από bill12 » Τρί Αύγ 13, 2013 10:22 pm
Τρία τελευταία καλοκαίρια με τρεις διασχίσεις και όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια ήταν η καλλίτερη !!!!!!!
Συνεχώς φέρνω εικόνες στο μυαλό μου, τόσο από την φύση & τα τοπία από τα περάσματα, όσο και από τις κατασκηνώσεις με την παρέα γύρο από την φωτιά, πότε με την οικογένεια και πότε μόνος και ειλικρινά δεν μπορώ να τις κατηγοριοποιήσω.
Τελικά συμπεραίνω πως όλα τα μέλη του vitara club είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, μέσα στην οποία ο καθένας γνωρίζει τι θέση του και σέβεται τις θέσεις των υπολοίπων, κατά έναν ευλαβικό και ανεξήγητο για εμένα τρόπο.
Το αποτέλεσμα και της διάσχισης του 2013 εκπληκτικό για εμένα :
1) Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και από κοντά την Έφη τον Ηλία και τον Λευτέρη τους οποίους ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε.
2) Ξαναβρέθηκα με τους αγαπητούς μου φίλους Αλέξανδρο, Βασίλη, Γιάννη, Δημήτρη, Μυρτώ και περάσαμε φανταστικά!!!!!!!!!!!
3) Ήρθα σε επαφή με την φύση που τόσο αγαπώ ( ποτάμια, δάση, διάσελα, κορυφές, αλπικά τοπία, ορεινά μικρά χωριά )
4) Ενθουσιαστικά με την έκπληξη που μας έκανε ο Γιώργος με την οικογένειά του την πρώτη ημέρα της εκδρομής και μας ακολούθησε, παρόλο που στο τέλος αναγκάστηκε να επιστρέψει μεσάνυχτα από τα 1.500 μέτρα υψόμετρο στην θάλασσα. Γιώργο είσαι άρχοντας!!!!!!!!
5) Στεναχωρήθηκα που λόγω της αναχώρησης μου την Παρασκευή δεν βρέθηκα με τον Κώστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έχασα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Θωμά.
6) Μου έλειψαν ο Αλέξανδρος (ALEX GV ) & ο Πατρινός!!!!!!!!!!!
Τέλος ευχαριστώ όλη την παρέα και ιδιαίτερα την Δημήτρη που με ανέχτηκαν αβίαστα για έξη συνεχόμενες ημέρες. Εύχομαι να είμαστε καλά και να βρεθούμε στην χαλαρή διάσχιση που είδη βρίσκεται στο μυαλό του Αγραφιώτη για το 2014. Διότι η καλοκαιρινή διάσχιση είναι μια υπόθεση αποκλειστικά του Δημήτρη που με την μαεστρία του καταφέρνει το τέλειο!!!!!! Πιστεύω πως όσοι συμμετείχαμε στις διασχίσεις έχουμε την ίδια άποψη.
Τελευταία επεξεργασία από
bill12 και Τετ Αύγ 14, 2013 12:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Η ζωή είναι πολύ μικρή απόλαυσέ την.......