1. Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς και
ο Χολομώντας έχει πολύ κρύο για να καθήσουμε έξω για φαγητό. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ωραιότατα το καλοκαίρι στα σημεία που υπάρχουν δασικοί χώροι με τραπέζια , πάγκους και νερό. Δυστηχώς όμως ΟΛΑ αυτά τα σημεία είναι κάτω από τα δέντρα, οπότε θα είναι αδύνατον να καθήσουμε αρκετά.... Το μέρος που επέλεξα για στάση, φωτογράφιση, χάζεμα των λιμνών και ένα γρήγορο ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ τσιπουράκι με το όποιο μεζεδάκι είναι στον ήλιο....... Δεν υπάρχουν πάγκοι ούτε καθίσματα..... Αρα η ταβέρνα είναι μονόδρομος στην οποία και προφανως θα γβάλουμε και κάποια δικά μας μεζεδάκια μαζί με το φαγητό που θα παραγείλουμε να μας ετοιμάσουν.
2. Οσον αφορά το είδος του φαγητού εισηγούμαι να είναι ψητά της ώρας τα οποία θα παραγείλουμε να ξεκινήσουν να μας τα ετοιμάζουν 30 με 35 λεπτα πριν φτάσουμε. Και μιλάω για μπριζόλες, σουβλάκια , παιδάκια , κοτόπουλο , μπιφτέκια. Εκτός και αν θέλουμε και σούβλα οπότε ανάλογα με τα άτομα μπορούμε να παραγείλουμε και κάποια κιλά κοντοσούβλι χοιρινο. Γιατί όπως μου είπαν δεν συνιστούν αρνί ψητό όταν υπάρχουν τόσα άτομα...... Παρακαλώ γράφτε και δυό κουβέντες για τις.... ορέξεις σας για να τις ομαδοποιήσω.
3. Οσον αφορά το οικονομικό. Εισηγούμαι τα όποια παιδιά να μην υπολογιστούν και το σύνολο του λογαριασμού να διαιρεθεί με τους ενήλικες που θα μετέχουν στην ταβέρνα.
4.
Προσοχή στην ώρα ...!!!!!! Αλλάζει την ημέρα της εκδρομής...!!!!!!!!!!!!!! Μην έρθετε με μία ολόκληρη ώρα καθυστέριση...!!!!! Παρακαλώ στείλτε μου π.μ. με το κινητό σας για "τον φόβο των Ιουδαίων".....Εγώ σας στέλνω το δικό μου.
5.
Ανακαιφαλαιώνουμε λοιπόν.....ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : Κυριακή 31 Μαρτίου ( 10 : 00 ).....με την νέα ώρα...!!!!!!!!!
Σημείο Συνάντησης : Χωριό Βαρβάρα (όλο ευθεία, καφέ κεντρικής πλατείας).... Αναχώρηση 10:15.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 7 Απριλίου ίδιες ώρες
( ημέρα GO - NO GO στην εναλλακτική η Τετάρτη 27 Μαρτίου ανάλογα με την πρόγνωση καιρού )
ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :PMR = Κανάλι 1 Υποσυχνοτητα = 0
UHF = 446.00625
VHF = 148.000
CB = Κανάλι 31.............................ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ..........ΠΛΗΡΩΜΑ......................ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟ.......ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ1. Α7PILOT..................ΝΑΙ ..................4 άτομα...................................ΝΑΙ (4)...........Ελιές Χαλκιδικής - αρμυρόψαρα
2. johndrama ...............ΝΑΙ ..................2 άτομα ισως και ο μπεμπης...........ΝΑΙ(2)........... μαγγάλι όχι

άρα ?????????κατι αλλο
3. ΗΛΙΑΣ.....................ΝΑΙ ................. 4 άτομα..................................ΝΑΙ (4)............Σαρμαδάκια, χταπόδι ξυδάτο
4. Ivan.......................PMR ................ 2 άτομα...................................ΝΑΙ (2)...........φασόλια πλακί
5.libero......................ΟΧΙ ...Με μεγάλη επιφύλαξη....2 άτομα..............ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ(2).....Ελιές libero - Γεμιστές καυτερές Καλαβρίας
6. MKB.......................PMR..................4 άτομα.................................ΝΑΙ (4)..............ΤΣΙΠΟΥΡΟ και διάφορους τσιπουρομεζέδες
7. GEORGE PALTOGLOU...PMR..................2 άτομα ίσως και η κοράκλα μου....ΝΑΙ (3)..............Διάφορα νόστιμα μπενιλίκια
8. SAM ......................PMR............1+ τον υιο + θυγατερα.........................ΟΧΙ ...............Καφτερες πιπεριες τουρσι

9. parisg ....................ΝΑΙ...................2 άτομα πρωτα ο θεος.
10. Ηαrijohn................PMR-CB..............2 άτομα
11. Ovarkaris...............PMR..................4 άτομα
12. SIAL ....................από όλα .............2 άτομα
13. Antonioz ...............ΝΑΙ .................1-2 ατομα
14.
15.
16.