Φιλοι μου καθε πρωι που κανει πολυ κρυο, στο αυτοκινητο σκουζει το λουρι για 1-2 λεπτα και μετα σταματαει. Το πηγα συνεργειο και μου ειπαν οτι δεν βλεπουν κατι και οτι τα λουρια φαινονται σε πολυ καλη κατασταση. Ειναι και σωστα τεντωμενα.
Τι να κανω? Φοβαμαι μην κοψω κανενα λουρι και παθω ζημια.
Tzivitzonis έγραψε:ΔΕΝ σκούνε τα λουριά! Είναι υγρασία στον άξονα (ρότορα) της τροχαλίας του λουριού. Με WD-40 στα παρακάτω σημεία θα είσαι οκ (για λίγο ).
PA092540.jpg
Αυτός ο Πατρινός έχει αρχείο από οποιοδήποτε service γίνεται στο GV του
(όποιος μάστορας κάνει μλκ στο GV σου θα πάει άκλαφτος )
Tzivitzonis έγραψε:ΔΕΝ σκούνε τα λουριά! Είναι υγρασία στον άξονα (ρότορα) της τροχαλίας του λουριού. Με WD-40 στα παρακάτω σημεία θα είσαι οκ (για λίγο ).
PA092540.jpg
Αυτός ο Πατρινός έχει αρχείο από οποιοδήποτε service γίνεται στο GV του
(όποιος μάστορας κάνει μλκ στο GV σου θα πάει άκλαφτος )
σορυ δεν θελω να χαλαω το ποστ,συμφωνω με τον κυριο τζιβι
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Τα λιπαντικά σπρέι γενικότερα είναι μια προσωρινή λύση. Στην περίπτωση ενός ιμάντα που ''σφυρίζει'' το πρόβλημα είναι, ή στον ίδιο τον ιμάντα (ξερός με πολλά χιλιόμετρα και ταλαιπωρημένος από λάσπες-νερά) οπότε θέλει αντικατάσταση, ή απλά θέλει λίγο ρύθμιση (τέντωμα).
Πάρε την πρωτοβουλία και πες στο συνεργείο σου να σου τεντώσουν λίγο τον ιμάντα.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.
Παλιά όταν μια φορά άκουσα σφύριγμα στην μηχανή όταν το ξεκινούσα ο μηχανικός μου, μου είπε να ρίξω νερό στον ιμάντα και να ξαναδοκιμάσω. Το σφύριγμα σταμάτησε.
Από αυτό συμπέρανε ότι έφταιγε ο ιμάντας και προχώρησα στην αντικατάσταση του.
Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας
gvitarapatra έγραψε:οκ φιλοι μου. Θα ξεκινησω με λιγο wd40 και εαν το ξανακανει θα παω για τεντωμα λουριων
Πιστεύω ότι αν σκούζει κάποιο ρουλεμάν, με WD40 δεν θα κάνεις τίποτα.....
Πάντως εμένα άρχισε να σκούζει λίγο στην αρχή και μέσα σε 2 μήνες έγινε μόνιμο....
Αποτέλεσμα: ρουλεμάν αντλίας νερού --> ήτοι: αντικατάσταση ολόκληρης της αντλίας νερού, μιας και το ρουλεμάν σε αυτή δεν αλλάζει.... Πρόσεξέ το μην τυχόν είναι αυτό και διαλυθεί ξαφνικά η αντλία νερού και μαζεύεις μέσα από τον κινητήρα τα κομμάτια της (και όχι μόνο)