από mazax » Τρί Αύγ 27, 2013 8:09 am
Είμαι έτοιμος να καταλήξω στο νέο μου Vitara. Επειδή στα 3 που έχω υποψήφια είναι και ένα με Α/Τ κιβώτιο θα ήθελα την γνώμη αυτών που έχουν NGV 2.0 Auto (2006-2008). Διάβασα τα άρθρα και βλέπω ότι άλλοι τα αγαπούν και άλλοι τα μισούν. Εγώ ρωτάω πιο πολύ από άποψη συντήρησης, και γενικά συμπεριφοράς εκτός δρόμου. Το αυτοκίνητο θα είναι το 4ο που θα έχω με την γυναίκα μου οπότε θα κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα στην Αθήνα. Επίσης τα 2 τελευταία χρόνια έχω και ένα scooter που λατρεύω να κυκλοφορώ στην Αθήνα. Αξίζει το αυτόματο, που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, για τα ταξίδια?
Επίσης παρακαλώ δώστε μου λίγη βοήθεια με τα λάστιχα. Έχω διαβάσει τα άρθρα και έχω καταλήξει μεταξύ Yokohama G012 AT & Michelin Latitude Cross. Επειδή θέλω να τα παραγγείλω άμεσα στον λαστιχά μου, είναι σωστή η άποψη που διαμόρφωσα από τα άρθρα ότι για δρόμο 80% και λίγο χώμα και πέτρες τα Michelin είναι λίγο καλύτερα από άποψη συμπεριφοράς? Επίσης είναι πιο αθόρυβα στο ταξίδι?
Συγνώμη αν σας κούρασα, πραγματικά έχω διαβάσει αρκετά πριν θέσω τις ερωτήσεις μου, ίσως κάτι να μου έχει ξεφύγει, άλλα έρχεται η ώρα της αγοράς και αγχώνομαι.