παιδια χτες εκανα την βολτα μου στον υμηττο απο την πισω πλευρα και οταν εφτασα στο κομματι με τα καμενα ειδα ενα ζευγαρι να εχουν βγαλει τα πριονια και να κοβουντους κορμους απο τα καμενα!!ανθρωποι ηλικιας 50-55 ετων!τους κανω μια πολυ ευγενικη παρατιρηση οτι απαγορευεται αυστηρως αυτο που κανουν και το αποτελεσμα ηταν να δεχτω μια μικρη λεκτικη επιθεση του τυπου οτι ειναι ξερα και κανουν καλο καθαριζοντας το βουνο οτι και εγω παρανομω κανοντας ποδηλατο στο βουνο

(οταν μου ειπε αυτο ημουν ετοιμος για να τιμωρισω τον ευαυτο μου να παρω το ποδηλατο στα χερια και να γυρισω με κουτσο στο σπιτι μου)

αλλα τελικα δεν το κανα και αφου τους εκανα να τα μαζεψουν και να φυγουν λεγοντας τους οτι θα τους αναφερω στην δασοπροστασια αραξα για κανα 10λεπτο σε ενα βραχο αναμεσα στα καμενα για να καταλαβω σε τι σημειο τελικα μας φερανε για να σκεφτονται πλεον ετσι οι ανθρωποι!!

οταν εφτασα στο τελος της διαδρομης μου στην αγ.παρασκευη ειδα ενα αυτοκινητο του ΣΠΑΥ και τους εδωσα ολα τα στοιχεια που ειχα !!!