από Λευτερης » Τρί Δεκ 18, 2012 1:43 pm
Ευχαριστώ όλους σας και εναν εναν σας ξεχωριστά για αυτό το θερμό καλωσόρισμα, που δε το περίμενα, δείχνοντας τη "δεμένη" ομάδα που είμαστε εδώ!
Λοιπόν λίγα περισσότερα στοιχεία για 'μένα: είμαι 30 χρονών, κατοικώ στο Πολύγωνο Αττικής και μοιράζω το χρόνο διαμονής μου μεταξύ Αττικής και Κορινθίας. Το vitaraki το πήρα για τις δυνατότητες του εκτός δρόμου (τελευταίο σχεδόν εναπομείναν τζιπάκι με κοντά στη κατηγορία των 1600). Απο τότε που το έχω (2 χρόνια) έχω κανει 20.000χλμ εκ των οποίων τα 8000 με 9000 ειναι χωμα. Σχεδον καθε Σαβ/κο βρίσκομαι συνήθως με παρεούλα είτε στη Ζήρεια είτε στη Γκούρα. Σχεδιάζω αυτη τη Κυριακη επίσης μια τετοια μικρή εκδρομούλα όποιος θέλει επικοινωνεί.
Θελω να ανεβασω φωτο, ξερει καποιος να με καθοδηγησει;
Λοιπον και το ερωτημα. Οι μαμισιες αναρτησεις εχουν ψιλοκατσει. Ως το τελος της βδομαδας θα τις εχω αλλαξει (μονο αμορτισερ). Αναμενουμε να σηκωθει λοιπον λιγο το αυτοκινητο με καινουργια αμορτισερ, αλλα επειδη φαινεται οτι θα χρειαστω λιγουλακι υψος παραπανω θα προχωρησω σε τοποθετηση αποστατων με στοχο να ανεβω 2-3 εκατοστα. Δε θελω να το σηκωσω παρα πολυ γιατι θελω να αποφυγω να αλλαξω τις γωνιες των αξονων μεταδοσης κλπ κλπ κλπ. Εχει καποιος απο εσας καποια αλλη προταση σε λογικο κοστος; Τα αμορτισερακια θα μπουν με 260 ευρω τιμη που περιλαμβανει εργασια, ευθυγραμμιση και ΦΠΑ.
Το αμαξι φοραει εδω και 1 εβδομαδα Μichelin Latitude cross 215/70-16 με τιμη 470 κομπλέ (πηρα περιπου 1 εκατοστο και κατι ψιλακια υψος). Συγκριτικα με τα ασφαλτινα Dueller της μανας του, έχει αυξηθει ο θορυβος κυλισης, αλλα παραδοξως η αντισταση κύλισης ειναι ακριβος η ιδια, αλλα δε μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα ενθουσιασμενος απο την αποδοση τους στη λάσπη, θα εχω ομως ασφαλεστερα συμπερασματα για το λαστιχο αυτο για οποιον ενδιαφερεται απο Δευτερα 24-12-12