Παιδιά, επειδή και εγώ το ψάχνω αρκετές ημέρες και έχω ψάξει όλο το internet και έχω ρωτήσει ασφαλιστές, ΚΕΠ, αστυνομία, λογιστές, και γενικά κόσμο και κοσμάκη, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι ακριβώς γίνεται. Μα κανείς και το εννοώ.

Είναι όλα στην τύχη σε αυτό το κράτος γμτ.....
Γι'αυτό έβαλα την ερώτηση, μη τυχόν και έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. Αλλά όπως φαίνεται μόνο το υπουργείο θα δώσει την απάντηση σε λίγες ημέρες. Ελπίζω στην απλουστερη διαδικάσια που διάβασα όπου με ένα παράβολο των 30 ή κατά άλλους των 70 euro να την γλιτώσω και να μου δώσουν νέα πινακίδα χωρίς να αλλάξουν τα νούμερα, έστω και αν πρέπει να περιμένω κάμποσες ημέρες, γιατί η αλλαγή στο νούμερο είναι πολύ μανίκι. (ΔΟΥ, ασφάλεια, άδεια, κάρτα καυσαερίων, αντιπροσωπεία, και ποιος ξέρει τι άλλο - Ευτυχώς που δεν είναι σε εταιρεία και είναι σε φυσικό πρόσωπό, γιατί αλλιώς ακόμη χειρότερα.)
Τη γκαντεμιά μου μέσα. Σκέτη ταλαιπωρία.
Εννοείται ότι όποιες σκέψεις έκανα για πιθανή κατάθεση των πινακίδων για αποφυγή των τελών, ματαιώθηκε λόγω των γεγονότων. Ευτυχώς που αποφάσισα να το κρατήσω δηλαδή. Και αν δεν με παροτρύνατε εσείς, θα ξεκίναγα τις διαδικασίες με την αστυνομία κλπ, από το νέο έτος, αλλά καλύτερα που έκανα τη δήλωση να είμαι τουλάχιστον κάπως κατωχυρομένος.
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.