Λοιπόν χρωσταω τις εντυπώσεις μου απο την πρωτη "σοβαρή" βόλτα viewtopic.php?f=66&t=19921 που πήγαμε με τα παιδια στα χιονια.viewtopic.php?f=81&t=19891...οταν λέω σοβαρή εννοώ οτι μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα γα το στήσιμο του αυτοκινήτου ..
Αντικειμενικά σας λέω οτι ενθουσιάστηκα....στα συν η αίσθηση στοιβαροτητας και ασφαλείας, η άνεση του αυτοκινήτου να περνάει τις κροκαλες και τα νεροφαγωματα σαν να ηταν άσφαλτος..για πρωτη φορα δεν πλαναρα πουθενά ..σε άλλες εποχές η πόδια μου θα είχε μετατραπεί σε σίδερο στο χιόνι..απίστευτη αίσθηση...
Στα μείον...κάποιο γκαπ γκουπ που δεν το έκανε συνέχεια (όχι μεταλλικό ) και μόνο στις συνεχείς απότομες εγκάρδιες λακκούβες..το έκανε και πριν το ψηλωμα..νόμιζα οτι εφταιγαν τα συνεμπλοκ..μάλλον πρεπει να αναθεώρησω οτι ειναι απο την ανάρτηση...δυστυχώς για να το ψάξω θέλει χρόνο που δεν το εχω...
Γενικότερα δεν είχα θορύβους περίεργους...και ηταν κατι που με ευχαρίστησε πολυ...
Πάντως ειναι πραγματικά εντυπωσιακό πως αλλάζει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με το ψηλωμα κάποιων πόντων..