Στα χνάρια του Ασπροποτάμου...Μεσόπυργος Άρτας Μάιος 2013!!!

Επίσημες εκδρομές οργανωμένες από την ΟΔΣ

Re: Στα χνάρια του Ασπροποτάμου...Μεσόπυργος Άρτας Μάιος 2013!!!

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Μαρ 13, 2013 11:53 pm

vitara-gas έγραψε:Θα παραμεινω συνοδευτικος μεχρι την τελευταια στιγμη μιας και για μενα η εξορμηση ειναι στην γειτονια μου,για να δωθει η ευκαιρεια σε καποιον μακρινο φιλο αν το θελησει εστω και στο παρα πεντε να συμμετασχει.Ελπιζω να υπαρξει χωρος για μενα και το "μαγειριο" μου :mrgreen: .

ΥΓ διερευνητικη θα παιξει?

Κωστη εγω ειμαι αδειος και ετσι θα παραμεινω το πιο πιθανο, θα χαρω να συνταξιδευσουμε :grin: :grin:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Μαρ 14, 2013 1:28 am

Εγώ λέω να κάνω μια γύρα απ'όλα τ'αμάξια......... 8) :whistle: :whistle:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό ovarkaris » Παρ Μαρ 15, 2013 10:17 pm

1.kfanis - char - ΜΩΡΑΙΤΗΣ------------------------------------3 άτομα--------------- 1 όχημα
2. antonis1627 - theo_ts - Tzivitzonis -----------------------3 άτομα----------------1 όχημα
3. ΓΙΑΝΝΗΣ33------------------------------------------------------------------------------1 οχημα
4. red-jim--------------------------------------------------------2 ατομα μαλλον-------1 οχημα/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ)
5.Θωμας Στεργιοπουλος-sumi --------------------------------2-3 ατομα--------------1 οχημα/1 δωματιο / 3κλινο (ΠΥΡΓΟΣ) περιμενω φιλο οποτε ειμαστε 3.
6.Σταύρος 4χ4 --------------------------------------------------2 άτομα-----------------1 όχημα/1 δωμάτιο /Γάβρογος στην Σκουληκαριά
7.A7PILOT--------------------------------------------------------4 ατομα----------------1 οχημα/ 1 δωμ. (ΠΥΡΓΟΣ)
8.DENNISLA----------------------------------------------------2-3 άτομα------------------1 οχημα (Γάβρογος λογικα δεν εχω κλεισει ακομη)
9.Kalavritara----------------------------------------------------(για άτομα βλέπουμε)--1 όχημα 1 δωμάτιο δίχωρο στη Σκουληκαριά
10.Νικόλας---------------------------------------------------------------------------------1 όχημα
11.ALEXGV--------------------------------------------------------4 ατομα-----------------1 όχημα;/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ) + σκηνη
12. kaliakouda-GEORGE.B-panoshm---------------------------3 άτομα-----------------1 όχημα
13.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ----------------------------------------------------------------1/2 όχημα samurai
14.dpol------------------------------------------------------------1 άτομα-----------------τρακτερ - σκηνη - πρωτη αργο εμπλοκη
15.lemon----------------------------------------------------------2 ατομα-----------------1 οχημα { για σκηνή με βλέπω }
16.Ovarkaris........................................................4 άτομα...............1 όχημα- διαμονή άγνωστη
17.
18.

Συνοδευτικοι
vitara-gas--------------------------------------συνεπιβατης

Βλέπω καινούριες άδειες θεσούλες-συμμετοχές, ή με γελούν τα μάτια μου? :shock: :shock: :shock: :dance:
GV 1.6 3d 2001+OME 4cm+KOTSADOROS KAI VARKA
Άβαταρ μέλους
ovarkaris
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Cooper Discoverer AT3
Suspension: OME 3+/KYB
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό dpol » Παρ Μαρ 15, 2013 11:50 pm

Ετσιιιιιιιι να μαζευεται η παρεα απο τα βορεια :dance: :dance:
Άβαταρ μέλους
dpol

Δημοσίευσηαπό dpol » Παρ Μαρ 29, 2013 6:12 pm

Θα εχει και πανηγυρ' ωρε Φαν' :?: :dance: :dance:
Άβαταρ μέλους
dpol

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Κυρ Απρ 14, 2013 1:03 am

Δυστυχώς απρόβλεπτες υποχρεώσεις με αναγκάζουν να ακυρώσω την συμμετοχή μου ... :!: ακολουθεί η τακτοποιημένη λίστα.

1.kfanis - char - ΜΩΡΑΙΤΗΣ------------------------------------3 άτομα--------------- 1 όχημα
2. antonis1627 - theo_ts - Tzivitzonis -----------------------3 άτομα----------------1 όχημα
3. ΓΙΑΝΝΗΣ33------------------------------------------------------------------------------1 οχημα
4. red-jim--------------------------------------------------------2 ατομα μαλλον-------1 οχημα/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ)
5.Θωμας Στεργιοπουλος-sumi --------------------------------2-3 ατομα--------------1 οχημα/1 δωματιο / 3κλινο (ΠΥΡΓΟΣ) περιμενω φιλο οποτε ειμαστε 3.
6.Σταύρος 4χ4 --------------------------------------------------2 άτομα-----------------1 όχημα/1 δωμάτιο /Γάβρογος στην Σκουληκαριά
7.A7PILOT--------------------------------------------------------4 ατομα----------------1 οχημα/ 1 δωμ. (ΠΥΡΓΟΣ)
8.DENNISLA----------------------------------------------------2-3 άτομα------------------1 οχημα (Γάβρογος λογικα δεν εχω κλεισει ακομη)
9.Νικόλας---------------------------------------------------------------------------------1 όχημα
10.ALEXGV--------------------------------------------------------4 ατομα-----------------1 όχημα;/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ) + σκηνη
11. kaliakouda-GEORGE.B-panoshm---------------------------3 άτομα-----------------1 όχημα
12.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ----------------------------------------------------------------1/2 όχημα samurai
13.dpol------------------------------------------------------------1 άτομα-----------------τρακτερ - σκηνη - πρωτη αργο εμπλοκη
14.lemon----------------------------------------------------------2 ατομα-----------------1 οχημα { για σκηνή με βλέπω }
15.Ovarkaris........................................................4 άτομα...............1 όχημα- διαμονή άγνωστη
16.
17.
18.
Συνοδευτικοι
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Απρ 14, 2013 1:35 am

Βρε Φάνη έλεος....!!! Να πεις στην Θεια σου να μου φτιάξει μια ολόκληρη και να μου την στείλει με courier και αντί καταβολή !! :smile:
www.4x4fun.gr

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: geolander/bfkm2
Suspension: mud ελατηρια

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ Απρ 14, 2013 1:42 am

μηπως μπορει να φτιαξη κ για την ερχομενη κυριακη?λεω μηπως :think: :think: :-) :-) :-)
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Απρ 14, 2013 11:52 am

Και να μας την στείλει με το λεωφορείο της γραμμής όπως παλαιότερα έστελναν τις κότες στην πόλη βρε Ηλία?? :lol: :lol: :lol:

Επειδή έχω έπισκεφτεί και παλαιότερα το Φανόσπιτο, οι εμπειρίες που αποκόμισα ήταν μοναδικές :!:
Όσοι τυχεροί έρθετε θα δείτε άλλους τόπους ξεχασμένους και βγαλμένους από παραμύθι !!!!

9.Νικόλας---------------------------------------------------------------------------------1 όχημα
10.ALEXGV--------------------------------------------------------4 ατομα-----------------1 όχημα;/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ) + σκηνη
11. kaliakouda-GEORGE.B-panoshm---------------------------3 άτομα-----------------1 όχημα
12.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ----------------------------------------------------------------1/2 όχημα samurai
13.dpol------------------------------------------------------------1 άτομα-----------------τρακτερ - σκηνη - πρωτη αργο εμπλοκη
14.lemon----------------------------------------------------------2 ατομα-----------------1 οχημα { για σκηνή με βλέπω }
15.Ovarkaris........................................................4 άτομα...............1 όχημα- διαμονή άγνωστη
16.
17.
18.
Συνοδευτικοι
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ Απρ 14, 2013 2:21 pm

ελεγα μηπως κ το λεωφορειο κανει γρηγορα τωρα οχι οπως παλια :D :D :D
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Κυρ Απρ 14, 2013 6:41 pm

kaliakouda έγραψε:
Επειδή έχω έπισκεφτεί και παλαιότερα το Φανόσπιτο, οι εμπειρίες που αποκόμισα ήταν μοναδικές :!:
Όσοι τυχεροί έρθετε θα δείτε άλλους τόπους ξεχασμένους και βγαλμένους από παραμύθι !!!!

Οπως ακριβώς το γράφει ο Γιώργος....θα είναι μία αξέχαστη εκδρομή, την καλύτερη εποχή του χρόνου :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Κυρ Απρ 14, 2013 6:55 pm

Απλά ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ :dance: :dance: :dance:

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Δευτ Απρ 15, 2013 8:58 am

kfanis έγραψε:
gmak έγραψε:Βρε Φάνη έλεος....!!! Να πεις στην Θεια σου να μου φτιάξει μια ολόκληρη και να μου την στείλει με courier και αντί καταβολή !! :smile:
Δεν μπαίνεις σε ενα αμάξι με κανένα Πατρινόπουλο να ανέβεις;;;; :whistle:

Μααα... εμένα δε μου είπες να έρθω με το ΚΤΕΛ; :shifty: :shifty: Εεεε... με τον Αντώνη; :mrgreen:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Δευτ Απρ 15, 2013 12:45 pm

kfanis έγραψε:
Tzivitzonis έγραψε:Μααα... εμένα δε μου είπες να έρθω με το ΚΤΕΛ; :shifty: :shifty: Εεεε... με τον Αντώνη; :mrgreen:

Ναι αλλά βλέπω οτι έχει δηλώσει και ο Νικόλας..... :idea: :whistle:

Και μόλις ο Νικόλας θα πάει πάσο.Συγνώμη φίλοι μου.Καλά να περάσετε.

9.ALEXGV--------------------------------------------------------4 ατομα-----------------1 όχημα;/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ) + σκηνη
10. kaliakouda-GEORGE.B-panoshm---------------------------3 άτομα-----------------1 όχημα
11.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ----------------------------------------------------------------1/2 όχημα samurai
12.dpol------------------------------------------------------------1 άτομα-----------------τρακτερ - σκηνη - πρωτη αργο εμπλοκη
13.lemon----------------------------------------------------------2 ατομα-----------------1 οχημα { για σκηνή με βλέπω }
14.Ovarkaris........................................................4 άτομα...............1 όχημα- διαμονή άγνωστη
15.
16.
17.
18.
Συνοδευτικοι
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
cb: Όχι
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό ovarkaris » Δευτ Απρ 15, 2013 8:48 pm

9.ALEXGV--------------------------------------------------------4 ατομα-----------------1 όχημα;/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ) + σκηνη
10. kaliakouda-GEORGE.B-panoshm---------------------------3 άτομα-----------------1 όχημα
11.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ----------------------------------------------------------------1/2 όχημα samurai
12.dpol------------------------------------------------------------1 άτομα-----------------τρακτερ - σκηνη - πρωτη αργο εμπλοκη
13.lemon----------------------------------------------------------2 ατομα-----------------1 οχημα { για σκηνή με βλέπω }
14.
15.
16.
17.
18.
Συνοδευτικοι

Δυστυχώς αποσύρω την συμμετοχή :(
Συνέπεσαν οι ημερομηνίες εξετάσεων αγγλικών (prof.) των παιδιών, οπότε και εγώ είμαι εκτός.
Κρίμα που θα το χάσουμε, είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια υπέροχη εξόρμηση γιατί η εποχή ο τόπος και η παρέα είναι εγγύηση απόλαυσης.
Καλά να περάσετε να ζηλεύουμε ;-)
GV 1.6 3d 2001+OME 4cm+KOTSADOROS KAI VARKA
Άβαταρ μέλους
ovarkaris
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Cooper Discoverer AT3
Suspension: OME 3+/KYB
Name: Γιωργος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Oργανωμένες εκδρομές του club

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες