chris7gtir έγραψε:Κωστα καλως ηρθες.
Για εμενα αν δεν εχεις αρχειο του αυτοκινητου απο τον προηγουμενο ηδιοκτητη τι αλλαχτηκε και ποτε μην εμπιστευεσαι τιποτα.
Γνωμη μου αφου εβαλες λαστιχα αλλαξε αμορτισερ,ελατηρια (βαλε μαντ) και απλα θα δεις αλλο αυτοκινητο στο δρομο απο αυτο που εχεις τωρα.
Αυτα για αρχη για να εχεις ενα αμαξι τρενο στο δρομο και να μην κανεις σβουρες με το παραμικρο.
Αν θες να ψηλωσεις και λιγακι ειναι ευκαιρια
Είχε βιβλίο σέρβις ενημερωμένο , και μέχρι πέρισυ τα σερβις τα έκανε στην αντιπροσωπία ... επειδή όμως όσες φορές είμουν πάνω σε διαδικασία σέρβις σε αντιπροσωπίες , είδα πολλά τσεκαρίσματα στα κουτάκια , επειδή έπρεπε να γίνουν , αλλά δεν γινόταν , δεν το πιστεύω καθόλου , γιαυτό και το "μηδένισα" όσον αφορά τα σέρβις και έκανα όσο πιο πλήρες μπορούσα , με αλλάγή ιμάντων , ρύθμιση βαλβίδων , τακάκια , τάμπουρα, βαλβολίνες κλπ .. λίγο στα υγρά του συμπλέκτη κάτι δεν πήγε καλά ,αλλά αυτά στο σχετικό θέμα που ετείμασα χάθηκε το σεντόνι(επειδή δεν είχα κάνει login) , και θα το ξαναγράψω ...
Όσον αφορά την ανάρτηση , έχω χαθεί στο διάβασμα ... απο ότι κατάλαβα στο 1,6 τρίθρο τα πορίσματα είναι αντικρουόμενα για τον "μαγικό" συνδιασμό mad kyb , και να πω την αλήθεια φοβάμαι να πάρω ύψος ... Αυτή τη στιγμή είναι και το μόνο μου αυτοκίνητο , και θέλω όσο είναι εφικτό να μην τρομάζει και ταλαιπωρεί και ιδιαίτερα την όποια κοπέλα μπαίνει μέσα (ελεύθερος είμαι , οπότε μετράει κι αυτό ...). Βασικό κρητήριο πάντως θα είναι η ασφάλτινη ασφάλεια , καθώς λιγότερο με αγχώνει το να κολήσω κάπου και περισσότερο το να φτάνω με ασφάλεια στον προορισμό μου .