giorxan έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα απο το Ηράκλειο Κρήτης...
Μέχρι τώρα ευτυχισμένος κάτοχος ενός Suzuki(Πάντα) swift sport 1.6 ... Η κατάληξη όμως μερικές φορές δεν είναι και τόσο όμορφη...
Το swiftακι μου παρέδωσε πνεύμα πρίν περίπου ενάμιση μήνα όταν κάποιος κύριος παραβίασε ένα STOP και μας εκσφενδόνισε με αποτέλεσμα την καταστροφή του... Σημασία έχει όμως ότι η μαμα Suzuki είχε φροντίσει για την ασφάλεια μας και έτσι δεν πάθαμε σχεδόν το παραμικρό...
Άς μην μείνουμε όμως σε αυτο μιας και λίγη σημασία έχει αφου δεν χτυπήσαμε...
Σαν φανατικός λοιπόν σουζουκάκιας είπα να αλλάξω κατηγορία και να πάω σε κάτι πιο σκληροτράχηλο και να ξεφύγω απο την "κούρσα"!
Συμβαδίζει άλλωστε και με το χόμπι μου το συγκεκριμένο αυτοκίνητο( Σκάφος- Ψαροτούφεκο)...!
Βρήκα λοιπόν ένα NGV 1.9 ddis 3door... Ρώτησα έψαξα και έπεσα πάνω στο forum...
Όλοι μου είπαν ότι θα εντυπωσιαστώ απο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και απο τη ροπή του, καθώς και ότο δύσκολα θα μου βγάλει προβλήματα...
Διαβάζοντας εδώ όμως μερικά πράγματα έχω αρχίσει και ψιλοαγχώνομαι...! Το αυτοκίνητο που πρόκειται να πάρω έχει πραγματικά τα πάντα, αλλά έχει 99.000 χιλιόμετρα...Αυτό είναι πολύ κακό???
Γενικότερα θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο απο τους ήδη κατέχοντες...
Σας ευχαριστώ όλους λοιπόν εκ των προτέρων!!!!
Γιώργος Χανιωτάκης
Πέραν των οσων εύστοχα γράψαμε οι προλαλισαντες ιδιαίτερη προσοχή να δώσεις :
1.αν εχει περάσει όλες τις ανακλησεις απο την αντιπροσωπεία
2.αν εχουν αλλαχθει ρουλεμαν κ ιμαντες
3.τι λάδια χρησιμοποιούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης
4.αν εχει αλλάξει βάλβολινες και ποτε
5.αν εχει διαρροές απο κατω κ ιδιαίτερα στην τσιμουχα στροφαλου κ στο μικρό καρτερ.
6.ιστορικο του dpf αν και λόγω Κρήτης νομίζω υπαρχει Συνεργειο με τεχνογνωσία στο να αφαιρεί το dpf..εφόσον εχει πρόβλημα.
7.τι χρονολογιας ειναι.(εχει μεγάλη διάφορα το 2005 απο το 2008-2009)
Ψάξε διεξοδικά τα παραπάνω και αν όλα ειναι οκ προχωρά το.