Καλησπέρα σε όλους...
Από εμπειρία σε πάνω από 10 αυτοκίνητα (οικογένειας, φίλων και συγγενών) και πάνω από 15ετία, μέχρι στιγμής οι Llummar μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους...
Έχω δει διάφορους συνδυασμούς, και το αποτέλεσμα άριστο...
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μπορούμε να τοποθετήσουμε με κάποιο χρωματισμό στα πίσω πλαϊνά παράθυρα και στο πίσω, αλλά δεν επιτρέπεται ο χρωματισμός στα 2 πλαϊνά εμπρόσθια. Επίσης απαγορεύεται η τοποθέτηση στο εμπρόσθιο (ανεμοθώρακα).
Η πιο πρόσφατη τοποθέτησή μου ήταν στο N.G.V. 3θυρο που απέκτησα τον προηγούμενο μήνα. Η Llummar έχει 4 βασικές επιλογές: 0 χωρίς χρώμα, 1 η πιο ανοικτή, 2 η μεσαία και 3 η πιο σκούρα.
Έβαλα στα πλαϊνά μου (μπρος-πίσω) την 1η και στο οπίσθιο την 2η. Επίσης έβαλα στον μπροστινό ανεμοθώρακα μια λωρίδα (νομίζω ότι εκεί έβαλα την 2η). Όπως καταλαβαίνετε αυτοκόλλητο συμμόρφωσης με ευρωπαϊκούς κανονισμούς παίρνουν μόνο τα 3 πίσω! Όλα μου στοίχισαν 160 ευρώ.
Την τοποθέτηση την έκανα στον Χατζηρήγα Τάσο στην Λεωφόρο Σπατών στα Σπάτα (210-6665172, 6944431354). Προσεκτικός και άψογος.
Επίσης αν θυμάμαι καλά κάνει και τοποθέτηση 3M αλλά πρέπει να γίνει συνεννόηση πρώτα.
Καλή συνέχεια!!!