Kalavritara έγραψε:Πολύ ωραία η βολτούλα σας....

είμουν κοντά σας, από την δυτική πλευρά του βουνού, αλλά που να το ξέρω

(
Αν το ήξερα θα τηλεφωνούσα αλλά και πάλι στα περισσότερα μέρη δεν είχαμε καν σήμα...Δύκολο να βρεθείς με κάποιον σε τέτοια μέρη δίχως να χάσεις χρόνο και το καλύτερο είναι η συνενόηση από πριν...

θα γίνει και αυτό..
Εδώ Στεναιτόπουλο..!! Μπράβο φίλε μου για την βόλτα σας..! Ελπίζω να πήγατε απο Στενό Τρίκαλα κι όχι απο την Γκούρα!!
Απίστευτα μέρη και χαίρομαι πολύ που είμαι απο εκεί κι έχω την τύχη να μπορώ να πηγαίνω!!
Ο σκοπός ήτανε από Ταρσό να πέσουμε Στενό μέσα από ρέμα παροδικής ροής ύδατος αλλά τα χαντάκια ήτανε του 1,5 μέτρου και για όλα τα οχήματα θα ήτανε δύσκολο και για μερικά απροσπέλαστο...οπότε από Στενό ανηφορίσαμε το ποτάμι μετά ένα γκρέμι και χωματόδρομο για Λίμνη Δασίου....δεν βγήκε και ξανά άσφαλτο για Τρίκαλα....στο τέρμα της ανηφόρας έχει ένα χωματόδρομο δεξιά και μπήκαμε εκεί μήπως πάει....αλλά πάλι γιωκ....το χιόνι??1 -1,2 μ....
μέχρι 80 +/- κοβότανε..

Απίστευτα τα μέρη και γνωστά από το παρελθόν....έχω πάει 4-5 φορές.
Κοντζιβα πολυ λαμαρινα εχει επανω του το στρογγυλο ρε συ για παρε καινουργιους δισκους για τον τροχο

να κόψω εεε????κκ Ζαν ρενώ πάρε το όχημά μου βάλτο στο φώτο σοπ και δείξε που θε να κόψω.....
Τελικά, μερικοί παραμένουν ακόμα μάχιμοι, με την πραγματική σημασία της λέξης...
Γιαννάρα όλοι μα όλοι είναι μάχιμοι....το ξαναλέω....2 αξόνια 5 σίδερα στραβωμένα και τα ρέστα ΔΕΝ φέρνουν τη χαρά.....η χαλαρή παρέα και ο χαβαλές μετράει....όλα τα άλλα είναι αέρας σε έγχρωμο μπαλόνι...
Βρε! βρε! βρε! τι βλέπω? είχαμε λίγο χιονάκι εεε?
μπααααααα φράουλες κοντέψανε να βγούνε....

83 εκ διάμετρος και ακόμη δεν έχει βρει χώμα....
μετά το πρώτο κόψιμο λίγο πριν τον Ταρσό....το χιόνι στούμπωσε στον προφυλακτήρα...

συνέχεια σε λίγο....
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."