kaliakouda έγραψε:Φύγαμε Γιατρέ....![]()
Αντε ανέβασέ την![]()
![]()
Εμένα με κουράσανε τα παλιόπαιδα,πάρε εσύ την σκυτάλη..![]()
Αναμένουμε για την επόμενη Κυριακή 5/4,την παράλλη δεν μπορώ με έχουν βάρδυα
Συμφωνώ και εγώ,μέσα +1000000

Αντε ανέβασέ την![]()
![]()
Αντε ανέβασέ την![]()
![]()
panoshm έγραψε:Εννοεί οτι μαζεύτηκαν αρκετά αυτοκίνητα ως προς την δυνατότητά τους για υποστήριξη και βοήθεια. (Δεν είναι δα και τόοοσο οργανωμένα τα παιδιά ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων). Είμαι σίγουρος ότι δεν εννοούν για"κλειστές" παρέες αλλά για μικρό αριθμό ώστε να έχουν μία ασφαλή εκδρομή χωρίς παρατράγουδα. Και τους δικαιολογώ απόλυτα Αν του πούνε έλα και φέρε και παρέα, και στο τέλος κάτι στραβό γίνει, θα του ζητήσουν ευθύνες έτσι δεν είναι?
ok τα καταλαβαίνω όλα αυτά και ως νεότερος και πιο άπειρος σε τέτοιου είδους εκδρομές θα ακολουθώ τους όποιους κανόνες (με γνώμονα πάντα και την κοινή λογική...) Ας μην δώσουμε συνέχεια σε όλη αυτή τη κουβέντα γιατί θα αρχίσει μια πολύ μεγάλη κουβέντα η οποία δεν θα καταλήξει και πουθενά αφού οι απόψεις σε ένα forum είναι πάμπολλες.extractor έγραψε:panoshm έγραψε:Εννοεί οτι μαζεύτηκαν αρκετά αυτοκίνητα ως προς την δυνατότητά τους για υποστήριξη και βοήθεια. (Δεν είναι δα και τόοοσο οργανωμένα τα παιδιά ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων). Είμαι σίγουρος ότι δεν εννοούν για"κλειστές" παρέες αλλά για μικρό αριθμό ώστε να έχουν μία ασφαλή εκδρομή χωρίς παρατράγουδα. Και τους δικαιολογώ απόλυτα Αν του πούνε έλα και φέρε και παρέα, και στο τέλος κάτι στραβό γίνει, θα του ζητήσουν ευθύνες έτσι δεν είναι?
παντα με καλη προθεση προς ολους.
αναρωτιεμαι ποια ειναι η υποστιρηξη και η βοηθεια που δεν θα μπορουσε καποιος να προσφερει ειτε αν ηταν 30 αμαξια ειτε 3.
σε νυχτερινη εχουμε παει στην κελλυ 30 αμαξια απο μαμα μεχρι τερατα και καθε ειδους,και μια χαρα βγηκε.το μονο που γινετε στα περισοτερα αμαξια ειναι η καθυστερηση και αυτο μονο σε τεχνικα κομματια,και οχι σε περιηγητηκες εκδρομες.
τωρα οσον αφορα τους ''εξοσχολικους''.
δεν καταλαβαινω σε τι αλλαζει αν καποιος ειναι μελος η οχι.βλακεια μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε,ειτε μελος ειτε οχι.
αν καποιος κανει μαλακια απλα τον αφηνεις μετα την σκουπα σου.
τωρα οσον αφορα το θεμα της ευθηνης,αυτο ειναι ανεκδοτο.ο καθενας απο εμας θα κρινει που θα παει και αν θελει.απο την στιγμη που θα αποφασησει να παει ειναι ο αποκλειστηκος υπευθυνος της πραξης του.
παντα φιλικα...
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Ελα Δημοσθένη μπορείςΕνα μικρό διάλλειμα απο το διάβασμα. Ο παππούς απο οτι είδες κουράστηκε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaliakouda έγραψε:Περιμένω τον Γιατρό να μας πει αν μπορεί, αλλιώς από Δευτέρα ανασκαλεύω τους Χάρτες μου![]()
kaliakouda έγραψε:ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Ελα Δημοσθένη μπορείςΕνα μικρό διάλλειμα απο το διάβασμα. Ο παππούς απο οτι είδες κουράστηκε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε σκίσω παλιοΝίκο...![]()
Εσύ δεν μας είπες ότι χρειάστηκες φυσιοθεραπείες την Δευτέρα?![]()
Περιμένω τον Γιατρό να μας πει αν μπορεί, αλλιώς από Δευτέρα ανασκαλεύω τους Χάρτες μου![]()
Επιστροφή στο Oργανωμένες εκδρομές του club
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες