iguana έγραψε:Τσίμπησα και εγώ την ίδια βάση από πρακτικερ , 49 ευρω ειχε τωρα, εκανα μια αποπειρα και εγω πανω από το καπάκι αλλά όπως λες δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσυνη ασε που πεφτει και πανω στον πισω υαλοκαθαριστήρα.Οπότε θα δοκιμάσω να βγάλω αρχικά μόνο το μπροστά κάλυμμα και αν παλι δεν ειναι καλα θα βγάλω και το πίσω.
υ.γ. Η ρεζέρβα ηταν πάντα μάυρη ή την έβαψες?Εμένα έχει μια ανάγκης κίτρινη και ειναι χάλια..μπορω άραγε να την βάψω?
υ.γ. 2 , διαπίστωσα ότι μου λέιπει το κλειδι για να βγάλω τις βίδες που κρατάνε την ρεζέρβα.Μέσα στο πορτμπαγκαζ αριστερα που εχει τον γρυλο κτλ εχει θέσεις για 2 εργαλέια , ενα ειναι σαν γαντζος και το δέυτερο μου λέιπει..τι ειχε εκει?μηπως ειναι αυτο το κλειδι?απο που μπορω να το πάρω?
Κατ'αρχην με γειες σου για τη βαση
Οσον αφορα τωρα φιλε μου τα σχολια που εκανες παραθεση ειναι απο ατομα που δεν ειναι πια μελη μας οποτε μη περιμενεις απαντηση απο αυτους
Οσον αφορα τη ρεζερβα ολων μας ειναι αυτη η αηδια η κιτρινη(γιατι ετσι πρεπει να ειναι για να δειχνει οτι φορας ρεζερβα σε περιπτωση κλαταρισματος και να σου θυμιζει το προβλεπομενο οριο ταχυτητας της) εκτος και τη βαψεις εσυ η παρεις μια αλλη
Οι βιδες ανοιγουν με το κλειδι που εχεις στο μπρελοκ σου,ετσι ειναι στο δικο μου!!
Οσον αφορα τα NGV αυτα που προειπα γιατι στο avatar σου δε φαινεται μοντελο απλα κρινω για το μοντελο σου απο τη παραθεση που εκανες!!