AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Θοδωρή όπως κατάλαβες το νέο σου απόκτημα έγινε μεγάλο σουξέ
manos12-74 έγραψε:καλα μιλαμε για φοβερη δουλεια,εκτος του μαυρου χρωματος που του παει παρα πολυ απ'εξω,κανεις φοβερη αντιθεση και μεσα,γουσταρω πολυ την δυχρομια,η αεροτομη ολα τα λεφτα,τα τζαμια που εσωτερικα ειναι ανοιγωμενα ειναι σουπερ μιας και στο 1.6 δεν ανοιγουν και να ξαναπω οτι ποιο ποιοτικο χαρντ τοπ, δεν εχω ξαναδει.
ερωτηση 2,το βαρος στο ειπανε;ποσα κιλα ειναι;απο πανω μπορεις να βαλεις πραγματα;αν ναι μεχρι ποσο;
τωρα που εχεις πλεον τζαμια καλο ειναι να τα κανεις φιμε,θα σου κοψει πολυ την ζεστη το καλοκαιρι και δεν θα πεφτουν ευκολα αδιακρητα ματια,στο τι εχεις μεσα
Νικόλας έγραψε:Καλορίζικο φίλε.Πράγματι είναι πολύ ωραίο.Αντε και καλές βροχές τώρα.
Και να βρέξει,τι σε νοιάζει;
Για μας τους ξεσκέπαστους είναι ένα έξοδο που πραγματικά αξίζει.
Ritsa έγραψε:Οσα εχω δει μετατροπη hard top δεν μ αρεσουν.
Αυτο ειναι εξαιρετικο στην εφαρμογη κ στην εμφανιση!!!
ΘΟΔΩΡΗΣ Γ. έγραψε:manos12-74 έγραψε:καλα μιλαμε για φοβερη δουλεια,εκτος του μαυρου χρωματος που του παει παρα πολυ απ'εξω,κανεις φοβερη αντιθεση και μεσα,γουσταρω πολυ την δυχρομια,η αεροτομη ολα τα λεφτα,τα τζαμια που εσωτερικα ειναι ανοιγωμενα ειναι σουπερ μιας και στο 1.6 δεν ανοιγουν και να ξαναπω οτι ποιο ποιοτικο χαρντ τοπ, δεν εχω ξαναδει.
ερωτηση 2,το βαρος στο ειπανε;ποσα κιλα ειναι;απο πανω μπορεις να βαλεις πραγματα;αν ναι μεχρι ποσο;
τωρα που εχεις πλεον τζαμια καλο ειναι να τα κανεις φιμε,θα σου κοψει πολυ την ζεστη το καλοκαιρι και δεν θα πεφτουν ευκολα αδιακρητα ματια,στο τι εχεις μεσα
Να σαι καλα Μανο.Λοιπον δεν ξερω ποσο ειναι το βαρος αλλα γενικα ειναι πολυ στιβαρη κατασκευη.Τα τζαμια ειναι 5 χιλιοστα ενω του αυτοκινητου ειναι 2.5-3 χιλιοστα και ειναι ηδη φιμε τα τζαμια και οχι με ζελατινη.Για σχαρα το ρωτησα γιατι και με το υγραεριο δεν εχω καθολου χωρο και μου ειπαν να περιμενω λιγες μερες και να μην βαλω τις ραγες που βαζουν συνηθως γιατι θα βγαλουν μια ειδικη πατεντα.Μωλις μου πουν τι ακριβως θα βαλω για σχαρα θα σου πω και στα σιγουρα ποσα κιλα μπορουν να φορτωθουν.
ΜΠΑΟΥ έγραψε:ΘΟΔΩΡΗΣ Γ. έγραψε:manos12-74 έγραψε:καλα μιλαμε για φοβερη δουλεια,εκτος του μαυρου χρωματος που του παει παρα πολυ απ'εξω,κανεις φοβερη αντιθεση και μεσα,γουσταρω πολυ την δυχρομια,η αεροτομη ολα τα λεφτα,τα τζαμια που εσωτερικα ειναι ανοιγωμενα ειναι σουπερ μιας και στο 1.6 δεν ανοιγουν και να ξαναπω οτι ποιο ποιοτικο χαρντ τοπ, δεν εχω ξαναδει.
Να σαι καλα Μανο.Λοιπον δεν ξερω ποσο ειναι το βαρος αλλα γενικα ειναι πολυ στιβαρη κατασκευη.Τα τζαμια ειναι 5 χιλιοστα ενω του αυτοκινητου ειναι 2.5-3 χιλιοστα και ειναι ηδη φιμε τα τζαμια και οχι με ζελατινη.Για σχαρα το ρωτησα γιατι και με το υγραεριο δεν εχω καθολου χωρο και μου ειπαν να περιμενω λιγες μερες και να μην βαλω τις ραγες που βαζουν συνηθως γιατι θα βγαλουν μια ειδικη πατεντα.Μωλις μου πουν τι ακριβως θα βαλω για σχαρα θα σου πω και στα σιγουρα ποσα κιλα μπορουν να φορτωθουν.
καλά περίμενε.. εγώ περιμένω ακόμα απο το γενάρη που έβαλα το μπροστά στο τζιμάκο
jimmyspatra έγραψε:Ωραιος καλοριζικος και απο εμενα πραγματι ομορφυνε πολυ ειναι και δειχνει ποιοτικοτερο ολο το αμαξι Μηπως θα μπορουσες να μου πεις απο που πηρες τα φρυδακια γιατι μου αρεσιυν πολυ και ποσο ευχαριστω και παλι καλοριζικος
Επιστροφή στο Αξεσουάρ/Εξοπλισμός
SIAL | Πέμ Οκτ 31, 2024 12:00 pm | Καλημέρα Ελλάδα! |
arahova | Πέμ Οκτ 31, 2024 11:05 am | Καλημέρα σε όλους. |
john maxx | Τετ Οκτ 30, 2024 7:34 pm | Καλησπέρα |
Σταύρος 4x4 | Τετ Οκτ 30, 2024 7:01 pm | Καλησπέρα κόσμε |
arahova | Τετ Οκτ 30, 2024 10:53 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Οκτ 30, 2024 7:15 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Οκτ 29, 2024 3:55 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Οκτ 29, 2024 7:12 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Οκτ 28, 2024 9:27 am | Καλημέρα και Χρόνια Πολλά ΕΛΛΗΝΕΣ. |
antonis1627 | Δευτ Οκτ 28, 2024 8:11 am | Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά. |
arahova | Κυρ Οκτ 27, 2024 11:48 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
gi@nn@kis | Κυρ Οκτ 27, 2024 11:23 am | να αλλαξετε κ την ωρα!!! |
gi@nn@kis | Κυρ Οκτ 27, 2024 11:21 am | καλημερα στην παρεα!!!! |
antonis1627 | Κυρ Οκτ 27, 2024 7:06 am | Καλημέρα σας. |
Nikola Tenv | Σάβ Οκτ 26, 2024 3:33 pm | Καλημέρα απο εορτάζουσα Θεσσαλονικη απελευθερωση απο τουρκικο ζυγο πριν 112 χρόνια . |
arahova | Σάβ Οκτ 26, 2024 11:00 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ/Δ. |
antonis1627 | Σάβ Οκτ 26, 2024 6:58 am | Καλημέρα σας κύριοι καλό τριήμερο σε όλους και χρόνια πολλά στη νύφη του Θερμαϊκού την όμορφη Θεσσαλονίκη μας. |
MakisGV | Παρ Οκτ 25, 2024 10:46 pm | Καλό 3 ήμερο σε όλους και καλό βράδυ |
arahova | Παρ Οκτ 25, 2024 10:20 am | Καλημέρα σε όλους και καλό 3ήμερο. |
antonis1627 | Παρ Οκτ 25, 2024 6:28 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Οκτ 24, 2024 10:32 am | Καλημέρα σε όλους. |
Σταύρος 4x4 | Πέμ Οκτ 24, 2024 9:00 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Πέμ Οκτ 24, 2024 6:32 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Οκτ 23, 2024 10:09 am | Καλημέρα σε όλους. |
JuanRackham | Τετ Οκτ 23, 2024 10:08 am | καλημέρα σε όλους |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες