από alroad87 » Κυρ Ιαν 20, 2013 1:14 pm
Ειναι πολυ καλο !
ειδικα αν εχετε καλο Υ/Η τα γραφικα ειναι σουπερ (online game,,)
Εχει 5 ειδων τανκς που το καθε ενα εχει ξεχωριστο ρολο σε μια μαχη.
Εχει 3-4 ειδων μαχες, οπως:
1)να κρατησεις τη βαση σου ασφαλη για 10 λεπτα
2)να παρεις την βαση του αμυνομενου μεσα σε 10 λεπτα
3)να σκοτωσεις ολους τους αντιπαλους κτλ
Τα ειδη των τανκς οπως εγραψα στο αρχικο εχουν ρολο:
1)τα artilerys εχουν τα πιο ισχυρα κανονια (σκοτωνουν οποιοδηποτε τανκ με μια βολη αν πετυχεις καλα) και βαρανε απο πολυ μεγαλες αποστασεις για να μη τα βλεπει η αντιπαλη ομαδα (!) και ειναι παρα πολυ αργα στην κινηση και στο reloading
2)tank destroyers (TD) εχουν τα 2α πιο δυνατα κανονια μετα τα arty αλλα επισης με κακη θωρακιση και με μια ιδιατεροτητα-->>δεν γυριζει το turret τους(!)(βαρανε και απο κοντα και απο αποστασεις των 500-700 μετρων
3)heavy tanks, τα πιο δυνατα τανκς με μπολικη θωρακιση.ειναι η κυρια δυναμη του παιχνιδιου καιθως μπορουν να δεχτουν πολλα χτυπηματα(εκτος απο χτυπημα των arty) λογο της θωρακισης τους.πολυ βαρια τανκ με σχετικα χαμηλη ταχυτητα.
4)medium tank, γρηγορα, με μεση θωρακιση, με καλα κανονια.κυριως χρησιμοποιουνται για επιθεσεις απο τα πλαγια του χαρτη καθως για να σφηνοσουν στη πλατη του αντιπαλου
5)τα light tanks, λεγομενα scouters. ειναι τα ματια ολης της ομαδας! πολυ ελαφρια τανκ, χωρις καθολου θωρακιση με απιστευτη ταχυτητα (για τανκ).
σκοπος τους ειναι να εξερευνουν των χαρτη, να δειχνουν την τοποθεσια του αντιπαλου και μετα το κυριο μελημα τους ειναι να βρουν και να σκοτωσουν τα artilery του αντιπαλου.
ΥΓ. Ξεκινας με 6 τανκ στο γκαραζ (1 απο καθε χωρα) επιπεδου 1.
Καθε φορα που παιζεις ενα ματς αναλογος το damage και spot που εχεις κανει (base capturance or base defence points etc) λαμβανεις XP(experience) και ασημι.
Με το ΧΡ κανεις research τανκς επομενου επιπεδου και με το ασημι-τα αγοραζεις.
αυτα σε γενικες γραμμες:)
Εχει πολλα αλλα απλα ειναι περιπλοκα να τα γραψω:)))
ΥΓ.εγω εχω ακουσει για το WOW, αλλα δε το εχω παιξει ποτε.
Γενικα ειναι το 2ο παιχνιδι που παιζω. το πρωτο ηταν Φυλετικες μαχες πριν απο 3 χρονια και το 2ο αυτο:)
''Experience is not what happens to a man; it is what a man does with what happens to him''