Οτι και να πούμε είναι πραγματικά λίγο

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην μεγάλη αυτή οικογένεια του vitara club , η οποία απέδειξε περίτρανα για μιά ακόμη φορά, ότι ξέρει να περνάει όμορφα, να έχει αστείρευτο κέφι , να ζεί την κάθε στιγμή με ξεχωριστό τρόπο , να αφήνει πίσω δυσκολίες και προβλήματα και όποτε ανταμώνει να περνάει αξέχαστα......
Ενα εξαιρετικό τριήμερο, με αστείρευτο κέφι,μουσική, χορό, διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά

μία ακόμη κοπή πίτας που σηκώνει τον πήχη πολύ ψηλά.
Οι ευχαριστίες πολλές.....πρώτα και κύρια σε εσάς, τα μέλη του vitara club για την συμμετοχή σας , την καλή διάθεση και το κέφι σας , την ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και ζήσαμε απο κοντά και τις 3 αυτές ημέρες

. Στον Βασίλη και τους ανθρώπους του στο Δασικό Χωριό, σε ένα εξαιρετικό χώρο που μας φιλοξένησαν με τον πλέον άψογο τρόπο και φρόντισαν να μην λείψει τίποτε απο μικρά { κυριολεκτικά εδώ

} και μεγάλα παιδιά, η αλήθεια είναι οτι τους ξενυχτήσαμε λίγο παραπάνω και τις 2 μέρες αλλά πιστεύω οτι το διασκέδασαν μαζί μας.
Φάνη μου η απουσία σου ήταν αισθητή

θα πρέπει να την αναπληρώσεις σύντομα
Να σημειώσω και εγώ, την ξεχωριστή και πλέον ανθρώπινη στιγμή της όλης εκδήλωσης, που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να δακρύσουν, την παρουσία απο το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ του κυρίου Ηλία Μουρελάτου, 89 ετών παρακαλώ , πατέρα του ALEXGV, σε κάθε στιγμή των εκδηλώσεων, με χορό και τραγούδι που είχε ως φυσικό επακόλουθο την ανακήρυξή του σε επίτιμο μέλος
Αντλούμε δυνάμεις απο εσάς, το κέφι, το ήθος, τον χαρακτήρα σας, την ζωντάνια σας και εύχομαι πολύ σύντομα και πάλι να ανταμώσουμε και να περάσουμε τόσο όμορφα, όσο μόνο αυτή η παρέα μπορεί....
Να είστε καλά

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ