Νομίζω ότι το ζήτημα, είναι καθαρά υποκειμενικό. Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο για την κατανάλωση είναι πάρα πολλοί, και από μία άποψη όλοι έχουν λίγο πολύ δίκιο.
Διαβάζοντας τα παραπάνω, και αφού συμφωνήσω με τον Τάσο, σχεδόν σε όλα, να κάνω δύο/τρεις επισημάνσεις/παρατηρήσεις από το δική μου εμπειρία.
1. Ο δείκτης κατανάλωσης και η πρόβλεψη των χιλιομέτρων του trip computer, είναι σχετικά ακριβής στην δική μου περίπτωση (ίσως οφείλεται στο αυτόματο κιβώτιο, και στην σχεδόν ίδια οδήγική συμπεριφορά).
2.Η κατανάλωση, αν και δεν είναι μικρή σε απόλυτα νούμερα και σύμφωνα με τους μέσους όρους γενικότερα, για τα κυβικά του αυτοκινήτου είναι ικανοποιητικά. Δεν θεωρώ δηλ. ακριβή την χρήση του για αυτό που είναι βέβαια, τηρουμένων των αναλογιών. Να συμπληρώσω ότι τουλάχιστον στο δικό μου, όποτε χρειάζομαι την ισχύ του κινητήρα την έχω άμεσα, αλλά ο δείκτης στιγμιαίας κατανάλωσης απλά τερματίζει κυριολεκτικά. Οπότε όπως οδηγείς έτσι καταναλώνεις.
(αναφερόμενος στο παραπάνω Post)
3. Αλλάζοντας από τα ελαστικά της μαμάς, στα yokohama geo A/T , με ταυτόχρονη αλλαγή ελατηρίων mad, η κατανάλωση αυξήθηκε λίγο, αλλά όχι κάτι τρομακτικό. Αναλογικά βέβαια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, με μεγαλύτερη αύξηση στις υψηλές ταχύτητες, πχ. Εθνική οδός με ταχύτητα > 160χλμ, κάτι που ίσως οφείλεται όμως και στα ελατήρια.
NGV 2.4 auto, ΚenWood DNX9260BT.