Καλησπερα,
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την κακιστη εμπειρια που ειχα με τον Επαγγελματια
http://kapatech.gr/catalog/ , Αδαμιδη , Μ αφορμη την εκδρομη του Μαιου Αποφασισα κι εγω να Ψηλωσω το Αυτοκινητο και να βαλω CB , προσπαθω απο 24 απριλιου να κλεισω Ραντεβου και δεν τα εχουμε καταφερει η ιστορια εχει ομως ως εξης, πηρε τηλ 24 απριλιου για τοποθετηση, Μιλησα με μια κοπελα δεν μπορει να μου κλεισει ραντεβου (Εξυπηρετηση πελατων κατα τα αλλα) και μου λεει να πατω την επομενη παιρνω την επομενη και μιλαω παλι με την κοπελα η απαντηση της κλασικα παρε το αποεγυμα, , παιρνω το απογευμα μιλαω επιτελους με καποιον αλλο ο οπιος θα κοιταξει να βρει ραντεβου να σε βαλω κπ κππ ζοριζομαι παρε με τη Δευτερα να κλεισουμε,. Προσεξτε εδω μιλαμε Τεταρτη εως σαββατο Για να καταληξουμε στο να παρω Δευτερα μπας και κλεισουμε Ραντεβου!!!!!

ΛΕς και τοσο καιρο εγω παιρνω για να λεμε καλημερα και τα νεα μας ,, Τελος Τι νακανεις το καταπινεις και αυτο και παιρμνω τη Δευτερα Μεγαλοβδομαδα κιολασ λεμε τα χρονια πολλα και Ζηταω Ραντεβου Εκεινη τη μερα μιλαω με τον Ιδιοκτητη, Ο οποιος μου λεει δεν Εχω κενο την μεγαλη εβδομαδα, και εκτος αυτου Μεγαλη πεμπτη Το κλεινω, Να κανουν πασχα και τα παιδια να κλεισουμε Ραντεβου κυριε τετοιε μου , αστο παρε απο τεταρτη που θα γυρισουμε και βλεπουμε !!!

Δεν μπορει να δει απο τωρα να κλεισουμε ενα ραντεβου πρεπει να παρω τεταρτη για να δει το ημερολογιο του, Λογικα ο Ανθρωπος θα ειναι της θρησκειας και σε βαθια κατανυξη που ηταν δεν μπορουσε να κλεισει Ραντεβου ,, Φτανει λοιπον η τεταρτη του πασχα .. Ξεχασα κι εγω να παρω τηλεφωνο και τελικα παιρνω πεμπτη Το σηκωνει παλι η κοπελα για καλη μου τυχη και μου λεει Παρε το απογευμα,

Παιρνω το απογευμα και μιλαω με τον Αδαμιδη , και μου λεει δεν εχω Ραντεβου Παρασκευη Δευτερα Να το βαλουμε Τριτη Απογευμα, Συμφωνοι , ναι Συμφωνοι, Δοξα το θεο λεω κι εγω ταλιπωρηθηκαμε αλλα βρηκαμε, λυση , μονο μου κανει παρε με Δευτερα πρωι για επιβεβαιωση ενταξει ενταξει, .... Λογικα Εδω σε καποια αλλη χωρα θα ειχε τελειωσει η ταλαιπωρια μου , ,, αμ δε .. παιρνω τη Δευτερα το πρωι, Για χαρα ειμαι Ο Διονυσης Για το ραντεβου αυριο, Το σηκωνει η κοπελα , Ημουν Τυχεροσ και δεν μου ειπε να παρω το απογευμα, η περναγε ο τυπος απο το γραφειο και μου το εδωσε

μιλαω με αυτον και η απαντηση . φιλε μου δεν Εχω ραντεβου για αυριο -- Μα δεν μου ειπες Να σε παρω Δευτερα για επιβεβαιωσω? -- οχι σου ειχα πει να με παρεις Δευτερα γιατι εχω αλλον (Φυτρωσε αυτος απο την παρασκευη που μιλησαμε) κι αν ακυρωσει αυτος , θα σε βαλω, -- Αλλα αυτος δεν με εχει παρει να επιβεβαιωσει για αυριο οποτε παρε με σε 2 ωρες,

Παιρνω στις 2 ωρες ,-- περιμενω ακομη απαντηση παρε με σε μια ωρα, ηταν 12 και μιση το μεσημερι να τον παρω στη μια για να δουμε απαντησει το Ραντεβου, οπου μου λεει το κορυφαιο ο πελατης του ειπε οτι αν δεν σε παρω τηλεφωβνο σημαινει οτι θα ερθω αλλιως θα σε παρω

παιρνω μετα απο μια ωρα, παιρνω, και μου λεει Δεν με εχει παρει ακομη αρα δεν μπορω να σε βαλω, γιατι θεωρω οτι θα ερθει, !!!!!!!

Οκ του λεω αφου δεν βγαζουμε ακρη του λεω πες μου να κλεισοτμε μια μερα που εχεις κενο να ερθω !!! απαντηση καταπληκτικη , Δεβν εχω κενο αυτην την εβνδομαδα, ουτε την επομενη , ουτε την παραεπομενη , ισως την μεθεπομενη παρασκευη αλλα παρε τηλεφωνο σε 2 εβδομαδες για να δουμε αν μπορω να σε βαλω,

Μετα απο ολα αυτα αν θα μου λεγανε να τον συστησω καπου θα απαντουσα

με λιγα λογια η συννενοηση μας ηταν καπως ετσι
[video]http://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY[/video]