Αγαπητοι φιλοι νομιζω οτι ηρθε η ωρα να δουμε εαν και ποτε θα πραγματοποιησουμε την φετινη διασχιση
Οι σκεψεις στο μυαλο μου ειναι πολλες καθως η κατασταση δεν επιτρεπει σε μενα τουλαχιστον μεγαλα οικονομικα ανοιγματα, ετσι θα πρεπει να σχεδιασουμε κατι που δεν μας επιβαρυνει ιδιαιτερα οικονομικως αλλα και θα περασουμε ομορφα οπως και τις προηγουμενες φορες
Τα πρωτα σχεδια μου περιελαμβαναν την Κεντρικη - Ανατολικη Μακεδονια στο κομματι που ειχαν κανει οι Γιωργηδες περυσι στο Μακεδονικο τοξο, με προβληματιζει ομως πολυ το κοστος της βενζινης
Μια αλλη σκεψη ηταν βουνα που δεν εχουμε δει οπως Πηλιο, Ολυμπος, Κισσαβος αλλα διαθετουν περιορισμενες διαδρομες ειδικα το πρωτο και τελευταιο
Σκεψεις επισης επεσαν στο τραπεζι απο τον φιλο ALEXGV για Κρητη, καταπληκτικη ιδεα που συναδιαζει βουνο και θαλασσα πολυ ευκολα

υπαρχει ομως το κοστος του καραβιου (200€ ΠΕΡΙΠΟΥ) που πρεπει να δουμε
Επισης μια ιδεα ειναι κινηθουμε σε γνωστα λημερια, Πινδος, Γραμμος, βουνα που ειναι ετσι και αλλιως ανεξαντλητα σε διαδρομες και να δουμε αγαπημενα μερη οπως Βαλια Καλντα κ.λ.π. που δεν εχω κατασκηνωσει ποτε
Η προτεινομενη περιοδο ειναι ο Ιουλιος, επισης θα πρεπει να εξετασουμε το ενδεχομενο να μοιραστουμε σε αυτοκινητα για να ειναι πιο υποφερτο το κοστος
Ας δουμε πρωτα εαν υπαρχει ενδιαφερον και προχωραμε την συζητηση
1- dpol
2-
3-
4-