Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού (συντεταγμένες: 37°53′54″N 23°43′46″E) ή Ελληνικό (επίσημη ονομασία Κρατικός Αερολιμένας Αθηνών) ήταν το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας για πάνω από 60 χρόνια, μέχρι το Μάρτιο του 2001, όταν αντικαταστάθηκε από το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο κωδικός του κατά την IATA ήταν ATH, που τώρα χρησιμοποιείται από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ ο κωδικός του κατά τον ICAO ήταν LGAT (ο οποίος δεν μεταφέρθηκε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).
4.jpg (108.57 KiB) 5618 προβολές
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού, πήρε το όνομα του από την τοποθεσία (το προάστιο) που ονομάζεται Ελληνικό. Στη βόρεια πλευρά συνορεύει με το Δήμο Αλίμου, στην ανατολική με το Δήμο Ελληνικού και Αργυρούπολης, στη νότια με το Δήμο Γλυφάδας και το γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας και στην δυτική με το Σαρωνικό κόλπο. Υπήρχαν δύο τερματικοί σταθμοί (terminal) Ο δυτικός για την Ολυμπιακή Αεροπορία και ο ανατολικός για τις διεθνείς πτήσεις. Ένας επιπλέον τερματικός σταθμός, ήταν αυτός της Αμερικανικής Βάσης του Ελληνικού.
Το αεροδρόμιο άρχισε να κατασκευάζεται το 1938 στη περιοχή Χασάνι, με διάδρομο προσγείωσης 1.800 μέτρων, μετά από απαλλοτρίωση τμημάτων των τότε κοινοτήτων Κομνηνών και Ελληνικού. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, όμως, δεν επέτρεψε την ολοκλήρωσή του. Μετά τη λήξη του πολέμου οι ζημιές επιδιορθώθηκαν και το 1950 το αεροδρόμιο απέκτησε και δεύτερο διάδρομο με μήκος 2.250 μέτρων, ενώ ο πρώτος αυξήθηκε και αυτός στα 2.250 μέτρα. Το 1958 ο κύριος διάδρομος αυξήθηκε πάλι, με μήκος τα 3.000 μέτρα.
Το 1969 εγκαινιάστηκε ο Ανατολικός Αεροσταθμός, ο οποίος είχε σχεδιαστεί από τον γνωστό Φινλανδό αρχιτέκτονα Eero Saarinen. Τη δεκαετία του 1970 ο κυρίως διάδρομος επιμηκύνθηκε, στα 3.500 μέτρα και τη δεκαετία του 1990 το αεροδρόμιο εξυπηρετούσε, περίπου, δέκα με δώδεκα εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.
Στις 28 Μαρτίου 2001 αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Ελληνικού πέντε αεροσκάφη της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, χωρίς επιβάτες, με προορισμό το καινούργιο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το αεροδρόμιο του Ελληνικού, έκλεισε...
passengers.jpg (102.42 KiB) 5618 προβολές
ladders.jpg (97.97 KiB) 5618 προβολές
ανέβασα μερικές φωτογραφίες-δείγματα.στο link που ακολουθεί υπάρχουν πολλές περισσότερες που απεικονίζουν ένα αεροδρόμιο-φάντασμα μεταφέροντας την αίγλη και τον ρομαντισμό μιας παλιάς εποχής που θα αργήσουμε να ξαναδούμε στην χώρα μας. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ...
Ιούλιος 2013. Το ρεπορτάζ του BBC περιγράφει τα εγκαταλελειμμένα αεροπλάνα στο άδειο αεροδρόμιο, που όπως λέει ο δημοσιογράφος, θα είναι "άλλο ένα κομμάτι δημόσιας περιουσίας που θα πρέπει να πουληθεί για να καλύψουν τα χρέη τους οι Έλληνες". Ο δημοσιογράφος εξηγεί ότι το αεροδρόμιο το "εγκατέλειψαν" πριν δέκα χρόνια, όταν άνοιξε το νέο αεροδρόμιο λίγο πριν τους Ολυμπιακούς. Η περιοχή, λέει ο Βρετανός δημοσιογράφος με το φλεγματικό ύφος του, είναι 4 φορές μεγαλύτερη από το Μόντε Κάρλο και ίσως, λέει, αυτή η περιοχή να είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί. Πηγή: www.lifo.gr
Και κλασικά οι πολιτικη ηγεσία του τόπου.....
The Best Way To Predict The Future Is To Create It !!!
hlias έγραψε:αεροδρομιο φαντασμα πρεπει να υπαρχουν κ μερικα παρατημενα αεροπλανα
υπάρχουν..δύο! δεν ανέβασα όλες τις φωτογραφίες του άρθρου γιατί είναι πολλές και πραγματικά αξίζει τον κόπο να το δείτε!
4 είναι τα αεροπλάνα, και πριν από μερικά χρόνια ήταν 5 αλλά το ένα (μια Dacota του '50), κάηκε από άγνωστη αιτία. Όλα αυτά αποτελούν τμήματα του Μουσείου της παλιάς ΟΑ, το οποίο όμως ουδέποτε ολοκληρώθηκε, αλλά μάλλον ούτε και πρόκειται...
Το 747 είναι το πρώτο Jumbo 747-200 που απέκτησε η ΟΑ και έχει πετάξει εκατομμύρια μίλια υπερατλαντικών ταξιδιών σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Νότιο Αφρική, Ιαπωνία και Αυτραλία
Κάποιοι ακόμα ψάχνουν να βρουν τα ίχνη από τα χρυσά κουταλοπήρουνα που είχε ο Ωνάσης στις διακεκριμένες θέσεις της παλιάς ΟΑ που ΑΞΙΖΕ τα χρήματά της επί της διοίκησής του
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
kfanis έγραψε:Mνήμες απο ταξίδια, αναμένοντας την ανακοίνωση........ Μεταμεσονύχτια καφεδάκια κάποτε βλέποντας τα αεροπλάνα..... Αφίξεις φίλων και συγγενών απο μακριά.... Δουλειά για αρκετό καιρό εκεί... Τα έχω ζήσει όλα σε αυτό το χώρο... Μεγάλη νοσταλγία!!!
Αλλά μεγαλύτερη ακόμα είναι η θλίψη και η οργή όταν βλέπω αυτό το ξεχαρβαλωμένο 2001 πάνω!!!! Και αναρωτιέμαι πόσο άχρηστοι βλάκες μπορεί να είναι αυτοί που μας κυβερνούν, που για 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν έχουν αξιοποιήσει αυτό τον υπέροχο ανοιχτό χώρο δίπλα στη θάλασσα!!!!
ΧΕΡΑΚΙ;;;;;;
Τα είπες όλα
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
Κ μένα μου θυμίζει πάρα πολύ όμορφες στιγμές μιας κ στη νιότη μου έχω ρίξει πολλές ώρες αναμονής περιμένοντας να σχολάσει την τότε αγαπημένη μου!!!!! Ωραία χρόνια ρε γμτ........................
Τα σχόλια σωστά, αλλά όχι μαυρίλες Δευτεριάτικα (μη τους κάνουμε το κέφι) ας πούμε ότι εμείς θα το θυμόμαστε με τις ευχάριστες αναμνήσεις που μας χάρισε διότι είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας. Καλή εβδομάδα σε όλους και ευχές για το νέο έτος!!!! Ιδέα … ένα κομβόι του VITARA Club στην πίστα του αεροδρομίου( με φωτογραφίες ) για να κρατήσουμε στη μνήμη μας το παλιό αεροδρόμιο.
Άσχημη εικόνα αλλά μου κεντρίζει το ενδιαφέρον να τρυπώσω κάπως μέσα και να χαθώ στα στενάκια του... Προσωπικά δεν έχω μνήμες από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, αλλά μία μόνο. Τον πατέρα μου να έρχεται από ταξίδια και εμείς να τον περιμένουμε και με το που φτάσει κοντά να ορμάω στο καρότσι ρωτόντας το κλασικό "Τί μου έφερες" Επείσης τον θείο που στην ίδια ερώτηση μου έβγαζε δυο τεράστειες σακούλες m&m's από την Αμερική