Ειμαι κατηγορηματικα αντιθετος σε οτι εχει καθιερωθει σαν "Fashion Item" χωρις να με εχει πεισει για την καθεαυτο αξια τους, γιαυτο δεν ειχα ποτε μου Iphone, εχανα ομως, λογω δουλειας και αγαπης για την τεχνολογια εxω δοκιμασει τα παντα, Symbian, Windows, Android και οτι αλλο κυκλοφορουσε στην αγορα, οταν πηρα το πρωτο μου Iphone 5 ξεχασα τα παντα, το IOS ειναι μακραν το πιο φιλικο στον χρηστη και σταθερο λειτουργικο που υπαρχει αυτη τη στιγμη διαθεσιμο, απο το πρωτο πενταλεπτο ενιωθα σαν να το δουλευω χρονια και προπαντως δουλευει παντα, δεν σταματα, δεν κολλα, δεν χαλα, δεν καθυστερει, δεν θελει να ξεθαψω τις γνωσεις προραμματισμου για να κανω κατι μαζι του.
Το τηλεφωνο ειναι για μενα εργαλειο και σαν τετοιο πρεπει να δουλευει παντα σωστα και γρηγορα!!
Τα υπολοιπα ειναι φιλοτιμες προσπαθειες
Τα περι ανοικτου λογισμικου επισης ειναι παραμυθια, ποσοι μπορουν απο εμας να παρουν τον πυρηνα του Linux και να γραψουν κωδικα

αυτο ειναι δωρεαν

, τα λειτουργικα android που εχουμε στα κινητα μας τα εχουμε πληρωσει χρυσα
Και επαναλαμβανω, καλο ειναι οτι δουλευει και εξυπηρετει τον χρηστη του, εαν χρειαζεται ο τελευταιος να γινει γκουρου στην τεχνολογια για να τρεξει μια εφαρμογη η να παρει ενα τηλεφωνο κλαφτα χαραλαμπε, εκτος και εαν λεγεσαι Panoshm και μεσα απο μια τετοια διαδικασια ολοκληρωνεσαι σαν ανθρωπος
Iphone ρε

Και μην ξεχναμε πως ολα τα λειτουργικα για προσωπικες συσκευες - υπολογιστες που υπαρχουν αυτη την στιγμη διαθεσιμα εχουν ενα και μοναδικο προγονο, την Apple

τα δε περισσοτερα απο αυτα ειναι πολυ κακα αντιγραφα του Mac OS