Νικόλας έγραψε:Καλώς ήρθες και συνονόματε και συνάμαξε?![]()
![]()
(πώς το είπα αυτό)
Εχω κι εγώ το ίδιο.Δεν του έχω ανεβάσει ακόμα φωτό γιατί δεν έχω τελειώσει το φτιάξιμο ή μάλλον την ανακατασκευή σε άλλο αμάξι που του κάνω,
οπότε και να σε βοήθαγα σε κάποια πράγματα.
Οσο αναφορά το Δυναμό,σου απάντησα στο άλλο πόστ.Για το Hard Top υπάρχουν δύο περιπτώσεις σ'αυτό το κλάμπ.
Η μία είναι του φίλου μας του Θόδωρου ο οποίος το πήρε έτοιμο απο την Armada σε καλή τιμή.(Οταν είχα πάρει εγώ,κόντεψαν να με βάλουν φυλακή.Εφτιαξαν όμως οι τιμές). Και η άλλη είναι η δικιά μου,όπου ήθελα δεν ήθελα έποιασαν τα χέρια μου και το έφτιαξα μόνος μου.
Φωτό στο μέλλον.
Δεν ξέρουμε άλλες περιπτώσεις γιατί τώρα και με εσένα είμαστε τρείς με κάμπριο.
Σύγουρα πάντως έχεις μπλέξει απο την ώρα που γράφτηκες εδώ.![]()
![]()
![]()
Πάντα με την καλύτερη έννοια.
Καλώς ήρθες λοιπόν στην παρέα μας.
nikosgvc έγραψε:Νικόλας έγραψε:Καλώς ήρθες και συνονόματε και συνάμαξε?![]()
![]()
(πώς το είπα αυτό)
Εχω κι εγώ το ίδιο.Δεν του έχω ανεβάσει ακόμα φωτό γιατί δεν έχω τελειώσει το φτιάξιμο ή μάλλον την ανακατασκευή σε άλλο αμάξι που του κάνω,
Οσο αναφορά το Δυναμό,σου απάντησα στο άλλο πόστ.Για το Hard Top υπάρχουν δύο περιπτώσεις σ'αυτό το κλάμπ.
Η μία είναι του φίλου μας του Θόδωρου ο οποίος το πήρε έτοιμο απο την Armada σε καλή τιμή.(Οταν είχα πάρει εγώ,κόντεψαν να με βάλουν φυλακή.Εφτιαξαν όμως οι τιμές). Και η άλλη είναι η δικιά μου,όπου ήθελα δεν ήθελα έποιασαν τα χέρια μου και το έφτιαξα μόνος μου.
Φωτό στο μέλλον.
![]()
![]()
Ναι είδες έχουμε πολλά κοινά τελικά Νικο , ειδα το αvatar σου και λέω όπα ομοιότητες !!! !
Για το πολυεστερικό σου έχω ερώτησεις...
Πήγα στην αρμάδα hellas και μου είπε γύρω στα 700 ευρώ συν λίγα extra για την αεροτομή που θέλω και υαλοκαθαριστήρα
σου παίρνει νερά καθόλου μεσα? Κάνει θόρυβο σε μεγάλες ταχύτητες?
Ψάχνω για 2 πλαστικά στήριξης της κουκουλας προς το παρον για οικονομική λύση έως ότου πάρω πολυεστερικό...
τα 2 πίσω μου εσπασαν μπρατσα-αυτάκια που κρατάν το πίσω κομμάτι της κουκουλας και βιδωνετε στο αμαξι και μου ειπε η αρμαδα ότι εχει κατι πεταμενα απο προηγουμενους ιδιοκτήτες που δεν τα πήραν αλλα για να μην με καλέσει πίσω μεχρι τωρα ή δεν βρήκε ή δεν είχε σε καλή κατάσταση...
Αν εχεις υπόψιν κάτι πές μου λεπτομέρειες!
Σ'ευχαριστώ πολύ και θα μιλάμε καθώς είμαι και εγω τρελλός με το ΣΟΥΖΟΥΚΑ!!!
kaliakouda έγραψε:....αν θέλετε να μιλήσετε για αυτά να πάτε να κουκουλωθείτε στη σωστή ενότητα ή στην κοντινότερη εκκλησιά![]()
nikosgvc έγραψε:Νικόλας έγραψε:Καλώς ήρθες και συνονόματε και συνάμαξε?![]()
![]()
(πώς το είπα αυτό)
Φωτό στο μέλλον.
![]()
![]()
Ναι είδες έχουμε πολλά κοινά τελικά Νικο , ειδα το αvatar σου και λέω όπα ομοιότητες !!! !
Για το πολυεστερικό σου έχω ερώτησεις...
Πήγα στην αρμάδα hellas και μου είπε γύρω στα 700 ευρώ συν λίγα extra για την αεροτομή που θέλω και υαλοκαθαριστήρα
σου παίρνει νερά καθόλου μεσα? Κάνει θόρυβο σε μεγάλες ταχύτητες?
Ψάχνω για 2 πλαστικά στήριξης της κουκουλας προς το παρον για οικονομική λύση έως ότου πάρω πολυεστερικό...
τα 2 πίσω μου εσπασαν μπρατσα-αυτάκια που κρατάν το πίσω κομμάτι της κουκουλας και βιδωνετε στο αμαξι και μου ειπε η αρμαδα ότι εχει κατι πεταμενα απο προηγουμενους ιδιοκτήτες που δεν τα πήραν αλλα για να μην με καλέσει πίσω μεχρι τωρα ή δεν βρήκε ή δεν είχε σε καλή κατάσταση...
Αν εχεις υπόψιν κάτι πές μου λεπτομέρειες!
Σ'ευχαριστώ πολύ και θα μιλάμε καθώς είμαι και εγω τρελλός με το ΣΟΥΖΟΥΚΑ!!!
Νικόλας έγραψε:Μη βαράτε ρε παιδιά.Δύο βοήθειες ζήτησε ο άνθρωπος.
nikosgvc έγραψε:Νικόλας έγραψε:Μη βαράτε ρε παιδιά.Δύο βοήθειες ζήτησε ο άνθρωπος.
Επιστροφή στο Καλώς ήρθατε/Νέα μέλη/Το όχημά σας
arahova | Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am | Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
gi@nn@kis | Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am | καλημερα!!! |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
arahova | Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 6:53 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Μάιος 06, 2025 6:06 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 05, 2025 10:46 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες