από costas66 » Κυρ Φεβ 24, 2013 11:25 pm
Καλησπέρα και από εμένα.
Είμαι ο Κώστας ,και από τον Αύγουστο "βρέθηκα" με ένα πεντάπορτο μπλε GV 2.0 μοντ. 1998.
Το αυτοκίνητο είχε 210.000 χλμ και πρόσφατα (πριν 8 μήνες ) τοποθετημένο κιτ υγραερίου της wentgas.
Αν και πάντα ήθελα ένα 4Χ4, λόγω του ότι η γυναίκα μου κατάγεται από χωριό της ορεινής Αρκαδίας και συχνά αναγκαζόμουν να δανειστώ κάποιο για να εξερευνήσω τις κοντινές ομορφιές, λίγο το οικονομικό, λίγο το ότι κάνω περίπου 45.000 χλμ. το χρόνο λόγω δουλειάς, το 4Χ4 δεν "χώραγε" στα σχέδιά μας.
Εξαιτίας της κατάστασης των τελευταίων ετών, φίλοι που το είχαν στην κατοχή τους θα αναγκάζονταν να το αποχωριστούν ή να παραδόσουν πινακίδες.
Τα χιλιόμετρα ήταν σχεδόν αποκλειστικά ασφάλτινα, και η τιμή άκρως δελεαστική (2.500 ευρώ σε 5 δόσεις) οπότε το GV πέρασε στα χέρια μου.
Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια εγγραφής στο forum, το Σεπτέμβριο, επιτέλους είμαι κοντά σας εδώ και μερικές ημέρες και επίσημα,γιατί όλο αυτό το διάστημα έριξα πολύ διάβασμα, με αποτέλεσμα να τοποθετήσω πλύμνες ελεύθερου τροχασμού, που κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν το αυτοκίνητο, οβάλ μπάρες οροφής της HERMES και μπαγαζιέρα της THULE (460 lt), μιάς και η μπουκάλα περιορίζει αρκετά το χώρο πίσω.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Τελευταία επεξεργασία από
costas66 και Σάβ Αύγ 31, 2013 3:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Everything is okay in the end, if it's not ok, then it's not the end.