Nick το Audi του Τάκη (0-400) είναι πολύ δυνατό... όπως επίσης και το evo του "extreme" που έβαλες... το οποίο δεν υπάρχει ποια...
Την θέση του έχει πάρει ένα άλλο δυνατότερο του "Βενζινά"...
Δες ένα πάτημα με ένα πολύ δυνατό
porsche ενός φίλου...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=QJtvAU4P5ww[/video]
Εδώ μπορείτε να δείτε κι άλλα της porche που έρχεται δεύτερη σε δύναμη στο Νησί μετα το
evo6 που είδαμε
εδώ...
Την τριάδα του Νησιού κλείνει το
evo8, ένα εξίσου δυνατό αυτοκίνητο...
Οταν είχε έρθει φτιαγμένο στο Νησί το περιοδικό XL είχε κάνει και αφιέρωμα, βρήκα ενα απόσπασμα του βίντεο το οποίο είναι σε πολύ χάλια ανάλυση και λέμε τώρα με τον ιδιοκτήτη μήπως ανεβάσουμε το κανονικό βίντεο όλης της ημέρας...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=X5MXgF3ZVU8[/video]
Εννοείται πως δεν είναι μόνο αυτά τα 3... στο Νησί υπάρχουν πάρα πολλά τουτού που εκτρέφουν πολλά δυνατά άλογα κάτω απ'τα καπό τους, όπως και μηχανές οι οποίες ξεπερνούν την ταχύτητα του φωτός...

Βέβαια θα μας πείτε τρελούς που σε ενα τοσο δα Νησί με την μεγαλύτερη απόσταση να μην ξεπερνάει τα 100klm να έχουμε τόσα γκάζια... αλλά όλλοι ξέρουμε πως το γκάζι είναι γλυκό και είναι και μια ηλικία που σε πιάνει τρέλα και απο το παπί καβαλάς αεροπλάνο... απο προσωπική μου εμπειρία όμως θέλω να πω πως καλά όλα αυτά αλλά πάνω απ΄όλα θέλει μεγάλη προσοχή όταν τερματίζεις το γκάζι γιατί μια ζωή δεν ανταλλάζεται με το ποιο δυνατό όχημα του κόσμου... θεωρώ τον εαυτό μου απο τα τυχερά παιδιά της γενιάς μου γιατί εκτός οτι η ταχύτητα έχει πάρει πολλούς φίλους μου, ακόμη και μπροστά μου, δεν ήμουν κι απο τα ποιο ήσυχα παιδιά, όχι οτι έχω ηρεμήσει αλλά ως γνωστόν όλοι γνωρίζουμε πως δεν κόβεις εύκολα μια κακιά συνήθεια, απλά προσπαθείς βλέποντας το μέλλον που χτίζεται με τη βοήθειά σου μέσα απ΄τα μάτια των παιδιών σου...
Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα αλλα είναι ενα θέμα που μπορώ να μιλάω για ώρες... είπαμε, οι κακιές συνήθειες...
Εστω και μέσα απο εδώ θέλω να πω σε όλους αυτούς που η αδρεναλίνη τους την στιγμή της ταχύτητας κουμαντάρει όλες τους τις σκέψεις, να θυμούνται πάντα πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή απ'το να τρέχεις πάνω σε 2 ή 4 ρόδες...