Ξεναγούσα έναν φίλο στο forum και σαν λάτρης της (παλιάς) φωτό κόλλησε σε αυτό το topic, έτσι αποφάσισε να μας αφιερώσει κάποιες λίγες φωτό που είχε στο προφίλ του στο facebook, αρχικά μάλιστα μου είπε να βάλω μόνο της Σαντορίνης και τις υπόλοιπες σιγά σιγά αλλά σαν ανυπόμονος που είμαι αποφάσισα να βάλω τις καλύτερες και να τις αφιερώσω κι εγώ με τη σειρά μου σε όλους εσάς που έχω καταλάβει πόσο αγαπάτε αυτό το topic

Ο φίλος ήρθε απ'το μαγαζί για να τον βοηθήσω να φτιάξουμε μια "σελίδα" στο facebook με θέμα, τι άλλο; την φωτογραφία!
Μανωλάκη μου όλα μου τα χρόνια τις μάζευα... ήρθε ο καιρός να δει και να μάθει ο κόσμος λίγο Ελληνική Ιστορία με άλλο μάτι μέσα από ένα μέσο που ασχολούνται πλέον νέοι και γέροι...
Οπως μου είπε κι απ'οτι είχα καταλάβει κι εγώ βλέποντας συχνά στο προφίλ του να κάνει upload φωτογραφίες απο διάφορα μέρη του Νησιού μας, έχει ξεκινήσει εκτός απο συλλέκτης παλιών φωτό να ασχολείται κι εκείνος με την σημερινή σύγχρονη, αλλά για προσωπική και όχι επαγγελματική φωτογράφιση.
Γιαυτό λοιπόν καλοί μου φίλοι όπως καταλαβαίνετε ετοιμαστείτε για μελλοντική φωτο-καταιγίδα...