Καλησπερα παιδια.Γραφω για μια εμπειρια που ειχα με το δικο μου αυτοκινητο μηπως και σωθει και κανενας αλλος!!!
Αναβε το λαμπακι κοινητηρα και πηγα σε ενα συνεργειο στα Γιαννενα να το βαλει στο μηχανημα να δουμε τι εχει.
Το βαζει λοιπον και μου λεει οτι εχω καποιο προβλημα με την γκαζιερα και οτι η αντικατασταση κοστιζει περιπου στα 400 ευρω. Για καλη μου τυχη διαβασα σ αυτο το Κλαμπ ενα παλικαρι που ελεγε οτι αν εχεις προβλημα με την μπαταρια ο διαγνωστεις μπερδευεται και βγαζει αυτη την βλαβη.
ειπα πριν σκασω τα 400 να δοκιμασω να αλλαξω μπαταρια,σ αυτην την αποφαση με βοηθησε και το οτι το λαμπακι δεν αναβε μετα απο μεγαλες διαδρομες.Δηλαδη οταν εβαζα μπρος το αυτοκινητο μετα απο μικρη διαδρομη αναβε το λαμπακι οταν ομως εκανα καποια χιλιομετρα το εσβηνα και το εβαζα μπρος εσβηνε και το λαμπακι.(προφανος φορτιζε η μπαταρια).
Οπως καταλαβενεται με την αλλαγη μπαταριας διορθωθηκε κ το θεμα.Στο συνεργειο δεν ξανα πηγα.Δεν τους κατηγορω ισως δεν το ηξεραν αλλα θεωρω πως ειναι δουλεια τους να το ξερουν.
Ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου τα παλικαρια που κοινοποιησαν το θεμα.Αν υπαρχει ακομα η συζητηση για αυτο το θεμα στην σελιδα μας ριξτε μια ματια γιατι το παλικαρι εγραφε ακριβως την βλαβη.(η γκαζιερα που λεω εγω δεν ειναι ο ακριβης ορος αλλα δεν ειμαι τεχνιτης και ζητω συγνωμη για τους ορους που χρησιμοποιω).
Καλα χιλιομετρα σε ολους μας.