Μαλλον θα με κερδισουν οι μετατροπες στο βιταρα( ψηλωματα-εργατες κτλ...) οποτε λεω να βγαλω την συμμετοχη μου,γιατι αγχωνομαι απο τωρα εαν θα τα καταφερω και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια...
Εαν δεν ερθω τελικα θα ειμαι νοερα μαζι σας με ανοιχτα τα vhf απο Μεσορρουγι μερια παρεα μ'ενα κοντοσουβλι του Ντινου

για επικοινωνια
1.kfanis - char - ΜΩΡΑΙΤΗΣ------------------------------------3 άτομα--------------- 1 όχημα
2. antonis1627 - theo_ts - Tzivitzonis -----------------------3 άτομα----------------1 όχημα
3. ΓΙΑΝΝΗΣ33------------------------------------------------------------------------------1 οχημα
4. red-jim--------------------------------------------------------2 ατομα μαλλον-------1 οχημα/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ)
5.Θωμας Στεργιοπουλος-sumi --------------------------------2-3 ατομα--------------1 οχημα/1 δωματιο / 3κλινο (ΠΥΡΓΟΣ) περιμενω φιλο οποτε ειμαστε 3.
6.Σταύρος 4χ4 --------------------------------------------------2 άτομα-----------------1 όχημα/1 δωμάτιο /Γάβρογος στην Σκουληκαριά
7.A7PILOT--------------------------------------------------------4 ατομα----------------1 οχημα/ 1 δωμ. (ΠΥΡΓΟΣ)
8.DENNISLA----------------------------------------------------2-3 άτομα------------------1 οχημα (Γάβρογος λογικα δεν εχω κλεισει ακομη)
9.Kalavritara----------------------------------------------------(για άτομα βλέπουμε)--1 όχημα 1 δωμάτιο δίχωρο στη Σκουληκαριά
10.Νικόλας---------------------------------------------------------------------------------1 όχημα
11.ALEXGV--------------------------------------------------------4 ατομα-----------------1 όχημα;/1 δωμ.(ΠΥΡΓΟΣ) + σκηνη
12. kaliakouda-GEORGE.B-panoshm---------------------------3 άτομα-----------------1 όχημα
13.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ----------------------------------------------------------------1/2 όχημα samurai
14.dpol-κυριακος αθανασιου-----------------------------------2 άτομα-----------------τρακτερ - σκηνη - πρωτη αργο εμπλοκη
15.lemon----------------------------------------------------------2 ατομα-----------------1 οχημα
Συνοδευτικοι
vitara-gas--------------------------------------συνεπιβατης