρότσι τις μικρής υπάρχει θέμα.
Το επόμενο σίγουρα θα ειναι πετρέλαιο και αυτα που κοιτάζω ειναι τζιποειδη.
Δεν μπορω να έχω και δεύτερο αυτοκίνητο γιατί Εγω από Μάρτιο μέχρι Οκτώβριο χρησιμοποιο μηχανάκι.Οποτε ειναι κρίμα να έχω το gv να κάθεται σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Γιατί όπως έχουν έρθει τα πράγματα αν θα πρέπει να πάω κάπου το δεύτερο αυτοκίνητο θα παίρνω.Σπανια θα παίρνω το τζιπακι.
Τουλάχιστον αν το δώσω τώρα θα πάρω και κάποια καλα χρήματα αν μπορεί κάποιος να διάθεση τόσα χρήματα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο τέτοιες μέρες.