Περασα εκει πεντε ολοκκληρες ημερες στις γιορτες, με ορμητηριο την Δαδια πατησα τα ποδια μου απο το Δελτα μεχρι το Ορμενιο και ειδα σχεδον ολο τον νομο, εμπειρια ζωης η αισθηση οτι βρισκεσαι στο βορειοτερο ακρο της Ελλαδας, σε ενα τοπιο με μοναδικη ατμοσφαιρα, σε δρομους που διασχιζουν εδαφος με πολυ ιδιαιτερη μορφολογια, μια ανασα απο γειτονες που μαζι τους εχεις γραψει χιλιαδες τομους ιστοριας
Πανεμορφα χωρια που καποτε ευημερουσαν οντας πανω στον δρομο του μεταξιου εχουν χασει ισως τα πλουτη τους αλλα εχουν κρατησει μια μοναδικη αρχοντια και καθαροτητα που δεν ξανασυναντησα στην Ελλαδα, οι ανθρωποι ζεστοι και φιλοξενοι με προσωπα αγερωχα και ματια γεματα ιστοριες
Οι μοναδικοι στην Ευρωπη βιοτοποι του Δελτα και της Δαδιας μαρτυρουν οτι η παρεμβαση του ανθρωπου στην φυση εχει δυο οψεις

Ολα αυτα και πολλα ακομα που δεν μπορω να περιγραψω αλλα δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου ειναι τα συστατικα μιας εμπειριας ζωης που οχι απλα δεν θα ξεχασω αλλα με εχει σημαδεψει
Συμβουλευω ολους τους φιλους που σκοπευουν να κανουν καποιο ταξιδι σε καποιον δημοφιλη προορισμο εντος της Ελλαδας να προτιμησουν τον Εβρο, τους υποσχομαι οτι δεν θα το μετανοιωσουν
Το κοστος δεν ειναι ιδαιτερα υψηλο, διαμονη με 40€ - 50€ σε αριστα καταλυματα, με 15€ το ατομο δοκιμαζεις καταπληκτικα πιατα με θηραματα, και με 100€ το ατομο εχεις ενα αεροπορικο εισητηριο με επιστροφη απο Αθηνα εαν κανεις την κρατηση ενα με δυο μηνες πριν, με λιγοτερα απο 30€ την ημερα ενοικιαση αυτοκινητου, η εμπειρια ομως ανεκτιμητη
Τη Nikon μου την έχω βάλει στο μούσκιο για να αποκτήσει συλλεκτική αξία και πλέον βγάζω φωτογραφίες με ενα παλιο-αιφον σαν Αμερικάνος τουρίστας!!!
Και απο κάτω οι φωτό μου βγάζουν και ένα καγκούρικο μύνημα....Photo taken from my iphone....