teo έγραψε:1)φιλε κοντζιβα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση που μου εδωσες.
2) τις βασεις δεν τις εκανα εγω αλλα τις πηρα ετοιμες απο αλλον ο οποιος τις φορουσε στο δικο του χωρις να εχει καποιο θεμα απο οτι μου ειπε, αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ισως να μην ειναι σωστη η αριστερη βαση απο την μερια οδηγου, οι τρυπες δηλαδη και μου το τραβαει.
3) ολα οσα μου εχεις γραψει δηλ να βγαλω τις βασεις και να το κατεβασω με γρυλακι για να δω που ερχετε σωστα το εχω σκεφτει. ευθυγραμισμενο παντος ειναι το διαφορικο μου. ισως αν βαλω τις μανισιες βασεις ή τις λιγο μακρυτερες που εχω απο την bits4vits και μετρησω την αποσταση που εχει το διαφορικο δεξια και αριστερα δεν θα με βοηθησει λες;
4) οσο για τα αξονια που λες, αν και ψαχνομε για hilux το αφηνω για next year.
αυριο κοβουμε την πιτα της χρονιας ελπιζω να μην βγαλω ζημια (θα εχει πολυ παιχνιδι εχουμε και χιονια) αν και προχθες σε πολυ ζορι την εβγαλε καθαρη
1)Nα είσαι καλά...
2)Το να μην είναι μόνο η μία βάση σωστή είναι λίγο δύσκολο διότι η άλλη βάση θα έπρεπε να μην βιδώνει αν ήτανε σωστή.

Από τη στιγμή που δένουν και οι δύο για εμένα σημαίνει ότι έχουν συμφωνία μεταξύ τους.
3)Eίναι η κοινή λογική αυτό που περιγράφω και ο καθένας ίσως από εκεί ξεκινούσε.Για τις Μαμά βάσεις δεν θα κάνεις κάτι γιατί θα σου κρατήσουν το καβούκι πολύ ψηλά....

Δοκίμασε του μπιτς φορ βιτς,

Αν κάνουν τις αφήνεις και όλα καλά.
Αν και αφού έχεις τις μαμά βάσεις ξεπρέσαρε τα σιλεντ μπλοκς της και κάνε στον τόρνο φωλιές από σωλήνα τούμπο και ξαναπρέσαρέ τες εκεί. Ετσι ξεκινάς να κατασκευάσεις τις δικές σου Βάσεις χαμηλώματος καβουκιού.Κατόπιν αφού έχεις τις μαμά βάσεις στα χαλυβδοελάσματα ξετρυπάς με ευκολία αφού οι θέσεις για τις βίδες είναι στάνταρ.
Το επόμενο στάδιο είναι να βιδώσεις τα σιλεντ μπλόκς στη θέση τους στο σασσί ΔΙΧΩΣ να κολλήσεις τα χαλυβδοελάσματα πάνω τους.
Φέρνεις το καβούκι φορεμένο με ημιαξόνια εκεί που θέλεις και πρέπει, με τα χαλυβδοελάσματα βιδωμένα πάνω του.Στα καπάκια αφού βγάλεις τους πόλους απο τη μπαταρία τότε "τσιμπάς" με κόλληση τα χαλυβδοελάσματα με τις βιδωμένες φωλιές.Λύνεις τις δικές σου βάσεις που είναι ένα θέμα πλέον και τις κάνεις μωβ έξω στη μέγγενη.

και βάζεις και τα ανάλογα νεύρα εεε..

Οπότε έχεις τις δικές σου βάσεις που κρατάνε στη σωστή θέση το καβουκι σου.
για τα χαλυβδοελάσματα καλύτερα να κάνεις χρήση 6-8 χιλ.
4)Το μόνο καλό που έχουν οι χαι λουξ άξονες είναι οι πλύμνες ελεύθερου τροχασμού εμπρός....Με το βήμα τι θα κανεις??? θα μενεις με 4,10/1???θα βάλεις από Νιτρο γκιαρς 5,29/1???με μπλοκέ τι θα κάνεις???και με τη βοηθητικό θα σπρώχνεις τα κ/π/ με μοτερ 1,6....
μιλάμε 800 ε τα αξόνια για αρχή και μετά βάλε να έχεις...
τέσπα να μην βγαίνω εκτός. Για εμένα μην το αφήνεις έτσι.....αν έχεις τη δυνατότητα τότε κάνε άλλες βάσεις από την αρχή.

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."