Το είχα τάξει στο φίλο Γιάννη - Τζιβιτζόνη και όχι μόνο , ότι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ! - θα είχαμε κάθοδο με τον αυτοκόλλητο φίλο Κώστα Vitaragas προς νότο! Παρασκευή βράδυ αργά στην Πάτρα και από εκεί στα ορεινά! Από αύριο οι εντυπώσεις της εκδρομής μιας και που είμαι ολίγον κομάτια από τα χιλιόμετρα της επιστροφής!
Φίλε ΝΙΚΌΛΑ σε ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία στο super εξοχικό σου και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Καλύτερα δεν θα γινόταν να τα περάσουμε! KEEP JEEPING!!! Όσο για τον περιφερειάρχα μας τι να πω? σταθερή αξία από γεννησιμιού!
Και αν αναρρωτιέσται από που βγένει η Γκολουμιάδα ρωτήστε τον περιφερειάρχη μας! Λίγες φωτό για την ώρα.....
Και αν αναρρωτιέσται από που βγένει η Γκολουμιάδα ρωτήστε τον περιφερειάρχη μας!
Είναι να μην τάξεις σε μικρό και σε τρελό.... Και είμαι κι από τα 2!
Είναι 2 Αρτινοί που λέτε και συζητούν: - Ρε συε... Ποιά τινία σ'άρεσ' πιο πουλύ; - Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών! - Α! Κι εκειός εκεί γιατί μάζευε δαχτυλίδια; - Γιατί ήταν το χομπι τ'! (hobitt) - Ααα! Καλά... και που τα έβαζε τόσα δαχτυλίδια; - Στο Γκόλουμ!
Αυτό λοιπόν είναι ένα αρτινό (λόγο προφοράς-και-καλά) ανέκδοτο - λογοπαίγνιο... Με αφορμή αυτό λοιπόν, κάποια στιγμή, σε κάποια στάση, παρατήρησα ότι είχα χάσει το ένα πλαστικό δαχτυλίδι από τα προβολάκια ομίχλης... Ξαναξεκινώντας λοιπόν, ρωτάω στο cb: "ρε σεις μου λείπει το ένα δαχτυλίδι από τα προβολάκια! Πάει ο νους σας που μπορεί να το "άφησα";"...... Σιγή στο cb.... (είχαν σκάσει στα γέλια βασικά στο Αρτοάμαξο, γιατί είχαν έτοιμη πληρωμένη απάντηση): "Στο Γκόλουμ!!" ακούω στο cb! Ε, από τα γέλια φύγαν τιμόνια, ξεκουμπώσαν από μόνες τους οι πλήμνες κι αρχίσαμε τα κ#λίδια, αλλάζαν τα κανάλια στο cb σα τα φρουτάκια, κι άλλα τέτοια φανταστικά, όπως ακριβώς συμβαίνει στη χώρα του !! Παραφραστικά λοιπόν, από χαρακτήρα, το Γκόλουμ το κάναμε περιοχή και οι περιοχές της Ν. Αχαΐας, όπου κάναμε τις γύρες μας, ονομάστηκαν "τα υψίπεδα του Γκόλουμ"
Το υλικό είναι άφθονο όπως άφθονο ήταν το κέφι, το γέλιο και η τρέλα αυτές τις 3 μέρες! Με λίγη υπομονή το υλικό θα δωθεί οσονούπω το άλλο Πάσχα
ΥΓ: Πότε πρόλαβες;;
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Και αν αναρρωτιέσται από που βγένει η Γκολουμιάδα ρωτήστε τον περιφερειάρχη μας!
Είναι να μην τάξεις σε μικρό και σε τρελό.... Και είμαι κι από τα 2!
Είναι 2 Αρτινοί που λέτε και συζητούν: - Ρε συε... Ποιά τινία σ'άρεσ' πιο πουλύ; - Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών! - Α! Κι εκειός εκεί γιατί μάζευε δαχτυλίδια; - Γιατί ήταν το χομπι τ'! (hobitt) - Ααα! Καλά... και που τα έβαζε τόσα δαχτυλίδια; - Στο Γκόλουμ!
Αυτό λοιπόν είναι ένα αρτινό (λόγο προφοράς-και-καλά) ανέκδοτο - λογοπαίγνιο... Με αφορμή αυτό λοιπόν, κάποια στιγμή, σε κάποια στάση, παρατήρησα ότι είχα χάσει το ένα πλαστικό δαχτυλίδι από τα προβολάκια ομίχλης... Ξαναξεκινώντας λοιπόν, ρωτάω στο cb: "ρε σεις μου λείπει το ένα δαχτυλίδι από τα προβολάκια! Πάει ο νους σας που μπορεί να το "άφησα";"...... Σιγή στο cb.... (είχαν σκάσει στα γέλια βασικά στο Αρτοάμαξο, γιατί είχαν έτοιμη πληρωμένη απάντηση): "Στο Γκόλουμ!!" ακούω στο cb! Ε, από τα γέλια φύγαν τιμόνια, ξεκουμπώσαν από μόνες τους οι πλήμνες κι αρχίσαμε τα κ#λίδια, αλλάζαν τα κανάλια στο cb σα τα φρουτάκια, κι άλλα τέτοια φανταστικά, όπως ακριβώς συμβαίνει στη χώρα του !! Παραφραστικά λοιπόν, από χαρακτήρα, το Γκόλουμ το κάναμε περιοχή και οι περιοχές της Ν. Αχαΐας, όπου κάναμε τις γύρες μας, ονομάστηκαν "τα υψίπεδα του Γκόλουμ"
Το υλικό είναι άφθονο όπως άφθονο ήταν το κέφι, το γέλιο και η τρέλα αυτές τις 3 μέρες! Με λίγη υπομονή το υλικό θα δωθεί οσονούπω το άλλο Πάσχα
ΥΓ: Πότε πρόλαβες;;
Ο απόλυτος ορισμός της λέξης σουρρεαλισμός
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
Tzivitzonis έγραψε:Α ρε Ted........ έχασες, αλλά ^%$#% την ανωτέρα βία μου μέσα.... Next time φίλε! Άλλωστε απ'ότι είδα στον τίτλο, γράφει "1η Γκολουμιάδα....."
Και επειδή γράφει 1η,αυτό σημαίνει οτι θα υπάρξει και δεύτερη.Για να μην πώ οτι θα το κάνουμε θεσμό. Η ΓΚΟΛΟΥΜΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.........Κάναμε και γκούλουμα. Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ τον Αλέξανδρο και τον Κώστα που κατέβηκαν απο εκεί ψηλα και περάσαμε τέλεια.Η γνωριμία όλα τα λεφτά,για να μην πώ και για το γέλιο που έπεσε.Μακάρι να το ξαναεπαναλάυουμε.Δε λέω και με ακόμα περισσότερα γιατί του δώσαμε να καταλάβει.Θα δείτε τις σχετικές φωτό. Για το Γιάννη δε λέω τίποτα.Τον τρώω στη μάπα κάθε μέρα. Το Χόμπιτ.
Αχμμμμ...... δε θα το έλεγα.... εκτός από τον άπαιχτο ταραμά του Κώστα, τα υπόλοιπα "κουλουμιάτικα" ήταν λουκανικάνι θανατηφόρο, κάτι τηγανιές, κάτι παλιοσαγανάκια με καυτερές πιπεριές κλπ!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!