vitaroulas έγραψε:Εγώ χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη έτσι όπως το περίγραψες φαντάζομαι να έχει πρόβλημα ο μπιλιοφόρος ή η αυτόματη πλύμνη
φίλε ακούω από όλους απόψεις μπορεί να έχει συμβεί στον οποιοδήποτε....
μονό το ενδιαφέρον μου αρκεί..

vitaroulas έγραψε:Εγώ χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη έτσι όπως το περίγραψες φαντάζομαι να έχει πρόβλημα ο μπιλιοφόρος ή η αυτόματη πλύμνη
nick_89 έγραψε:Μπορείς να δεί εαν σου στάζει λάδια ή κουνιούνται τα ημιαξόνια???
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Καλό θα είναι να ανοίξεις την τάπα που βγάζεις τη βαλβολίνη του εμπρόσθιου διαφορικού , να δεις μήπως "βγει κάποια φθορά" .
Ιάσονας έγραψε:
φίλε ΖΗΡΕΙΑ εννοείς να τις αδειάσω τις βαλβολίνες.
και επίσης τη εννοείς να δω αν βγει κάποια φθορά....
θέλω επίσης να ζητήσω σε όλους μια συγνώμη που σας ζαλίζω άλλα δεν τα γνωρίζω καλά....![]()
![]()
![]()
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:
Φίλε μου καταρχήν δεν ζαλίζεις κανέναν . Όλοι μας εδώ μέσα έχουμε βοηθηθεί και έχουμε βοηθήσει άπειρες φορές .
Eπίσης κανένας δεν σε διαβάζει και δεν σου απαντά με το ζόρι .![]()
![]()
![]()
Σου είπα να βγάλεις στιγμιαία την κάτω τάπα του εμπρόσθιου διαφορικού , να δεις αν έχει κολλημένα πάνω κάποια γρέζια ή άλλα ίχνη φθοράς .
Οι κάτω τάπες έχουν μαγνήτη , οπότε μόλις τη βγάλεις , θα τα δεις πάνω της κολλημένα , αν υπάρχουν .
Επίσης θα δεις την κατάσταση και το χρώμα της βαλβολίνης και από εκεί ίσως καταλάβεις αν παίζει κάτι με το εν λόγω διαφόρι σου .![]()
![]()
MKB έγραψε:Για να σιγουρευτείς αν είναι μπιλιοφόρος(που εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι) βάλε 4κίνηση και κάνε λίγα μέτρα ίσια και κατόπιν στρίψε το τιμόνι εν κινήση(και προς τις δύο κατευθύνσεις) έως τέρμα εάν είναι μπιλιοφόρος στο στρίψιμο θ΄αρχίσει να χτυπάει.Πάντως κάνε και έναν οπτικό έλεγχο στις φυσούνες.
Αν ένοιωθες ΜΟΝΟ "τράβηγμα" και "βαρύ" τιμόνι χωρίς άλλους θορύβους, είναι εντελώς φυσιολογικό και δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα.... και γίνεται λόγω του ότι προφανώς πήγες να το κάνεις σε άσφαλτο... και σε άσφαλτο απαγορεύεται να το κάνειςΙάσονας έγραψε:έκανε λες και πήγαν να στρεβλώσουν όλα από κάτω ένιωθα ότι ζοριζόταν πάρα πολύ το αμάξι...![]()
panoshm έγραψε:Αν ένοιωθες ΜΟΝΟ "τράβηγμα" και "βαρύ" τιμόνι χωρίς άλλους θορύβους, είναι εντελώς φυσιολογικό και δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα.... και γίνεται λόγω του ότι προφανώς πήγες να το κάνεις σε άσφαλτο... και σε άσφαλτο απαγορεύεται να το κάνειςΙάσονας έγραψε:έκανε λες και πήγαν να στρεβλώσουν όλα από κάτω ένιωθα ότι ζοριζόταν πάρα πολύ το αμάξι...![]()
![]()
Δες αυτά για αρχή![]()
viewtopic.php?t=2441
viewtopic.php?f=85&t=996
viewtopic.php?f=85&t=14133
viewtopic.php?f=28&t=1601&start=30
viewtopic.php?t=2325&postdays=0&postorder=asc&start=0
viewtopic.php?t=98&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://www.nomad.gr/differentials1.html
Στο forum έχουν γραφτεί πάρα πολλά αντίστοιχα θέματα
Ιάσονας έγραψε:όσο γ αυτό που λες για την άσφαλτο ισχύει εκεί το έκανα...
GEORGE.B έγραψε:Πριν ανοίξεις μεγάλες δουλειές με το εμπρός διαφορικό, κάνε από την αρχή ακόμα ένα σχολαστικό έλεγχο σε ότι έχεις δει έως τώρα.
Επίσης να μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τους σταυρούς του εμπρός άξονα μετάδοσης για μπόσικα.
Δίνε μας πληροφορίες για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο![]()
Γενικά οι θόρυβοι και οι τριγμοί, είναι δύσκολοι στον εντοπισμό τους και χρειάζεται υπομονή μέχρι να βρεθεί η λύση.
Tzivitzonis έγραψε:Ερώτηση κλειδί: στο κάνει και στην ευθεία (εκτός από το στρίψιμο);
Ιάσονας έγραψε:Tzivitzonis έγραψε:Ερώτηση κλειδί: στο κάνει και στην ευθεία (εκτός από το στρίψιμο);
ναι μου το κάνει και στην ευθεία!!!![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες