Γειά σας.Μετά από 25 χρόνια mercendes και BMW,βαρέθηκα την άσφαλτο και ανεβαίνω βουνό,για πιο άγριες...και ζόρικες καταστάσεις (παλιπαιδισμό το λέει η γυναίκα μου

).Σαν αρχάριος και τελείως άσχετος λοιπόν με το άθλημα...σκέφτηκα να ξεκινήσω πρώτα με κάτι απλό,ώστε να μη πονέσει και τόσο η ασχετοσύνη μου σε off road οδήγηση (μη καταστρέψουμε με την πρώτη καινούργιο βιτάρα) και μετά να περάσω σε πιο καινούριο όχημα.Πήρα λοιπόν το vitara 1,6 jlx του 92 ,το οποίο φυσικά έχει τα ψιλοπροβληματάκια του.Ξεκινάω λοιπόν τις ψιλοεπιδιορθώσεις και θα ήθελα την βοήθειά σας.Κατ'αρχάς θα ήθελα να μάθω 1)αν υπάρχει βομβητής για τα φώτα,πού βρίσκεται και πώς είναι,(για να μη ξαναμείνω απο μπαταρία.....)
2)πώς τροφοδοτούνται οι διακόπτες για την πλαφονιέρα απο τις πόρτες?(εννοώ τον δρόμο που ακολουθεί το καλώδιο απο την ασφάλεια,μέχρι τους διακόπτες).(Ανάβει το φώς μόνο όταν ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και όχι απο τις άλλες).
Αυτά για αρχή και έπεται σίγουρα συνέχεια...
Ευχαριστώ
(και μια παράκληση προς admin,να αλλάξει το αναγνωριστικό μου σε porfyrios,αν γίνεται)