Ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
Δεν θα σταλούν φέτος τα ειδοποιητήρια των τελών κυκλοφορίας αφού ανοίγει από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική εφαρμογή από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Διπλή θα είναι η επιβάρυνση για όσους έχουν αυτοκίνητο άνω των 1.929 κυβικών καθώς θα καταβάλλουν και φόρο πολυτελούς διαβίωσης- από τον οποίο προσδοκώνται έσοδα 136 εκατ. ευρώ.
Από το φόρο δεν γλιτώνουν όσοι τα πούλησαν εντός του 2013 ή κατέθεσαν πινακίδες στα τέλη του περασμένου έτους καθώς το μέτρο έχει αναδρομική ισχύ από τη χρήση του 2012. Το νέο φόρο πολυτελούς διαβίωσης καλούνται να πληρώσουν και όσοι έχουν πισίνα ή αεροσκάφος.
Οι επιβαρύνσεις των ιδιοκτητών οχημάτων σε ό,τι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με πέρσι ενώ θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί έως το τέλος του χρόνου.
πηγη
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/6 ... kloforias/Οπως διαβαζετε,και αν ισχυει ,οσοι κατεθεσαν πινακιδες στο τελος του 12 θα πληρωσουν τον φορο πολυτελειας,,,,αρα ο φορος ουσιαστηκα ειναι για κατι που ειχες ,και ηταν στην κατοχη σου.
Ακομα δεν εχω καταλαβει σιγουρα,,,εγω πχ που ο πηρα εφετος θα πληρωσω φορο πολυτελειας,και αν ναι ,,,για το ιδιο αμαξι θα πληρωσει και ο προηγουμενος και εγω;;;,,δλδ του χρονου θα ξαναπληρωσω ,,αυτο το μαμιμενο το αμαξι ποσους φορους θα πληρωνει;;;
Και κατι ακομα,,,αν εγω πχ καταθεσω πινακιδες ,,τι θα γινει;;; θα μου ζητηθει να πληρωσω μονο το φορο ,,,και του χρονου που θα ξαναεχει αναδρομικη ισχυ θα τον ξαναπληρωσω χααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πειτε ρε παιδια ,,να μου φτιαξει το σκ ,,,

υγ,,,και επειδη εχω πισινα και αεροσκαφος ,,,,,,,,,,,,,,,,λεω να παραδοσω πινακιδες ,,,μην με πιασουν και μ@λακ@ χααχχααχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ