από alejandro094267 » Δευτ Φεβ 11, 2013 3:04 pm
Καλημέρα από την Φουερτεβεντούρα (Κανάριοι Νήσοι), στην Ισπανία, το όνομά μου είναι Αλέξανδρος, ανήκω σε Suzuki88 φόρουμ, κοινότητα ιδιοκτήτες suzuki.
Είχα ένα Suzuki Grand Vitara 3-θυρο 1,6 και έχω δώσει σε εσάς, επειδή έχουν αναπτύξει έναν πίνακα ελέγχου για να μεταφέρει το χέρι πολύ ενδιαφέρουσα. Από το ισπανικό φόρουμ έχουν ακολουθήσει ένα ή δύο χρόνια πριν brico του σχετικά με την εγκατάσταση ενός κιβωτίου ταχυτήτων στη μεταφορά του 1,6 στερείται.
Πήγα να πάρει φόρουμ του (γιατί έχω μια μεταφορά από 1,9) και ήθελε να δει τι έχει σημειωθεί πρόοδος στο φόρουμ σας, δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση επειδή προστατευόταν, infomasen μου να σας ρωτήσω πώς μπορώ να έχουν πρόσβαση, θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί εικόνες του αυτοκινήτου μου αυτές τις μέρες και αν καταλαβαίνετε πώς να το κάνουν, αφού δεν ξέρω τίποτα από ελληνικά.
Όσον αφορά SORS μου μπορώ να προσφέρω την παρακάτω τεκμηριωμένη εργασία, εφόσον το επιθυμούν:
1 / προστασίες χειροποίητα από ανοξείδωτο χάλυβα
2 / αποσυναρμολόγηση και λίπανση μηχανισμών επιλογέα
3 / εγκατάσταση προβολείς φθάνοντας χαμηλή σχάρα
4 / εγκατάσταση φωτισμού LED στο υπόγειο των θυρών καθρέπτες, και, επίσης, στην πύλη του πορτ-μπαγκάζ και συνοδηγού του αυτοκινήτου (όλα τα φώτα χρονικά με επιβατικό όχημα)
5 / απομάκρυνση των σταυρών και εμπρός ανάρτηση.
Ελπίζω να είναι της βοήθειας από την Ισπανία.
Regards