Αegagrus έγραψε:Τα 1,6 εχουν 55αρι ντεποζιτο.. εγω πριν λιγες εβδομαδες 8 χλμ πριν φτασω στο πρατηριο που βαζω παντα βενζινη εμεινα απο καυσιμο!![]()
(πιστευα πως θα εφτανα οριακα) Για καλη μου τυχη εμεινα ακριβως μπροστα απο ενα αλλο πρατηριο οποτε το φουλαρισα κατευθειαν (ξερω,ξερω..πολυ κ@λοφαρδος
) Τα χιλιομετρα λοιπον που ειχα κανει με ενα γεματο ρεζερβουαρ ηταν 564
Οι ταχυτητες που κινουμουν ηταν απο 80 εως 120 με αρκετα συντηριτικη οδηγηση μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι!Ολα τα χιλιομετρα γιναν σε ασφαλτο σε επαρχιακους δρομους!
Ετσι ακριβως υπολογιζα να με παει αν το ρισκαριζα αλλα στα 530 σταματησα κι εβαλα καυσιμο.και ειχα 7λιτρα μεσα γιατι πηρε 48.Αρα θα εβγαζε καμποσα χιλιομετρα ακομα.Παντως δεν περιμενω ξανα να αναψει το λαμπακι για να φουλαρω με αγχωνει πολυ αυτη η κατασταση.Πιο πολυ το κανα για να ξερω πανω κατω τι παιζει.
Αegagrus έγραψε:Οι ταχυτητες που κινουμουν ηταν απο 80 εως 120 με αρκετα συντηριτικη οδηγηση μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι!Ολα τα χιλιομετρα γιναν σε ασφαλτο σε επαρχιακους δρομους!
Καλο ειναι η οδηγηση μας να ειναι παντα ηρεμη.Εγω προσωπικα παντα οδηγαω ετσι απολαμβανεις περισσοτερο την οδηγηση .Αναλογως τις συνθηκες βεβαια.