AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου με τα πρώτα κρύα το αμάξι δεν έπαιρνε εύκολα μπρός.Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε με τον παρέρα μου ήταν οι προθερμάνσεις.Ήταν 2 καμένες τις αλλαξαμε όλες για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.Είχαμε μια βελτίωση αλλα το πρόβλημα σιγά σιγά γινόταν ολο και χειρότερο.
Πήρε ο παρέρας μου το αμάξι και το πήγε σε έναν πόμπατζη μέτρησε τα μπέκ και βρήκε πρόβλημα στο 3ο.Με τα χίλια ζόρια το έβγαλε και είδε οτι δεν ψέκαζε καλά (ψέκαζε λίγο).Άνοιξε το μπέκ και το πρόβλημα ήταν σε μια ροδέλα επάνω στην βελόνα που ψεκάζει πετρελαίο.Ήταν σκηζμένη λίγο στην άκρη γυρνούσε τα πετρέλαια πίσω με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να κρατήσει το ανάλογο καύσιμο και να μην μπορεί να πάρει μπρος το αμάξι.Έβγαλε την βελόνα άλλαξε την ροδέλα μοντάρησε ξανα το μπέκ το έβαλε σε ένα μηχάνημα μέτρησε την ποσότητα που ψέκαζε και το έβαλε ξανα στην μηχανή.Τον είπαμε και έβγαλε και τα αλλα 3 τα καθάρησε τα έβαλε στο μηχάνημα είδε οτι ψέκαζαν σωστά τα έβαλε επάνω.Το πρόβλημα λύθηκε ευτηχώς.
Το θέμα είναι οτι ο μάστορας αυτός έφυγε πριν απο λίγο καιρό για Γερμανία και δεν θα έρθει.Έναν σωστό μάστορα είχαμε έφυγε και αυτός.
Ελπίζω εάν κάποιος φίλος έχει κάποιο ανάλογο πρόβλημα να τον βοηθείσω με το story μου.