Με καλυψαν οι προλαλησαντες,,θα σου πω ομως κι εγω ,,τι εχω παθει στο παρελθον !!
Παντα ειχα (γρηγορα)αυτοκινητα ,,και ποτε η γυναικα μου δεν μπορουσε να τα οδηγησει με ευκολια,,,,,ετσι αναγκαζομουν να εχω ταυτοχρονα και καποιο μικρο!!
Σε συντομο χρονονικο διαστημα το μεγαλο,,επεφτε σε δευτερη μοιρα,,αφου κι εγω για λογους ευκολιας ,,,να μην κανω ζημια στο μεγαλο ,,να καιω λιγοτερα ,,να παρκαρω πιο ευκολα κλπ κλπ κλπ,χρησιμοποιουσα μονο το μικρο ,,,και το αλλο το ειχα για ταξιδια
Οι καιροι πλεον αλλαξαν και για να εχω 2 τα πραγματα εχουν σφιξει,,με αποτελεσμα να εχω ενα !!!
Προσπαθησε να κρατησεις αυτο που πραγματικα θες ,,εκτος αν οπως ειπαν τα παιδια το δευτερο το χρειαζεται η γυναικα σου ,,,κερδος δεν θα εχεις,,,αν τα βαλεις ολα τελη ασφαλειες σερβις ,,,καποια μικροζημια που μπορει να προκυψει ,,φορολογια,λαστιχα ,κλπ κλπ κλπ θα φτασεις να χαλας παραπανω..
Δεν ξερω ποση αποσταση κανεις καθημερινα ,,και αν δουλευεις με το αμαξι ,,η το εχεις μονο πηγαινε ελα σπιτι εργασια,,,αλλα αν θες πραγματικα να κανεις οικονομια,και η αποσταση που κανεις ειναι μικρη ,,θα σου πω το ασχετο ,,παρε ενα σκουτερ η ενα παπι