ivan έγραψε:Μπορείς να αναφέρεις για τι είδους περιστατικά αστοχίας έχεις ακούσει?
Δεν γνωρίζω σε καμία περίπτωση , πόσα και ποια από αυτά που γράφτηκαν στο forum που θα παραθέσω , ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . http://www.hellasjeepclub.gr/forum/view ... sc&start=0Τότε που είχε συμβεί το παραπάνω περιστατικό , έτυχε να δω το εν λόγω αυτοκίνητο και τον ιδιοκτήτη του σε μία τετρακίνητη μάζωξη και αυτά που άκουσα και θα διαβάσετε παραπάνω , με συγκλόνισαν πραγματικά .
Τον εμπλεκόμενο επιχειρηματία , τον γνωρίζω πολλά χρόνια ( από την αρχή σχεδόν της επαγγελματικής του ενασχόλησης με την τετρακίνηση) και πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πούλησε τότε προβληματικούς αποστάτες στον κάτοχο του Jeep .
Το σίγουρο είναι όμως ότι η τοποθέτηση των αποστατών , δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση . Ο μηχανικός που θα τους τοποθετήσει , πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή για την σύσφιξη αυτών .
Επίσης εμένα προσωπικά , δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ένα σπείρωμα σε αλουμίνιο πάχους 2,5 ή 3 εκατοστών , για να στηρίξω σε αυτό το βάρος αλλά και γενικότερα τα φορτία που δέχεται ο τροχός , ιδιαίτερα στην εκτός δρόμου καταπόνησή του ...
Προσωπική μου άποψη πάντα !!!Τέλος , πέραν του αισθητικού , στο αμάξι μου δεν διακρίνω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σήκωμα που έχω , χωρίς αποστάτες . Κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο κράτημα , ούτε στο πάτημα ούτε πουθενά . Οπότε γιατί να το ρισκάρω ???