από vagoulas » Σάβ Οκτ 19, 2013 2:48 pm
Γειά σας παιδιά
Είμαι κάτοχος vitara 3d 1997 Ισπανικό soft top. Μένω Αθήνα και είμαι ψιλοάσχετος με τον χώρο . Το Vitara μου έχει 216.00χλμ είναι ψηλωμένο, αναρτήσεις bilstein, ποδιά μπροστά,και ίσως κάποια άλλα που λόγω ασχετοσύνης δεν ξέρω να σας πω.
Ασχολιόμουν κυρίως με το Enduro, αλλά θέλοντας να μέταφέρω την αγάπη μου για την φύση και την περιπέτεια στον γιό μου (7 χρονων), αποφάσισα να πάρω και το suzuki πριν 1,5 περίπου χρόνο. H άλήθεια είναι ότι οι πρηγούμενοι κάτοχοι του έχουν πιεί το αίμα και έχω ρίξει κάποια λεφτά, αλλα μου έχει κολλησει το μικρόβιο του off road γία τα καλά. Μπήκα στο club για να πάρω πληροφορίες για κάποιο προβλημα που έχει παρουσιάσει αλλα είδα ότι το club έχει να προσφέρει και άλλα πολλά και για αυτόν τον λόγο έγινα και μέλος . Το κυριότερο βέβαια είναι οι εκδρόμες, με άτομα που τους αρέσει το ίδιο πραγμα με έμένα. Εχω γυρισει αρκετά την περιοχή της Οιτης (Τζαμπα σπίτι, ας είναι καλά η Θεία μου) με το Vitara αλλά και άλλες περιοχές της Ελλαδας.( Προσφατα (με τις πρώτες βροχές πήγα 1 διήμερο στα Τρίκαλα). Απο χώμα ξέρω αλλα με εντουρο και από τις πρώτες βόλτές με το αυτοκίνητο καταλαβα πόσο κοντα αλλά και ποσο μακρύα είναι οι 2 αυτοι κόσμοι. Παλιότερα είχα και εγώ ενα Club μαζι με ένα φίλο μου για εκδρόμες στα βουνα (Αll Terain) με site αλλά για μηχανάκια και ξέρω πόσο δουλεία υπαρχει πίσω από αυτο, αλλά και πόσο δύσκολο είναι να υποστηριχθεί και να πω ένα μπραβο σε αυτον/αυτους που το δουλέυουν όχι για να ευλογήσω τα γένεια τους αλλα επειδη όπως είπα το έχω κάνει σε κάποιο βαθμό(οχι τοσο επιτυχημένα είναι η αλήθεια, αλλα οι λόγοι της αποτυχιας είναι πολλοι και οχι άξιο να αναφερθουν) και πραγματικά είναι σαν δευτερη δουλειά χωρις να πληρώνεσε (σαν το σχολείο ενα πράγμα). Ελπίζω να γνωριστουμε και απο κοντα σε καμια λασπούρα.