Περνώντας μια ζορικη(απο θεμα χρονου) αλλα φανταστικη (λογο τεκνων, μεγαλη κορη 3ετων και μικρη 7μηνων) περιοδο της ζωης μου θεωρω οτι απλα κανω μια παυση απο τα διαφορα χομπι της προ τεκνων ζωης μου.. παρ'ολα αυτα θα σας τα αναφερω!!
Ξεκινάω με αυτα που τα κρατάω ακομη:
1) Ψησιμο στα αγαπημενα καρβουνακια.. (χομπι νομιζω των περισσοτερων εδω μεσα.. μηπως δεν θεωρειτε χομπι;

)

- Προετοιμασια κοντοσουβλιου!!
- 100_2689.JPG (359.82 KiB) 4739 προβολές

- ροδισμα
- 100_2717.JPG (379.11 KiB) 4739 προβολές
2)

- η μικρη συλλογη μου..
- IMG_9235.JPG (168.01 KiB) 4739 προβολές

- ..απο γκαιντες
- IMG_9625.JPG (81.98 KiB) 4739 προβολές
Η γκαιντα οπως κ οι παραδοσιακοι χοροι αποτελουν αγαπη των τελευταιων μου χρονων..
Με τους χορους δεν περπατησα πολυ, αλλα τη γκαιντα αν δεν την πιασω τουλαχιστον 2-3 φορες την βδομαδα ανεβαζω πυρετο..
αυτα που δυστυχως δεν..
3) MTB (μη φανταστειτε τπτ τρελο, καμια 2ωρη βολτιτσα Σειχ Σου το ΣΚ.. με ονειρο την βολτα στη Λιμνη Πλαστηρα(αφου χασουμε κανενα κιλο πρωτα

) )

- ΜΤΒ
- 181220111086.jpg (132.4 KiB) 4739 προβολές
4) Περισυλλογη σαρουβας και επαναφορα της, το δυνατον στην αρχικη τους μορφη.. πχ Χειροκινητο τρυπανι, Vespa, παλια σκάφη ζυμωματος,και καποια αλλα καθημερινα παλια μικρο αντικειμενα.. Στα σκαρια εχω: ραπτομηχανη, παλιο ποδηλατο(το διπλοσκελετο) και φυσικα το Willys M38 A1.. (αυτα τα πιανω αναλογα με τα κεφια κ οταν φυσικα βρω κάτι καλό.. )
5) Φωτογραφια, οταν τυχει..
Αυτα τα ολιγα συνηθως με απασχολουν (-ουσαν) στον ελευθερο χρονο μου!!