panoshm έγραψε:Η πλαστική ασφαλειοθήκη τροφοδοσίας, σπάει από μόνη της στο κούμπωμα, με αποτέλεσμα να πετιέται έξω η ασφάλεια και να μένουμε χωρίς τροφοδοσία στο CB

- P9259022.jpg (20.32 KiB) 6628 προβολές

- P9259023.jpg (14.47 KiB) 6628 προβολές

- Δεξιά διακρίνονται οι σπασμένες ακίδες της θήκης
- P9259024.jpg (15.4 KiB) 6628 προβολές
panoshm έγραψε:Ίσως από την θερμοκρασία να ξεραίνεται και λόγω της αρκετά μεγάλης πίεσης από το ελατηριάκι, να σπάει
Η θερμοκρασία δεν την επηρεάζει. Απλά η ασφαλειοθήκη είναι.....

Τράβηξα προέκταση και την έφερα στο αριστερό μέρος του συνοδηγού. Φυσικά αντικαταστάθηκε με ΒΙΔΩΤΗ!
Η ασφάλεια του cb:

- P9259028.jpg (46.74 KiB) 6628 προβολές

- Η "μαμά" ασφάλεια γράφει: 6G4A250V
- asfaleia.jpg (85.57 KiB) 6628 προβολές
dpol έγραψε:Παντως μου πηρε δυο λεπτα να λυσω την κονσολα και ενα να την δεσω, τρια λεπτα να βρω το προβλημα, δεν καταλαβαινω γιατι ο Γιαννης χρειαστηκε μια ολοκληρη ημερα και παλι δεν του εφτασε
Την πρώτη μέρα ξεκίνησα αργά το εγχείρημα και πέραν αυτού δεν είχα προμηθευτεί τα κατάλληλα (καλώδιο, νέα ασφαλειοθήκη)... Την δεύτερη μέρα εγχείρησης πάλι με πήρε "βράδυ" γιατί...

- xamos.jpg (109.09 KiB) 6628 προβολές
ο προηγούμενος ιδιοκτήτης όταν εγκατέστησε το (πρώην πια) ηχοσύστημα, έβαλε και κάτι "κουτιά" (ενισχυτές;; - φίλτρα;; - δε ξέρω!), τα οποία τα έντυσαν με αυτοκόλλητο αφρολέξ και τα στρίμωξαν πίσω από το 2-DIN rack (βλ. βέλη)! Τα τακτοποίησα στο πίσω πίσω μέρος της "τρύπας", ΑΛΛΑ οι φίσες που κουμπώνουν στο radio/cd (κάπου μέσα στον κύκλο) δεν έφταναν, με αποτέλεσμα, τραβώντας τες να φτάσουν, τα "κουτιά" έρχονταν κι αυτά προς τα εμπρός.

Μόνη λύση ήταν (την επόμενη μέρα δηλ!!) να αφαιρέσω ΠΑΛΙ το CB, ώστε να δημιουργηθεί τρύπα 1 DIN για να μου δώσει χέρι για το κούμπωμα των cd-φισών! Του γόρδιου δεσμού το ανάγνωσμα....

Αυτά! Ευχαριστώ πολύ, γειά σας!