Η Επικαιρότητα

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αποφασίζομεν και διατάζομεν.......

Δημοσίευσηαπό mclaren » Τετ Ιουν 12, 2013 11:42 am

dpol έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι οι 2600 η 2900 εργαζομενοι που μενουν στον δρομο (λυπαμαι βεβαια) και θα παρουν παχυλες αποζημιωσεις πρεπει να με ευαισθητοποιησουν περισσοτερο απο το 1.300.000 ανεργους του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ που τους πεταξαν με τον νεο νομο και πηραν τα @ρχιδι@ τους :twisted:

απτο στομα μου το πηρες +100000000
Άβαταρ μέλους
mclaren
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Malatesta cobra
Suspension: bilstein
cb: Όχι
Name: σπυρος

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τετ Ιουν 12, 2013 1:45 pm

Λοιπόν..... διαβάζοντας τα σχόλια όλων σας πολύ προσεκτικά... θα ήθελα και εγώ να τοποθετηθώ σε αυτό το θέμα.

Σίγουρα ο τρόπος που πάει να γίνει αυτή η "αναδιοργάνωση" δεν αρέσει σε κανέναν και λυπάμαι πάρα πολύ για τα παιδιά που έβγαζαν όλη την δουλειά με τους βασικούς μισθούς και από σήμερα είναι στον δρόμο...
Οργίζομαι όμως ιδιαίτερα που τόσα χρόνια πληρώνω "δημοκρατικά" μέσω της ΔΕΗ για 3 κανάλια που είναι ζήτημα αν θα τα έχω δει 100 ώρες σε όλη μου την ζωή ( και πολύ λέω) για να πληρώνονται με αυτά τα όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα μέχρι τώρα τι θα πει κρίση στην Ελλάδα.
Η ζωή μου ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει αλλάξει δραστικά με το ξεκίνημα της κρίσης από την μια μέρα στην άλλη. Παλεύω κάθε μέρα για τα προς το ζην και ΜΟΝΟ!!! Δεν ξέρω που χρωστάω και αν αύριο θα με πάρουν σηκωτό για χρέη προς το δημόσιο....
Είναι αδικία λοιπόν... στην υποτιθέμενη δημοκρατία που ζούμε άνθρωποι να πεινάνε και να πληρώνουν ταυτόχρονα για ανθρώπους που ακόμα και σήμερα τρώνε με χρυσά κουτάλια και πολύ περισσότερο για μια δουλειά που ούτε καν αξιοκρατικά προσλήφθηκαν ούτε καν την έκαναν όπως πρέπει.
Οι λεγόμενοι καρεκλοκένταυροι που εδώ και 3 χρόνια έχουν γίνει όλα μπάχαλο και αυτοί ζούσαν με την μονιμότητα του δημοσίου χωρίς κανέναν να πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά τους. Αν αύριο γίνει το ίδιο πράγμα με τους υπαλλήλους της βουλής έτσι θα αντιδράσουμε?
Συγνώμη για τις σκέψεις μου και τις απόψεις μου αλλά βιώνω την κρίση, την καταστροφή της δουλειάς και της οικογένειας μου τρία χρόνια τώρα!!! Κανένας δεν βγήκε να μου συμπαρασταθεί όπως και στο 1.000.000 και βάλε άνεργους του ιδιωτικού τομέα!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Τετ Ιουν 12, 2013 2:38 pm

f_tasos έγραψε:Λοιπόν..... διαβάζοντας τα σχόλια όλων σας πολύ προσεκτικά... θα ήθελα και εγώ να τοποθετηθώ σε αυτό το θέμα.

Σίγουρα ο τρόπος που πάει να γίνει αυτή η "αναδιοργάνωση" δεν αρέσει σε κανέναν και λυπάμαι πάρα πολύ για τα παιδιά που έβγαζαν όλη την δουλειά με τους βασικούς μισθούς και από σήμερα είναι στον δρόμο...
Οργίζομαι όμως ιδιαίτερα που τόσα χρόνια πληρώνω "δημοκρατικά" μέσω της ΔΕΗ για 3 κανάλια που είναι ζήτημα αν θα τα έχω δει 100 ώρες σε όλη μου την ζωή ( και πολύ λέω) για να πληρώνονται με αυτά τα όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα μέχρι τώρα τι θα πει κρίση στην Ελλάδα.
Η ζωή μου ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει αλλάξει δραστικά με το ξεκίνημα της κρίσης από την μια μέρα στην άλλη. Παλεύω κάθε μέρα για τα προς το ζην και ΜΟΝΟ!!! Δεν ξέρω που χρωστάω και αν αύριο θα με πάρουν σηκωτό για χρέη προς το δημόσιο....
Είναι αδικία λοιπόν... στην υποτιθέμενη δημοκρατία που ζούμε άνθρωποι να πεινάνε και να πληρώνουν ταυτόχρονα για ανθρώπους που ακόμα και σήμερα τρώνε με χρυσά κουτάλια και πολύ περισσότερο για μια δουλειά που ούτε καν αξιοκρατικά προσλήφθηκαν ούτε καν την έκαναν όπως πρέπει.
Οι λεγόμενοι καρεκλοκένταυροι που εδώ και 3 χρόνια έχουν γίνει όλα μπάχαλο και αυτοί ζούσαν με την μονιμότητα του δημοσίου χωρίς κανέναν να πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά τους. Αν αύριο γίνει το ίδιο πράγμα με τους υπαλλήλους της βουλής έτσι θα αντιδράσουμε?
Συγνώμη για τις σκέψεις μου και τις απόψεις μου αλλά βιώνω την κρίση, την καταστροφή της δουλειάς και της οικογένειας μου τρία χρόνια τώρα!!! Κανένας δεν βγήκε να μου συμπαρασταθεί όπως και στο 1.000.000 και βάλε άνεργους του ιδιωτικού τομέα!

Με έχεις καλύψει πλήρως!!!

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Εργάτης: Ναι
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Τετ Ιουν 12, 2013 2:42 pm

dpol έγραψε:Τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα :think: ειμαι πολυ εξοργισμενος και προβληματισμενος :think: και εξηγουμαι :arrow:

Δεν μου αρεσε ο τροπος που εκλεισε μια επιχειριση, δεν θα ηθελα να συμβει και σε αυτη που δουλευω :!:
Το εχω ομως ηδη ζησει μια φορα οταν η πολυεθνικη που εργαζομουν απλα αποφασισε να κλεισει το γραφειο της Ελλαδος :twisted:
Και το ξεπερασα, εντος της κρισης :twisted: ειμαι στον ιδιωτικο τομεα και εχω μαθει στα βαθεια, εικοσι χρονια τωρα :twisted:

Δεν καταλαβαινω πως καταλυεται η δημοκρατια οταν χρονια τωρα ολοι αναγνωριζουμε και παραδεχομαστε οτι η κρατικη τηλεοραση ειναι το φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης :twisted:

Δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζομαστε πλεον τοσα κρατικα καναλια που εχουν αρχικα σχεδιαστει σε εποχες μονοπωλιων να κανουν κοινωνικη πολιτικη και να εκπεμπουν ακομα και εκει που υπαρχουν ελαχιστοι τηλεθεατες και αρα θα ηταν ασυμφορη η επενδυση για τα ιδιωτικα καναλια, την εποχη που αγορα απελευθερωθηκε η αγορα και δεν καταφεραν να ανταγωνιστουν παρα επιβιωνουν με τον δικο μου ιδρωτα :twisted:

Δεν καταλαβαινω γιατι οι 2600 η 2900 εργαζομενοι που μενουν στον δρομο (λυπαμαι βεβαια) και θα παρουν παχυλες αποζημιωσεις πρεπει να με ευαισθητοποιησουν περισσοτερο απο το 1.300.000 ανεργους του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ που τους πεταξαν με τον νεο νομο και πηραν τα @ρχιδι@ τους :twisted:

Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται ηχηρα οτι ειμαστε σε καθεστως χουντας τα τελευταια χρονια δεν αφηνουν τον Fredo και να παρουν το τουφεκι :twisted: :twisted:

Ειναι και αλλα πολλα που δεν καταλαβαινω :!: :!: αλλα κυριως το οτι για να εισαι politically correct σ' αυτο το μπουρδελο πρεπει να εισαι ψεφτοπροοδευτικος, ψεφτοκουλτουριαρης ,αεργος, αδερφη και αριστερος :twisted: :twisted: :twisted:

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Δημοσίευσηαπό jimaros » Τετ Ιουν 12, 2013 3:17 pm

Θα ξανάδημιουργηθεί ένα κανάλι στο οποίο θα βγάλει προκυρηξη για 1000 άτομα προσωπικό. φυσικά το κανάλι θα έχει άλλη ονομασία. έτσι ακούστηκε
jimaros
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: 50-50
Suspension: μαμά
Aka: jimaros
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό char » Τετ Ιουν 12, 2013 3:28 pm

Μάλιστα... :think:

Απ' ότι κατάλαβα, όλοι μας λυπόμαστε που μαζί με τους άχρηστους, θα χάσουν την δουλειά τους και οι σωστοί εργαζόμενοι...

Αλλά επειδή ο άδικος και άκαρδος ιδιωτικός τομέας συμπεριφέρεται, σ' εμάς τους "ιδιωτικούς" (και εκ προοιμίου, υγιείς, τίμιους και συνεπείς φορολογούμενους πολίτες, που δεν φταίνε σε τίποτα), σαν μεσαιωνικός φεουδάρχης (φυσικά, επειδή οι κυβερνώντες το επέτρεψαν), τότε ας πάνε να πνιγούν και όλοι ανεξαιρέτως οι "δημόσιοι" (και εκ προοιμίου, λαμόγια και φοροκλέφτες, υπεύθυνοι για την κατάντια της πατρίδας)!
Που τολμούν να έχουν δουλειά την σήμερον ημέραν!
Όλοι στην πυρά!

Δεν φτάνει δηλαδή, που κανείς δεν προσπάθησε πραγματικά να θεραπεύσει το πονεμένο μάτι, χειροκροτούμε κιόλας τον αλμπάνη γιατρό που επιλέγει να το βγάλει!

Θυμάστε το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα";
Μήπως το "διαίρει και βασίλευε";
Ίσως το "των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν";
Ή το "όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, η φωτιά θα 'ρθει και στο δικό σου";

Με τις υγείες μας! :(
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Εργάτης: Όχι
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Τετ Ιουν 12, 2013 4:11 pm

Δυστυχως μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα....
Αλλα δεν ειδα κανεναν απο την ερτ(με τους παχυλους μισθους-υπερωριες) να ιδρωνει το αυτι τους τα τελευταια 4-5 χρονια με την κριση που περναει η χωρα μας, να κανει κατι...ισα ισα συνεχιζαν απτοητοι να απολαμβανουν τα οφελη τους....μολις ομως η φωτια εφτασε στο σπιτι τους..φωναζουν βοηθεια....τι να πω?? οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν!!!

και ναι ο ιδιωτικος τομεας ειναι ο ποιο αδικιμενος..για πολλους λογους

ΥΓ.δυστυχως οι αταλσθαλιες τα φαγοποτια ολων αυτων των χρονων τα πληρωνει η γεννια των 30ρηδων κ νεωτερων(με τι ονειρα να ξεκινησει ο νεος να σπουδασει κ με τι ονειρα να δημιουργησει ενας 30αρης???) ας οψεται κ ας ειναι η αρχη για κατι καλο..επιτελους.
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Ιουν 12, 2013 4:16 pm

Νικολα με συγχωρεις αλλα θα διαφωνησω, τα πραγματα ειναι λιγο πιο περιπλοκα για να εξηγουνται με ρητα και πολυ πιο απλα απο την ρομποτικη επιστημη :!: :!:

Τα τελευταια χρονια ο ιδιωτικος τομεας υποφερει μονοπλευρα απολυσεις, αρα μειωμενοι φοροι στο κρατος, μεγαλες μειωσεις αποδοχων, αρα μειωμενοι φοροι στο κρατος και υπερβολικη αυξηση φορων για να συνεχιζεται να πληρωνεται το ιδιο υδροκεφαλο κρατος που δεν κανει καμια κινηση να εξυγιανθει και να ελαφρυνει τους εργαζομενους φορολογουμενους.

Οχι ο Δημοσιος Υπαλληλος δεν ειναι φορολογουμενος, τα χρηματα που πληρωνει βγαινουν και μπαινουν στην ιδια τσεπη!!
Ειναι μονο ΕΞΟΔΟ γιαυτο πρεπει να κοστιζει ΛΙΓΟ στο κρατος :!: :!:

Ο ιδιωτικος υπαλληλος λοιπον που ζει καθημερινα με το αφορητο αγχος οτι αυριο θα ειναι στο δρομο βλεπει τις αποδοχες του να μειωνονται, βλεπει το μελλον του να κινδυνευει κοιταζει το παιδι του και αναρωτιεται τι μπορει να του προσφερει.

Και μιλαμε για βασικα πραγματα, τροφη, στεγη, ασφαλεια, υγεια :!:

Οταν ο ανθρωπος φτασει σε αυτο το σημειο λειτουργει πλεον ενστικτωδως, γινεται και παλι ζωο, το μονο που τον νοιαζει ειναι να επιβιωσει :!:

Δεν τον απασχολει εαν ο διπλανος χασει τη δουλεια του αρκει να εχει ο ιδιος :evil:

Γιαυτο δεν υπαρχουν και εκδηλωσεις διαμαρτυριας μεγαλης εκτασης, γιαυτο δεν περνει κανενας το τουφεκι :!:

Αυτο θα γινει μονο οταν φτασουμε στο μη παρεκει, πεινασουμε, διψασουμε, κοιμηθουμε στο κρυο, αρρωστησουμε και πεθανουμε αβοηθητοι ή εαν καποιοι που εχουν χρημα-δοξα-επιρροη αποφασισουν να επαναστατησουν, αυτοι ομως λεγονται "ηγετες" και τετοιους δεν εχουμε :twisted:

Αλλυλεγγυοι μπορουμε να ειμαστε μονο χορτατοι :!:

Για την Παλαιστίνη, τη Λιβύη, το Κουρδιστάν, και τις σαυρες του Αμαζονιου καποτε κεγαμε την Αθηνα, για τον ανεργο γειτονα που πειναει κουναμε συγκαταβατικα το κεφαλι :!:

Προσωπικα και συγχωρεστε με γιαυτο δεν με ενδιαφερει αν κοντα στα ξερα καουν και τα χλωρα, θα το εκανα πριν τρια χρονια που εβαζα τα διπλα στο παντελονι και πληρωνα τους μισους φορους, τωρα το μονο που με νοιαζει ειναι να μην πληρωσω αλλους φορους,να μη χασω τη δουλεια μου, να επιβιωσω.

Με νοιαζει μονο ΠΟΣΟΙ θα φυγουν και ΟΧΙ ποιοι θα φυγουν, με νοιαζει μονο το Head Count :twisted:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Τετ Ιουν 12, 2013 5:30 pm

το άσχημο είναι ότι για μια ακόμα φορά έχουν καταφέρει και μας έχουν χωρίσει. Οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί, οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι. Το παιχνιδάκι το παίζουν καλά. Με το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας αυτοί ανενόχλητοι συνεχίζουν να διαλύουν κάθε έννοια κράτους, κάθε κεκτημένο δικαιώμα. γι'αυτό πιστεύω ότι όλοι μαζί πρέπει να αντιδρούμε γιατί σε λίγο θα έρθει και η δική μας σειρά και δεν θα έχουμε πάρει είδηση.
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Name: Νίνα

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ Ιουν 12, 2013 5:44 pm

fluflitsa έγραψε:το άσχημο είναι ότι για μια ακόμα φορά έχουν καταφέρει και μας έχουν χωρίσει. Οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί, οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι. Το παιχνιδάκι το παίζουν καλά. Με το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας αυτοί ανενόχλητοι συνεχίζουν να διαλύουν κάθε έννοια κράτους, κάθε κεκτημένο δικαιώμα. γι'αυτό πιστεύω ότι όλοι μαζί πρέπει να αντιδρούμε γιατί σε λίγο θα έρθει και η δική μας σειρά και δεν θα έχουμε πάρει είδηση.

Ετσι ακριβως κ να εχουμε στα υποψιν οτι οι «μεγαλοι»ξερουν ποια ειναι η λυση κ θα στη πασαρουν οταν πρεπει γιαυτους
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό dims » Τετ Ιουν 12, 2013 5:46 pm

το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί. επιτυχημένη συνταγή χρόνια τώρα. βρίσκουν και τα κάνουν βέβαια...

ο ιδιωτικός τομέας υποφέρει. σαφώς. μήπως όμως υποφέρει επειδή υποφέρει ΚΑΙ ο δημόσιος;
μήπως υποφέρει επειδή η κινητήρια δύναμη της οικονομίας ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν δει τους μισθούς τους να εξανεμίζονται (ειδικά οι νεότεροι);
(συμφωνώ ότι οι μισθοί ήταν αρκετά υψηλότεροι απ'ότι θα έπρεπε. αλλά και πάλι όχι όλοι και όχι σε όλες τις υπηρεσίες κλπ)

η "τσουβαλοποίηση" είναι άσχημο πράγμα. ούτε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κάθονται, ούτε είναι όλοι παχυλά αμοιβόμενοι, ούτε μπήκαν όλοι με μέσο.
όπως δε φορδιαφεύγουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως δεν έχουν ανασφάλιστους εργαζομένους όλοι οι εργοδότες κλπ κλπ

αλλά πλέον αυτά στην Ελλάδα είναι ψιλά γράμματα. έχουμε γίνει όλοι μας αριθμοί και το επιδοκιμάζουμε κιόλας...

προφανώς και δε στεναχωριέμαι επειδή θα χάσει (αν χάσει) τη μισθάρα του ο χ,ψ "σύμβουλος" της ερτ.
στεναχωριέμαι με την ευκολία που επιλέχθηκε μια τέτοια λύση, γιατί με την ίδια ευκολία μπορεί να γίνουν και άλλα παρόμοια στο μέλλον.
στεναχωριέμαι με τη "χαρά" που δείχνουν κάποιοι (ακόμα κι εγώ προσωρινά) στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης.
dims
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Latitude Cross
Name: Δήμος

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ Ιουν 12, 2013 6:16 pm

i-foto-tis-imeras.jpg
i-foto-tis-imeras.jpg (63.82 KiB) 3105 προβολές
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Τετ Ιουν 12, 2013 9:42 pm

Όταν θα φτάσουμε στο σημείο ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας να διοικούνται και να πληρώνονται με τα ίδια αξιοκρατικά εργαλεία, όταν οι άνθρωποι θα επιλέγονται με βάση τις ικανότητές τους και όχι τις ρουσφετολογικές τους καβάτζες, όταν θα απολύονται με τους ίδιους όρους και αποζημιώσεις, όταν θα καλύπτονται από το ίδιο ασφαλιστικό σύστημα και όταν θα φορολογούνται με τον ίδιο τρόπο (και δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές-επιδόματα - με αυτοτελείς φορολογικές -μηδαμινές-κλίμακες :evil: ), τότε θα ανασάνουμε απ'όλα τα εργασιακά ΚΑΚΑ που μας καταδειναστεύουν :!:

Και όλα αυτά βέβαια με την ύψιστη προϋπόθεση ότι το πολιτικό σύστημα θα δουλεύει για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων, και όχι για το καλό της τσέπης του :evil:

Μέχρι τότε -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- θα βιώσουμε αβάστακτες καταστάσεις, και σοφοί είναι όσοι προετοιμάζονται για τα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ :!: :!: :!:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Ιουν 12, 2013 9:47 pm

dpol έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται ηχηρα οτι ειμαστε σε καθεστως χουντας τα τελευταια χρονια δεν αφηνουν τον Fredo και να παρουν το τουφεκι :twisted: :twisted:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!! :evil:

Τουφέκι μέχρι τώρα έχουν πάρει 150.000 Δημόσιοι υπάλληλοι που κατεβαίνουν σε κάθε απεργία μονίμως στο δρόμο, δεχόμενοι μάλιστα τα πυρά των παρακρατικών προκειμένου να διαλυθούν στην Πλατεία Συντάγματος :!: :!: :!:
Όπλο δεν μπορώ να πάρω για να σκοτώσω, τουλάχιστον όχι ακόμη.. όμως είμαι εκεί και προσκαλώ οποιονδήποτε από εσάς να πάμε αύριο παρέα!!!!!!!

Αρκετά πλέον με την ψευτοκόντρα Δ.Υ και Ι.Υ. :!: :!: Βολεύει κάποιους ίσως υψιλόμισθους και βολεμένους αυτή η μέθοδος, μην παρασύρεστε κι εσείς
Ο μισθός των Δ.Υ είναι πλέον αν υπολογίσουμε και τα χαμένα δώρα 60% κάτω και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να απολυθούν αν καταργηθεί η Οργανική τους θέση
Έλεος πλέον με την περίφημη καραμέλλα :!: :!:
Συνέλθετε γιατί έχουμε περπατάμε 5ο χρόνο στην κρίση παρέα, ξεκολλάτε :!:
Αυτά και σταματώ εδώ σε αυτό το θέμα γιατί δεν θέλω άλλο να ξεφύγω..
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό libero » Τετ Ιουν 12, 2013 10:31 pm

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν θα ήθλεα κι εγώ να ζητήσω κάτι από τον πρωθυπουργό μας.
Αν μπορεί, να κλείσει επίσης όλα τα νοσοκομεία της υπόλοιπης Ελλάδας εκτός από αυτό της Δράμας όπου ζω. Με τους φόρους που πληρώνω έγιναν και συντηρούνται και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ποτέ. Εκτός αν τύχει καμιά 100 φορές και πολλές λέω πάλι. Γιατί να τους χρυσωπληρώνω;
Επίσης αν μπορεί να κλείσει και όλα τα σχολεία της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένων αυτών της Δράμας που δεν είναι στη γειτονιά μου σε ακτίνα που να μπορεί να πηγαίνει το παιδί μου με τα πόδια. Στα άλλα δεν πρόκειται να πάει. Τι να τα κάνω; Μόνο να τα πληρώνω;
Επίσης θα ήθελα να σταματήσει να συντηρεί όλους τους δρόμους. Γιατί να πληρώνουμε συντήρηση; Στο κάτω κάτω εμείς off-road οχήματα έχουμε. Να πληρώνουμε εμείς για να πηγαίνει ο καθένας με τη σαύρα στο δρόμο; Να πάρει off-road. Vitara κατά προτίμηση.
Βασικά είναι πολλά που θα ήθελα να κλείσει, έστω για μερικούς μήνες για να εξυγιανθεί το δημόσιο. Ίσα ίσα ρε παιδάκι μου για να τα ξαναφτιάξει από την αρχή και να είναι υπηρεσίες προς τον πολίτη που λειτουργούν. Και φυσικά να σταματήσω να πληρώνω φόρους για να πηγαίνουν τα παιδιά των άλλων και οι γυναίκες ή και οι ίδιοι στο νοσοκομείο, στο σχολείο κλπ. Εγώ θα πληρώνω για να εκμεταλλεύονται αυτοί με τους δικούς μου φόρους τις υπηρεσίες; Αφού εγώ είμαι υγιής και δεν σκοπεύω να αρρωστήσω....
Επιτέλους γλύτωσα τα 4 ευρώ μηνιαίως για ΕΡΤ που ήταν ίσως το βαρύτερο χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ....

Υ.Γ. Τι ΕΕΤΗΔΕ και μλκς; Την ΕΡΤ έπρεπε να κόψουν και το έκαναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος.

Και προσθέτω και κάτι ακόμη από δω κάτω. Η σύζυγός μου δουλεύει σε ΝΠΙΔ. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά η "εταιρία" είναι κρατική και έχει έναν μάνατζερ οπότε πληρώνονται(θεωρητικά, γιατί πρακτικά έχουν λαμβάνειν 10 μισθούς και η Σκοπούλη δεν υπογράφει την απελευθέρωση των χρημάτων ενώ ο Λυκουρέντζος τα έχει υπογράψει όλα και της τα έχει στείλει πριν ένα μήνα). Μιλάμε για ψυχική υγεία βεβαίως βεβαίως. Μιλάμε για περικοπές στο 70% πλέον από άποψη κονδυλίων. Μιλάμε για τρελλό έλεγχο, σαν να είναι ένας ιδιωτικός τομέας ουσιαστικά απλώς πληρώνεται από το υπουργείο (όταν πληρώνεται). Σκεφτείτε τώρα ότι όλοι αυτοί οι ιδιωτικοί-δημόσιοι υπάλληλοι, θα μπορούσαν εν μία νυκτί(ίσως εντός 1 λεπτού) να χάσουν τη δουλειά τους. Βεβαίως υπάρχουν και κάποιοι τεμπέληδες στην όλη κατάσταση. Όμως ας θέσουμε ότι δεν μας απασχολεί γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά δυστυχώς. Τώρα, καταλαβαίνω ότι δεν έχουμε όλοι μας στο οικογενειακό ή ευρύτερο οικογενειακό μας περιβάλλον κάποιον άνθρωπο με ψυχική ασθένεια.(εγώ πχ δεν έχω κανέναν). Αλλά αν το κλείναμε το κατάστημα για μερικούς μήνες. Που θα πήγαιναν όλοι αυτοί; Τι θα γινόταν νομίζετε; Και δυστυχώς το όλο σενάριο είναι άκρως πιθανό. Όταν κλείνεις την ΕΡΤ με αυτό τον τρόπο, δεν έχει μείνει τίποτα το οποίο να μην μπορείς να κλείσεις με τον ίδιο αν όχι χειρότερο τρόπο. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Όχι τα 4 ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΗ, όχι οι εργαζόμενοι που θα χάσουν τη δουλειά τους. Είναι το ότι μετά από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να είναι ασφαλές. Και μη νομίζουν μερικοί ότι στον ιδιωτικό τομέα είναι εξασφαλισμένοι γιατί αυτό θα τους δώσει ευκαιρίες και κύρος. ους βάζει σε χειρότερη μοίρα. Και θα το καταλάβουν. 2600 εργαζόμενοι, με το μέσο όρο των 1000 ευρώ(δεν είναι τόσα είναι πολύ περισσότερα) μισθό συνεπάγονται 2.600.000 το μήνα στην αγορά ΜΕΙΟΝ. ΟΚ, εσύ φίλε που δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και πληρώνεσαι με βάση την κατανάλωση, μη μας πεις ότι είναι κωλόπαιδα οι δημόσιοι που τα τρώγανε χοντρά. Ήσουν με την κυβέρνηση όταν τους απέλυε και έχανες 2,6 εκατομμύρια από την αγορά. Μάλλον έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου για να απολυθείς.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες