Η Επικαιρότητα

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αποφασίζομεν και διατάζομεν.......

Δημοσίευσηαπό Panos2 » Πέμ Ιουν 13, 2013 12:07 am

Δημιούργησαν ένα τέρας το οποίο δεν μπορούσαν στο τέλος να το ελέγξουν, και του έκοψαν το κεφάλι.(θα λέω στα εγγόνια μου, όταν αποκτήσω)
Panos2
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 195-80-15
cb: Όχι
Aka: Panoulis
Name: panos

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Ιουν 13, 2013 7:39 am

char έγραψε:Μάλιστα... :think:

Απ' ότι κατάλαβα, όλοι μας λυπόμαστε που μαζί με τους άχρηστους, θα χάσουν την δουλειά τους και οι σωστοί εργαζόμενοι...

Αλλά επειδή ο άδικος και άκαρδος ιδιωτικός τομέας συμπεριφέρεται, σ' εμάς τους "ιδιωτικούς" (και εκ προοιμίου, υγιείς, τίμιους και συνεπείς φορολογούμενους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτα), σαν μεσαιωνικός φεουδάρχης (φυσικά, επειδή οι κυβερνώντες το επέτρεψαν), τότε ας πάνε να πνιγούν και όλοι ανεξαιρέτως οι "δημόσιοι" (και εκ προοιμίου, λαμόγια και φοροκλέφτες, υπεύθυνοι για την κατάντια της πατρίδας)!
Που τολμούν να έχουν δουλειά την σήμερον ημέραν!
Όλοι στην πυρά!

Δεν φτάνει δηλαδή, που κανείς δεν προσπάθησε πραγματικά να θεραπεύσει το πονεμένο μάτι, χειροκροτούμε κιόλας τον αλμπάνη γιατρό που επιλέγει να το βγάλει!

Θυμάστε το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα";
Μήπως το "διαίρει και βασίλευε";
Ίσως το "των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν";
Ή το "όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, η φωτιά θα 'ρθει και στο δικό σου";

Με τις υγείες μας! :(

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Νίκο......πρέπει να δούμε πίσω απο τα ψιλά γράμματα, πρέπει να δούμε ψύχραιμα και όχι επηρεασμένοι απο τα προσωπικά μας βιώματα και ζόρια...υπάρχουν καλοί και κακοί δημόσιοι υπάλληλοι, υπάρχουν καλοί και κακοί ιδιωτικοί υπάλληλοι.....
Προσωπικά τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια με την απόλυτη κατρακύλα των ιδιωτικών καναλιών και τα σκουπίδια { προσωπική άποψη πάντα αλλά θέλω να πιστεύω σεβαστή όπως και των υπολοίπων ;-) } που σερβίραν, ακόμη και στα δελτία ειδήσεων { μιάς και οι ανάγκες για δάνεια και εξάρτηση πολύ μεγάλες ;-) } κατά 90% άκουγα κρατικό ραδιόφωνο, 2 πρόγραμμα και cosmos } και έβλεπα κρατική τηλεόραση...και τα 4 ευρώ τον μήνα τα δίνω με ευχαρίστηση...αυτά που δεν δίνω με ευχαρίστηση είναι το χαράτσι για ένα σπίτι που έφτυσα αίμα να το κάνω, θα το χρωστάω για άλλα 20 χρόνια στην τράπεζα { ουσιαστικά δεν είναι δικό μου ;-) } και δεν μπορώ πλέον να το αποπερατώσω....Πείτε με εκκεντρικό,πείτε με θολοκουλτουριάρη, πείτε με όπως θέλετε :mrgreen:
Και κρατάω μιά φράση που άκουσα απο την Μαρία Χούκλη " κλείσανε την ΕΡΤ αυτοί που δεν μπορέσαν να κλείσουν ούτε τον οργανισμό Κωπαίδας " γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.........οργανισμοί φαντάσματα χωρίς αντικείμενο υπήρχαν για κλείσιμο..απλά εδώ τα συμφέροντα με συχνότητες και άλλα πολλά είναι απλά τεράστια..και τα διαπλεκόμενα επίσης ;-)

Καλημέρα σας :ugeek:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό antonios giolias » Πέμ Ιουν 13, 2013 9:32 am

καθιστε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε,πρεπει να εχω κρατικη τηλεοραση,πρεπει να εχω κρατικα τρενα/λεωφορεια/κ.τ.λ.και μη μου πειτε για υγεια και δεη ευδαπ, για λογους εθνικης κυριαρχιας να πληρωνω δικο μου ανθρωπο[58.000ε το 2012 ]να μετραει το ρολοι του νερου και μαλιστα με βοηθο.δεν μπορει το 10%και πλεον τις χωρας να ειναι δημοσιοι υπαλληλοι[το ποσοι μπηκαν αξιοκρατικα ο θεος και ψυχη τους].δηλαδη πριν τις περικοπες στους μισθους[μισθοι που ηταν σε πολλες περιπτωσεις πλασματικοι]ειμασταν ευχαριστημενοι απο την λειτουργια δεκαδων υπηρεσιων στις συναλλαγες μας καθημερινα,και μη μου πειτε οτι δεν εφταιγαν οι υπαλληλοι,αυτοι που συναδελφικα χτυπαγαμε καρτα εξ αποστασεως η δουλευαμε part time οποτε θελαμε,που απολαμβανανε προνομια και το κανουν ακομα, μειωση στη δεη οταν εισαι υπαλληλος,καποτε ηταν και στον οτε δεν ξερω και ποιοι αλλοι ακομα οργανισμοι.ο οτε δηλαδη που ιδιωτικοποιηθηκε μας εκανε ΚΑΚΟ σαν εθνος.δεν γινεται να ορθοποδησουμε σαν χωρα με τετοιο δημοσιο τομεα, την υγεια στην οικονομια κυριοι μπορει να την φερει μονο ο ιδιωτικος τομεας που ειναι ηδη στην πυρα,οποτε εδω πρεπει να ισχυσει το [ολοι για ενα και ενας για ολους].για το τελος να σας αναφερω οτι η γυναικα μου ειναι Δ.Υ [μη τσιμπατε δεν ειναι αυτη με τα 58.000 μακαρι αλλα δεν].
antonios giolias
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Geolandar G015

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Ιουν 13, 2013 10:10 am

Για να μην παρεξηγηθώ..... εγώ έγραψα και παραπάνω πως σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν η μέθοδος που επιλέχθηκε για να κλείσει η ΕΡΤ. Και επίσης σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στους υπαλλήλους με τον βασικό που έκαναν την δουλειά τους. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους μισθούς που παραθέτω στο λινκ όπως επίσης και στο πόσο μ@λ@@@@ νιώθω που πληρώνω από την τσέπη μου και την δική σας φυσικά αυτά τα αστρονομικά ποσά!

f_tasos έγραψε:Οργίζομαι όμως ιδιαίτερα που τόσα χρόνια πληρώνω "δημοκρατικά" μέσω της ΔΕΗ για 3 κανάλια που είναι ζήτημα αν θα τα έχω δει 100 ώρες σε όλη μου την ζωή ( και πολύ λέω) για να πληρώνονται με αυτά τα όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα μέχρι τώρα τι θα πει κρίση στην Ελλάδα.

Άκουσα σήμερα πως όσες φορές δοκιμάστηκε η αναδιάρθρωση στην ΕΡΤ έπεφταν συνέχεια πάνω στον συνδικαλισμό και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.....
Εσείς όλοι που παλεύετε καθημερινά για να πληρώσετε λοιπόν όλα αυτά που καλείσθε, λέτε ακόμα ότι έπρεπε να συνεχίσουν να τα παίρνουν?

Δεν ξέρω ρε παιδιά... αλλά νομίζω ότι είναι άδικο στην να καλείται μια οικογένεια που δεν έχει να φάει να πληρώσει έστω και αυτά τα 50 ευρώ ετησίως για να τα παίρνουν οι μεγαλοκαρχαρίες της ΕΡΤ!!! :(
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Ιουν 13, 2013 10:25 am

Βλεπω οτι ειμαστε παλι θυματα της προπαγανδας των επι δεκαετιες τωρα παπαγαλων :twisted:

Η ΕΡΤ εκλεισε για να εξηγιανθει και να ανοιξει παλι νοικοκυρεμενη, με 1000 ατομα προσωπικο, με τις ιδιες συχνοτητες και δημοσια.
Τι δεν καταλαβαινουμε ρε παιδια :think:

Που ειναι η ευαισθησια μας για το ΑΛΤΕΡ που εκλεισε και αφησε στο δρομο 700 ανθρωπους απληρωτους επι μηνες και χωρις αποζημιωση : :!:

Που ειναι η ευαισθησια μας για την ΕΛΒΟ και την ΕΑΣ που θα κλεισουν επισης :twisted: στο πηγαδι κατουρησαν αυτοι που δουλευουν εκει :?: :twisted: η μαλλον δεν εχουν μικροφωνο να μιλησουν :evil:

Που ειναι η ευαισθησια μας για την ΠΥΡΚΑΛ που εχει απληρωτους μηνες τους εργαζομενους :twisted:

Ειναι μικροτερης στρατηγικης σημασιας αυτες η ΔΗΜΟΣΙΕΣ επιχειρησεις :?: :twisted:

Σιγουρα ηταν λαθος ο τροπος αλλα ηταν μονοδρομος, θα αφηναν τα κομματοσκυλα να γινει ομαλη εξηγιανση :?: θα επετρεπαν εστω και μια απολυση :?: θα γυριζε η Ελλαδα αναποδα για μηνες :twisted:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Menios » Πέμ Ιουν 13, 2013 10:44 am

Η αιμορραγούσα Ελλάδα, δεν αντέχει άλλο τόσους πολλούς αργόμισθους κοπρίτες!!!!
ΕΡΤ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΣΕ, ΟΤΕ ,ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ,ΟΛΠ, ΟΛΘ,ΕΒΟ,ΕΛΒΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ..... κλπ,κλπ,κλπ,
Ως πότε ???
Το διεφθαρμένο συνδικαλιστικό κίνημα και τα συντεχνιακά "μαγαζάκια" που στήθηκαν παρέα με τους πολιτικούς, κατασπαράσσουν και τα τελευταία ίχνη σάρκας στο κουφάρι της ημιθανούς πατρίδας!!!
(Αχ ρε Κολοκοτρώνη, αν ήξερες ποιούς ελευθέρωνες ... )
Άβαταρ μέλους
Menios
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: BF Goodrich M/T
Διάσταση ελαστικών: 225_75_16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Εργάτης: Όχι
Name: Μένιος

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Πέμ Ιουν 13, 2013 10:48 am

Μήτσο με κάλυψες :clap:
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Πέμ Ιουν 13, 2013 11:18 am

libero έγραψε:......... Και μη νομίζουν μερικοί ότι στον ιδιωτικό τομέα είναι εξασφαλισμένοι γιατί αυτό θα τους δώσει ευκαιρίες και κύρος. ους βάζει σε χειρότερη μοίρα. Και θα το καταλάβουν. 2600 εργαζόμενοι, με το μέσο όρο των 1000 ευρώ(δεν είναι τόσα είναι πολύ περισσότερα) μισθό συνεπάγονται 2.600.000 το μήνα στην αγορά ΜΕΙΟΝ. ΟΚ, εσύ φίλε που δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και πληρώνεσαι με βάση την κατανάλωση, μη μας πεις ότι είναι κωλόπαιδα οι δημόσιοι που τα τρώγανε χοντρά. Ήσουν με την κυβέρνηση όταν τους απέλυε και έχανες 2,6 εκατομμύρια από την αγορά. Μάλλον έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου για να απολυθείς.

Φίλε τα έχεις μπλέξει πολύ και κάνεις λάθος :!:
Οι ελέυθεροι επαγγελματίες,οι έχοντες μαγαζιά και αυτοί που παρέχουν υπηρεσίες έχουν χάσει από τη κατανάλωση(λόγω 90% των απολυμένων ΙΔ και 10% των μειωμένων μισθών των δημοσίων) οπότε ΜΗ λες ότι βάλαμε εμείς λιθαράκι να απολυθούμε!!
Για πες μου εσύ λοιπόν τώρα...ποιοί έκαναν λογαριασμό περισσότερο στην αγορά,οι 1,3 εκ απολυμένοι ΙΔ ή αυτοί του δημοσίου με μειωμένους ναι μισθούς αλλά έχοντας τη δουλειά τους?
ΚΑΙ στη τελική να σας πώ και κάτι...ΌΛΟΙ οι άνεργοι είναι του ιδιωτικού τομέα(πράγμα που με συνθλίβει και με στενοχωρεί απίστευτα ρε γαμώτο) και άλλοι πάρα πολλοί ελέυθεροι επαγγελματίες που δεν βγάζουνε μία ΟΠΟΤΕ οι δημόσιοι ΔΕΝ έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε για εμάς που την έχουμε φάει ήδη εδώ και χρόνια τη π@@@σα για τα καλά ενώ εσείς ΔΕ μπορείτε να απολυθείτε(μακάρι να έχετε πάντα τις δουλειές σας) και ξέρετε βρέξει χιονίσει ότι κάθε μήνα θα έχετε να δώσετε ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά σας :!:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Ιουν 13, 2013 12:01 pm

Πως κατέληξε το θέμα σε "κόντρα" ΙΔ με ΔΥ, δε μπορώ να το διανοηθώ :!:

Μην τους αφήσετε να σας βάλουν σε αυτό το τριπάκι.... :!: :!:

Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος ;-)
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Ιουν 13, 2013 12:04 pm

Σωστα τα λέει ο Πάνος, συμφωνούμε οτι διαφωνούμε :ugeek: :ugeek: :ugeek: ας χαλαρώσουμε.....
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Πέμ Ιουν 13, 2013 12:18 pm

Έχετε δίκιο,αλίμονο. :D
Μακάρι όλοι μας να έχουμε τις δουλειές μας και να αντιδρούμε εκεί που πρέπει αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ διαβάζοντας κάποια εντελώς άδικα γραφόμενα :!: ;-)
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό libero » Πέμ Ιουν 13, 2013 1:58 pm

Για να διευκρινήσω την κατάσταση...δεν είμαι ΔΥ και δεν υπήρξε ποτέ φιλοδοξία μου το δημοσιουπαλληλίκι. Αντιθέτως στη ζωή μου έπεσα πάνω σε τοίχους και πολλές φορές έσπασα τα μούτρα μου για να μπορώ να μην είμαι ΔΥ. Όλα αυτά όμως δε σημαίνουν ότι πρέπει να συμφωνώ με τις απολύσεις.

Και να με συγχωράτε συμφορουμίτες, συντζιπίτες κλπ αλλά η μέθοδος με την οποία επιλέχθηκε να γίνει αναδιάρθρωση της ΕΡΤ μου θυμίζει τη μέθοδο του θυμωμένου άντρα που ήθελε να τιμωρήσει τη γυναίκα του.....κι έτσι έκοψε το πέος του.

Επίσης θερμή παράκληση να τα ακούμε όλα, όταν μιλάει ο Αντωνάκης. Δεν θα κοπούν τα 50 ευρώ το χρόνο της ΕΡΤ. Αναστέλλονται μέχρι να ξανανοίξει οπότε θα είναι λιγότερα από 50. Που σημαίνει ότι μπορεί να είναι και 49. Βέβαια αυτό, αν πιστεύετε ακόμη σε αυτά που λέει η κυβέρνηση. Πάντως μέχρι στιγμής έχει 5 χρόνια που δεν ακούμε την "αληθινή" αλήθεια. Δεν θα κόψουμε λέει και κόβει 70%. Οπότε μην βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά...

Όσο για τους συνδικαλησταράδες και τους 1000000 διευθυντάδες της ΕΡΤ, μπορούσε και να τους απολύσει πολύ απλά. Και αυτά τα δεν συνέκλιναν και δεν έβρισκαν άκρη με τα συνδικάτα, έχω να κάνω ένα σχόλιο πάνω σε αυτό....απλώς νόμιζα ότι αποφάσιζε ο πρωθυπουργός. Αν είναι δυνατόν να έχει την ισχύ της αποφάσεως να κλείσει την ΕΡΤ και να μην έχει την ισχύ να απολύσει 500 χαραμοφάηδες. Ε δεν είμαστε πια και τόσο λαλάκες....

Και ΟΧΙ, δεν τα έχω μπερδέψει. Όπως οι ΔΥ έχουν βρέξει χιονίσει το μισθό κάθε μήνα, ο μισθός αυτός κάθε μήνα πέφτει βρέξει χιονίσει στην αγορά. Ενώ από τους Ι/Υ που δεν έχουν βρέξει χιονίσει μισθό, δεν μπορεί να πέφτει κάθε μήνα στην αγορά. Μην μπερδεύουμε την χονδρική αγορά και την αγορά υλικών με τον τελικό καταναλωτή, άρα πελάτη μας. Αυτός μας ζει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να συντηρούμε χαραμοφάηδες. Αλλά όχι και να κάνουμε σαν τον ως άνω σύζυγο. Και είναι το ίδιο ακριβώς με το να κλείσει το νοσοκομείο ή σχολείο. Ακριβώς το ίδιο. Γιατι΄και τα σχολεία και τα νοσοκομεία λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο με την ΕΡΤ. Δεν β λέπω τη διαφορά.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΧΩΡΙς ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό P GV O9 » Πέμ Ιουν 13, 2013 2:06 pm

dpol έγραψε:Βλεπω οτι ειμαστε παλι θυματα της προπαγανδας των επι δεκαετιες τωρα παπαγαλων :twisted:

Η ΕΡΤ εκλεισε για να εξηγιανθει και να ανοιξει παλι νοικοκυρεμενη, με 1000 ατομα προσωπικο, με τις ιδιες συχνοτητες και δημοσια.
Τι δεν καταλαβαινουμε ρε παιδια :think:

Που ειναι η ευαισθησια μας για το ΑΛΤΕΡ που εκλεισε και αφησε στο δρομο 700 ανθρωπους απληρωτους επι μηνες και χωρις αποζημιωση : :!:

Που ειναι η ευαισθησια μας για την ΕΛΒΟ και την ΕΑΣ που θα κλεισουν επισης :twisted: στο πηγαδι κατουρησαν αυτοι που δουλευουν εκει :?: :twisted: η μαλλον δεν εχουν μικροφωνο να μιλησουν :evil:

Που ειναι η ευαισθησια μας για την ΠΥΡΚΑΛ που εχει απληρωτους μηνες τους εργαζομενους :twisted:

Ειναι μικροτερης στρατηγικης σημασιας αυτες η ΔΗΜΟΣΙΕΣ επιχειρησεις :?: :twisted:

Σιγουρα ηταν λαθος ο τροπος αλλα ηταν μονοδρομος, θα αφηναν τα κομματοσκυλα να γινει ομαλη εξηγιανση :?: θα επετρεπαν εστω και μια απολυση :?: θα γυριζε η Ελλαδα αναποδα για μηνες :twisted:

Τα είπες όλα φίλε !! Συμφωνώ απόλυτα!!!
:clap: :clap: :clap:
Με VITARA παρέα η ζωή είναι ωραία στα βουνά όλη μέρα!!!
Άβαταρ μέλους
P GV O9
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: MICHELLIN LATITUDE CROSS
Διάσταση ελαστικών: 225/70 R16
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Ιουν 13, 2013 3:31 pm

Βλεπω οτι πεφτουμε πολλοι στην ιδια παγιδα που ειχε πεσει ολοκληρη η Ελλαδα, επιτρεψτε μου να προσπαθησω να δωσω λιγο φως στο θεμα.

Αναφερομαι στο γεγονος οτι οι ΔΥ στηριζουν την αγορα και την καταναλωση, αυτο θα ηταν πραγματικοτητα εαν το ελληνικο δημοσιο μπορουσε να καλυψει τα εξοδα του, δηλαδη μεταξυ αλλων και τους μισθους των υπαλληλων του, αυτο που στην πραγματικοτητα συνεβαινε για πολλα χρονια ηταν οτι το ελληνικο δημοσιο δανειζοταν για να πληρωνει τους μισθους του, στην συνεχεια επεβαλε δυσβασταχτους φορους για να εισπραξει και να εξοφλησει τα δανεια.

Την ιδια στιγμη ειχε δημιουργηθει μια τεραστια οικονομικη φουσκα απο επιχειρησεις και τραπεζες με χιλιαδες υποκαταστηματα που δανειζαν αφειδως τους ΔΥ, ηταν βρεξει χιονισει βλεπετε, εναντι των μισθων τους που ηταν οπως ειπαμε με δανεικα του κρατους.

Αντιλαμβανεστε ολοι τι τεραστιο προβλημα ειναι αυτο για την οικονομια, ενας ατελειωτος φαυλος κυκλος με δανεικο χρημα, ναι αυτο των Γερμανων που βριζουμε, το οποιο φουσκωνε το ΑΕΠ αλλα μειωνε τα εσοδα του κρατους λογω τις μεγαλης φοροδιαφυγης και των τοκων :!:

Σε αυτο το σαπιο συστημα στηριχθηκε η Ελλαδα μας τα τελευταια 30 χρονια.

Οι αποδοχες ενος εργαζομενου ειναι αποτελεσμα της παραγωγικης του δουλειας οταν αυτη εχει προστιθεμενη αξια, οταν δηλαδη η επιχειρηση/οργανισμος που δουλευει βγαζει κερδος, απο την πωληση προϊοντων υπηρεσιων στον ιδιωτικο τομεα, απο την σωστη εισπραξη φορων εισφορων αλλα και τιμολογηση υπηρεσιων στον Δημοσιο τομεα.

Εαν η επιχειρηση πρεπει να δανειζετε συνεχεια για να πληρωσει μισθους τοτε πρεπει να κλησει, δεν προσφερει τιποτα στην παραγματικη οικονομια :!:

Σε αντιλογο των παραπανω καποιος θα πει οτι το κρατος δεν ειναι επιχειρηση, συμφωνω, το κρατος πρεπει να κανει κοινωνικη πολιτικη, Υγεια, Παιδεια, Ασφαλεια, Δημοσια Αγαθα, γιαυτο επιβαλει φορους για να χρηματοδοτει τις δραστηριοτητες του.

Η πραξη ομως στο τελος της ημερας πρεπει να βγενει θετικη διαφορετικα γινεσαι ο ζητουλας της Ευρωπης οπως καλη ωρα.

Βγαλτε τα συμπερασματα σας :!:

Ειλικρινα δεν μπορω να διανοηθω πως δεν μπορουμε να καταλαβουμε ολοι οτι δεν μπρουμε να συντηρουμε το ιδιο κρατος με δανεικα και ηψηλη φορολογια απο μια ολο και μειουμενη δεξαμενη εργαζομενων, αυτη του Ιδιωτικου Τομεα!

Ειναι σαν να τρως μαζι με εναν τυπο 300 κιλα απο το ιδιο πιατο, η μεριδα να μειωνεται καθημερινα αλλα αυτος να συνεχιζει να τρωει την ιδια ποσοτητα, υπαρχει περιπτωση εσυ να συντηρηθεις η να παρεις τα πανω σου τρωγωντας ολο και λιγοτερο καθε μερα :?: :?:

Εισαι καταδικασμενος να μεινεις ισχνος και να πεθανεις αργα :!:

Δεν αντιλαμβανομαστε ολοι οτι πρεπει και ο τυπος των 300 κιλων να φαει λιγοτερο, και λιγοτερο, να σου δωσει την ευκαιρια να παρεις τα πανω σου :?:

Η μοναδικη λυση σε αυτη τη χωρα ειναι δραστικη μειωση του κρατους, πωληση ολων των δραστηριοτητων εκτος των στρατηγικων σε ιδιωτες και επικεντρωση στην κοινωνικη πολτικη :!:

Μονο τοτε θα απολαμβανουμε σωστη παιδεια, κρεβατι σε νοσοκομειο, καλοπληρωμενο και εκπαιδευμενο αστυνομικο, δρομους χωρις λακουβες, και ασφαλη συνορα.
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ Ιουν 13, 2013 8:55 pm

οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες